Ahojte
Rozišli sme sa s priateľom, istý čas to medzi nami škrípalo. Všetko bolo super, až jedného dňa otvoril niečo čo sa stalo pred pól rokom a začal mi neveriť aj keď som mu stále vysvetľovala,že sa mýli,že to nie je tak ako si mysli. Ešte včera bolo všetko super a dnes prišla rana,že už to nechce,že mi jednoducho neverí. Ale prečo potom ma objímal,bozkával na čelo ? Ako si to mám vysvetliť ? Myslite,že ešte sa k sebe vrátime ?
Nie. Myslím že stretol niekoho iného a hľadal zámienku ako s tebou ukončiť. Sorry. Hovoria zo mňa životné skúsenosti.
Keďže sa s tebou rozišiel, tak to ber tak, že sa už k sebe nevrátite.
Či čo chceš robiť - prosiť ho, aby ostal? Vysvetľovať mu, argumentovať? ... Tým sa len on utvrdí v tom, ako dobre urobil, že sa rozišiel s takou nevyrovnanou osobou
minulost nezmenis..ak sa aj vrati tak ta nedovera tam bude stale a rozchod pride tak ci onak.. takze to hod za hlavu jeho posli do p..le a zacni hladat niekoho.kto ta bude mat rad aj s minulostou
Vymyslel si dôvod, aby nepovedal pravdu. Takže na tvojom mieste sa zmierim s tým, že je koniec. Aj by si to mala chcieť.
V čom ti neverí?
vymyslel si dôvod, aby si na vine bola ty a on ostal chrumkavý, načo ti je taký slaboch a zbabelec, ktorý sa ani len nevie slušne rozísť?
Ma v zornom poli nieco lepsie.... Aj ty rozlep oci a hura na nieco nove🧐
Bozkaval na celo?