Mám spolužiaka na VŠ, vzťah máme takýto asi :
V škole po sebe pokukujeme, úsmevy a flirty, píšeme si sporadicky, sem tam nejaké srdiečka. Vravel že sa mu páčim, chodievame von, vždy keď sme spolu vonku, užívame si spoločné chvíle romanticky, vždy sa to zvrhne aj na nejaké fyzické činnosti ak chápete.... Obaja však sme srandovny natoľko, že sa dotahujeme na takých veciach akože nemáme o seba záujem a tak....
Teraz však je problém, že neviem ako to so mnou myslí, a ako mu dať najavo že neviem na čom stojim?
Akože fyzické činnosti nemávam len tak s niekym s kým sa doťahujem, že o neho nemám záujem. A tak.
Takže pri najbližšej fyzickej činnosti ho stopni a opýtaj sa ho priamo, lebo ty k nemu niečo cítiš. Ak cítiš, lebo neviem akú odpoveď od neho chceš počuť.
@januska12323 nemali sme spolu sex, ale nejaké bozky a tak som mala na mysli
@kavasmliekom my to myslíme ako vtip, obaja vieme navzájom aj sme si to povedali že chceme z toho niečo viac. Ale akosi nie a nie sa pohnúť, som seknuta v tomto stave akoby
No a bozkávaš sa s kamarátmi bežne alebo nie? Však to je taká vec, že už by si sa nemala báť opýtať ako to medzi vami je.
Tak,keď len "také" fyzické činnosti,ale pre istotu sa dotahujte s kondómom 🤭😁
Kľudne to ber ďalej ako vtip...ked srandujete akože, prečo odrazu chceš, musíš vedieť na com si?
No ved ja chápem, ale ako ináč sa chceš dozvedieť, či stsle Sranduje, alebo aj on niečo cíti? Veď ste už dospelí, tak normálne, pozri Jožko, ja viem, že rád srandujes, ale teraz by som sa chcela vážne opýtať čo to mame za vzťah, už by som sa rada tvárila trosku vážnejšie, je veľa situácii, pri ktorých sa dá srandovať, ale pri tom sa to nehodí.
@zuzanita1609 😅😅
No,ale ty nebud prva,co ho donutis k svadbe,cakaj, nech ta on poziada o ruku .A sex ziadny.ako dostudujes ak by bábo?
@januska12323 Fakt si mysliš že takto muži fungujú. No tak dobre , keď mysliš....😅
Normalne sa s nim o tom porozpravaj. Za mna niet nad normalny rozhovor na rovinu. Ja som to parkrat tak spravila. Bud mi bolo povedane, ze to nie je myslene ako nieco viac, alebo ze je. V kazdom pripade som vedela na com som a nebol z toho nikdy ziadny trapas ani drama a ulava velka.
@marianarem on mi vravel že chce niečo hlbšie z toho, ale mám pocit že stále sme na tom istom, vraví že sa poznáme krátko atď ale že mu ladim a cíti niečo ku mne tak neviem
Tiež som mal zopár takýchto vzťahov na VŠ
Pokiaľ ti nevyznáva lásku, nehovorí a spoločnej budúcnosti sam od seba, tak je dosť možné, že naozaj nevie a nemá plán ešte čo s tým
Naozaj na vš? Ako to s tebou myslí? no ako ti to povedať, užíva si srandu a sex a vzťah bude hľadať u nejakej, ktorá mu hneď nedá a bude si vážiť sama seba.