Neviem ako ďalej s priateľom

16. feb 2024

Ahojte, mam priateľa 2 roky, bývame spolu v podnájme, byt platíme na polovicu, posledné mesiace sa mu v práci nedari, zarobi menej ako ja..a ja nevládzem ťahať obidvoch... používa moje auto,ktoré ja ešte splácam odkedy je so mnou neprispel mi nič na servis ani splatky jedine je keď si natankuje, (podľa mňa keď ho používa aj on tak by mal prispievať tiež)...doma je strašný bordelar nič si za sebou neuprace cítim sa už ako slúžka, keď mu nato niečo poviem tak to obráti proti mne ze co mam zas za problém.. nemôžem mu nič povedať lebo za všetko sa urazí... mame 27 rokov.. som už zúfalá nevládzem

barbora0308
16. feb 2024

Naco s nim teda ostavas? 🤔

januska12323
16. feb 2024

Otázka mala byť ako sa zbaviť frajera. Čo s ním ešte chceš riešiť? Očividne ti nevyhovuje.

pribinak
16. feb 2024

Hm, je si tebou veeeelmi istý a tak využíva čo sa dá.
Otázka je: čo teba držím pri takomto chlapovi?

akbara77
16. feb 2024

Sprav z neho expriatela.

terezka1947
17. feb 2024

Ja tiež neviem,lebo je moderné ísť spolu bývať,skúšať,či je niekto vhodný adept na potenciálne manželstvo a dennodenne čítam,že neviem,čo mám robiť.....no nič,veď išli ste skúšať,skúška nevyšla.
Hotovo.

olimuc
17. feb 2024

Naco to kopieujes? Uz Ti raz bolo poradene, aby si sa s nim rozisla. Zazracna formulka, aby z neho bol poriadkumilovny milionàr neexistuje.

klementinka58
17. feb 2024

ja len som zvedava keby to bolo naopak co by poradili tomu chlapovi 🙂

mk22
17. feb 2024

Išli ste spolu bývať, zistila si, že je bordelar, urážlivy, svojim spôsobom ta využíva a bude, kým sa necháš..s autom...pre neho super, nerieši servis, poistky nič.. Iba si natankuje..on je spokojný, ty nie.. Tak otvor ústa.
A 2r je nič, nesedí ti.. Nikde si nič nepodpísala ze s nim ostanes do smrti.. Ukončí vzťah, nájdeš lepšieho, chlspov je mrte..

mabenn
17. feb 2024

toto nevedie k nicomu dobremu pre teba

maranta_leuconeura
17. feb 2024

Je to len priatel, skusila si, nevyslo. NIC ta k nemu neviaze, do manzelstva s nim vstupovat nemusis. Najdi si lepsi marriage material

janka_t_86
17. feb 2024

Keď má z Teba slúžku teraz a nechce sa evidentne zmeniť, čo bude ak by ste sa vzali? Budeš trpieť stále viac, bude Ti to ničiť aj zdravie. A predstav sa v situácii, keď príde dieťa. Budeš z neho zúfalá. Ak na Teba kašle teraz, bude to aj potom. Každá žena potrebuje muža nápomocného a pevného.
Radšej od neho odíť. Určite stretneš neskôr niekoho, kto si Ťa bude vážiť.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tundra
17. feb 2024

Ja viem ako dalej😉.Povedz mu to co si napisala sem a poziadaj ho kluce od bytu a od auta😘.Vypiš nove vyberove konanie s jasnymi podmienkami pre potencionalnych zaujemcov.Skusobnu dobu skrat na mesiac.Posielam energiu a objatie🤗.

zuzuliennka1
17. feb 2024

ved na to mate tie “skusky” spolocneho zivota nie?
tak sa rozidte, lepsie to ocividne nebude

kornelies
17. feb 2024

V 90% pripadoch je opacne garde a vsetko je normalne. 🤣 Kolko najazdi km? 100, 200? To fakt chces od neho splatku?
Jedinu vec, ktoru by som riesila, je neporiadok. Dnes zarabas lepsie ty, zajtra bude on.
Dalsiu vec nechapem, preco mlade zienky maju potrebu byvat s partnermi. To im fakt potrebuju robit sluzky?

domkakvet
17. feb 2024

Na co ti je urazlivy chlap.

lucky_k
17. feb 2024

A to, že je bordelár, využíva tvoje auto a nepomôže ti so splátkami naň či servisom, na toto všetko si prišla po tom ako sa mu prestalo dariť v práci a menej zarába, či ešte predtým?.... ja fakt nerozumiem čo sa pýtaš, akú radu tu hľadáš?....spoločné záväzky nemáte, nevyhovuje ti, tak sa rozíď...