Nevidím dobrodružstvo v sexe, v chlapovi nemám podporu

gabulka19
16. jún 2024

Ahojte baby , chcem sa sem s dôverou "vykričať " . Som s mojím partnerom už 9 rokov máme spolu dve deti, ďalšie 3 som dala preč interupcia, na dva krát to on spravil "donútil "! 3 sama. ! Cca už 2 mesiac snim nechcem spávať ,teda som stratila chuť úplne na se... Netuším prečo hľadám v sebe chybu, na rovinu keď chce od zad.nakolko ho nemôžem ani vidieť..je to vo mne alebo ako to mám vnímať, už som zúfalá , pred 2 mesiacmi mal pád , samozrejme som bola pri ňom každý deň som chodila do nemocnice, plakala modlila sa aby bol dobre.. Doma som sa stará o všetko , pomáhala mu vstávať no všetko! Ale zrazu som prestala v ňom vidieť dobrodružstvo v se** netuším čím to je... Nehadam sa snim snažím sa biť ok , len keď jemu prepne nadáva mi bez dôvodu NATO že som sa starala kým bol zle ... Nemám v ňom podporu keď by som chcela ísť pracovať nedá sa lebo on vydi všade len chlapov okolo mna. Nemám už 25. Budem mať 30 vôle ale už fakt netuším kde je chýba. Ďakujem za vaše radi

moonlight1210
16. jún 2024

Kolko rokov maju tie 2 deti?

nikdenikto
16. jún 2024

Bože, rob čo chceš hlavne si daj predpísať nejakú antikoncepciu alebo aspoň používajte gumu 🙈

gabulka19
autor
16. jún 2024
moonlight1210
16. jún 2024

@gabulka19 No tak sup do prace.
Deti v skolke, skole, nemas o com rozmyslat. Muz sa moze na hlavu postavit a z trucu nepomahat s detmi, ale je to na tebe, ci do tej prace chces ist a vytrvas v tom aj cez prekazky (ber to tak, ze si slobodna matka. Tiez by si si musela poradit. Nie doma lamentovat.).
Je to totiz dobre pre teba, ze budes mat aj svoje peniaze a nebudes zavisla na chlapovi. Hned sa ti bude lahsie rozhodovat.

jaskolka
16. jún 2024

@gabulka19 keď som si prečítala tvoje "dôvody" na odchod, ze nevidíš dobrodružstvo v sexe, normálne som neverila.. Toto už je dôvod? A to, ze ta 2x poslal nútene na potrat, dôvod nebol? Už po prvom rate si ho mala kopnúť niekam a nie ešte si dat 2x od takého debila urobiť dieťa, ktoré si tirz šla "dať preč"!
Žena, nezvyknem takto písať, ale ty potrebuješ poriadnu facku, aj dve. Lebo toto, co robíš, je otras. A esre sa pýtaš, kde je chyba? 🙈🙈🙈No kde asi?

diewcatqoo
16. jún 2024

Bola som 3x na interupciu, ale ked bolo s muzom zle, tak som sa modlila, aby bolo dobre... ehm 🙄
Vies o tom, ze potrat nie je forma antikoncepcie? Ked sa nieco take pritrafi raz, tak nad tym by sa dalo este polemizovat. Ale 3x? Vy musite byt obaja mentalni atleti.

mamickalisticka
16. jún 2024

@diewcatqoo už len štýl písania o tom napovedá. Ako hotentót, normálne hieroglyfy viem lepšie prečítať ako toto 🥹🫣

dadka1997
16. jún 2024

@gabulka19 uz len ta interupcia 3x o vas niečo vypovedá, veď jasne, od ťa donutil a nemusel to podstupovať, a obaja si ďalej krasne žite s pocitom zabitia troch ľudských životov..

hyta
16. jún 2024

Nechápem, slovo antikoncepcia ti nič nevraví? Ako ťa môže chlap donútiť ísť na potrat? Je to predovšetkým tvoje rozhodnutie a tvoje telo. Keby mi to chlap povedal, už by bol mojím ex.... Určite sa postav na vlastné nohy, choď do práce, aby si mala svoj príjem a nebola závislá len na mužových financiách. Venuj sa deťom a hlavne si už neplánovane ďalšie nerob....

danica2711
16. jún 2024

Fake téma? Osada? Či len slabšia mentálna výbava?

moonlight1210
16. jún 2024

@diewcatqoo vyzera, ze zatial ona nechodi do prace, su zavisli od muzovho prijmu, takze aj preto si myslim, ze sa modlila, nech sa uzdravi. Inak by mali problem.

lauriik
16. jún 2024

A aka bola otazka?

gribka1
16. jún 2024

Čo je vlastne pre teba problém, zjednodušene? Lebo tam je toho viac, čo by bolo treba riešiť.

alexis617
18. jún 2024

@gabulka19 bolo by dobré konečne ísť pracovať deti sú už veľké nič iné ťa nemusí zaujmať byť s deťmi domá ďalej nemá zmysel a nadobudneš sebavedomie jemu povedz ,že chceš konečne aj ty prispieť do spoločneho rozpočtu normalnou výplatou nemáš 20 treba ti dorobiť roky aby si mala dôchodok