Som veľmi materinský typ a preto sa mi vždy páčila láska synov k matke. Zrejme preto mi nikdy neprišlo zvláštne, keď sa nám do vzťahu a zásadných záležitostí príliš montovala matka partnera. Žiaľ môj život je za mnou pomaly (43r.) a už sa to ani nezmení. V oboch mojich vážnych vzťahoch pochovala úctu a puto medzi nami matka partnera. Nechcem rady len to zo seba pustiť von. Prídem si ako podvedená, nehodná normálneho života.
@nika11103 myslela som to tak, že už som dala šancu dvom vzťahom v živote. Investovala príliš, a už tie kľúčové roky nezopakujem s normálnym mužom už mať rodinu nikdynebudem. Je to nenávratne preč. Celý život v kely.
Kdeze. Zobud sa. O 10 rokov si budes buchat hlavu ze si si v 43 toto nahovorila.
Nieje koniec, mas haba dej casu
Sa chystáš zajtra do hrobu ? Či čo?
No ak autorka nemá deti, tak jej rozumiem...
Ak sa ti to stalo 2x, uz si sa mohla poucit. Tieto veci sa predsa prejavia pomerne rychlo. Ale neobvinuj sa.. takito partneri nie su vhodni, ale neznamena to, ze su vsetci taki.
Halo autorka preber sa. Vo vztahoch, ktore si zazila vobec neslo o nejaku hlboku materisnksu lasku matky a syna... ale o chory vztah plny zavislosti a manipulacie.
Ja mam dvoch pubertalnych synov. Milujem ich velmi. Ale keby chceli v dospelom zrelom veku sa na mna prehnane putat a mamičkovať...tak ich svojou laskavou materinskou nohou kopnem do rici, nech si idu za svojim stastim budovat si lasku s partnerkou, zenou a pripadnymi svojimi detmi.
Milujuca matka nebude svojemu synovi nicit stastie a podkopavat mu vztah so zenou ktoru si vybral.
amen! 😅
Moja svokra môjho manžela ľúbi, ale zdravo.
Materínska láska nie je to, že ti matka zničí všetky vzťahy aj život.
Tak ja som už asi chorá.
@thereisabear Ani ja nemám deti, žijem len s manželom , v stredu som oslávila 49 rokov, ale vôbec si nemyslím, že mám za sebou život. Ba práve naopak, tá lepšia, zrelšia a krajšia polovica ma ešte len čaká, lebo tu mám niekoho, kto si ma váži, ctí, ľúbi ma.
@bylinka25 to je úplne v poriadku, len z autorky som mala pocit, že nemá partnera, ani deti a nie je s tým spokojná.
Tak hľadali v tebe to, čo mali u mamy.Od jednej prešli k druhej.Mamickari málokedy vedia dospieť a chcieť dieťa, rodinu, alebo všetko hodia na ženu
Tvoj život nekončí vieš koľko chlapov nechce deti?
Ak máš na myslí deti tak áno asi si to presvihla, ale prečo si teda nechcela deti skôr?
Mas 43, nie 60. Mnozstvo zien si deti porodi okolo 50tky, preco by si nemohla byt jednou z nich.
Mas 43, nie 53 ( co sa tyka deti) a co sa tyka vztahu, tam hocikedy mozes stretnut dobreho partnera. Urcite je dobre si nechat odstup, lebo ak ides po kratskej dobe do vztahu, je velka pravdepodobnost, ze natrafis na rovnakeho partnera ako bol/i byvaly/i.
Prepáč ja neviem napísať k podstate veci ale naozaj je tvoj život v 43 rokoch “za tebou” ? Prehĺbila si moje stavy zo starnutia haha a nie nemyslím to v zlom ale snáď v 43 neumierame či ?