Nevera v gay - bisexuál svete. Čo robiť?

samik455
1. júl 2023

Ahojte žienky.

Obraciam sa na Vás s prosbou o radu pretože si už neviem dať rady a trpím tým ja a moje okolie…

Takže: Môj bratranec 22 ročný zlatý chalanisko je na chlapcov teda je Gay. A našiel si priateľa. Sú spolu cca mesiac. A včera sa mi priznal s tým že jeho priateľ ho podviedol.

Jeho priateľ má čerstvo 18. A zjavne je orientovaný aj na dievčatá aj na chlapcov čiže Bisexuál.

A tento jeho priateľ má jednu kamarátku ktorá je tiež Bisexuálka. Ale ZADANÁ. A podviedol ho s ňou. Čiže si spolu “užili” zadaný chalan a zadaná baba.

Môj bratranec je tým najlepším človekom na svete a preto nechcem aby sa trápil (život ho vytrápil už dosť) … ja neviem čo mu poradiť.. preto sa obraciam na Vás. Čo by ste radili vy?

Má sa vrátiť?
Má sa s ním rozísť?

Ďakujem za Vaše rady a názory Žienky!

jana0215
1. júl 2023

@samik455 pre mňa by bola v nevera v akomkoľvek vzťahu (gay/bi/hetero) dôvod na rozchod. Frajer to dlho nevydržal udržať v nohaviciach, dosť možno by sa to opakovalo.
Bratranec má šťastie, že spolu dlho neboli. Prebolí to rýchlejšie.

janai1
1. júl 2023

Tak snáď bratranec vie sám či je schopný odpustiť neveru alebo nie 💁‍♀️

isadoraisa
1. júl 2023

@samik455 co ma nevera spolocne s orientaciou? :D

eeffka
1. júl 2023

@isadoraisa tak vies asi ako: ked ma manzel podviedol s chlapom, nie zenou... mam mu odpustit?

vahcaac
1. júl 2023

Jednoznačne rozísť, jeho priateľ sa zrejme ešte hľadá a má 18 rokov, čiže ak tvoj bratranec hľadá niečo stále, tam to asi nenájde

sissy27
1. júl 2023

@samik455 sexualna orientacia je nepodstatna a nevera nie je fixne dany zoznam ukonov, ale prekrocenie vzajomnych hranic. Su vztahy, kde si navzajom toleruju ulety, pripadne to maju ako spestrenie vztahu atd, ale podstatne je, ze to vyhovuje vsetkym zucastnenym. Bratranec sa musi sam rozhodnut co dalej. Ale obcas to byva tak, ze cez zamilovanost odpustame aj na ukor toho, ze sa potom trapime. On musi sam prist na to, ci v tom vztahu chce alebo nechce pokracovat, zbytocne mu bude niekto radit. Mozno na to pride skor, mozno neskor…

nurielka
1. júl 2023

Nevera bez ohľadu či sa odohráva v bi- gay- hetero- vzťahu je stále nevera. Vždy keď sa to deje poza chrbát druhého. A je len na ňom či odpustí..

vanilkovazmrzka
1. júl 2023

A to treba tak zdoraznovat, ze niekto j GAY a podviedol ho BI? Nevera je furt nevera, musi sa s nou vysporiadat ako hocikto iny 🤷‍♀️ este su obaja velmi mladi, asi je lahsie nechat ten vztah zaniknut, vysporiadat sa s rozchodom, a najst niekoho lepsieho…

januska12323
1. júl 2023

Nechaj to na ňom a vôbec nechápem čo do toho pletieš orientáciu.

kiki68
1. júl 2023

@samik455 mladi ludia, na vazne vztahy to tam este asi nevidim ( aspon ten vek bol pre mna taky otazny) a nevera je zla v kazdom vztahu. No na by som zisla z kratkej cesty. Hlavne nech si dava pozor a berie bud lieky alebo pouziva ochranu. Viem, ze lieky vyjdu vela, ale je to celkom istota proti HIV. Musi si chalan nastavit hranice vo vztahoch. Lebo co by bolo po dvoch rokoch. Tak bud alebo.

samik455
autor
1. júl 2023

Ďakujem za rady! Je to od Vás veľmi milé… viete ten človek mi v živote veľmi pomáha a pomohol. Preto by som mu chcel pomôcť aj ja…

rorino
1. júl 2023

@samik455 vraví sa,že kto podvedie raz,podvedie zas.

viestta
1. júl 2023

@samik455 nevera je nevera. Ako sa po nej zariadi sa musi kazdy rozhodnut sam, bez ohladu na to co mu ktokolvek poradi, pretoze je to iba a len jeho zalezitost a len on vie ako sa po tom citi.

daniela2202
1. júl 2023

@samik455 sodoma gomora.... zapchať mu všetky otvory 👎👎👎

viestta
1. júl 2023

@daniela2202 ty si riadna... (dopln si)

denden77
1. júl 2023

vztah trvajuci mesiac, to ma byt este brutalna zamilovanost a nie prietrty poza bucky 😁 (nie, ze by to neskor bolo akceptovatelne)

maranta_leuconeura
1. júl 2023

Porad mu nech kasle na neho 🤷

marca12
1. júl 2023

@samik455 nevera do vztahu nepatri. Urcite sa nema vratit. Najde si niekoho ineho a lepsieho. S tymto by sa len trapil. Mlady 18 rocny nevybureny chalan,co nevie,co chce,nie je prenho dobrym partnerom.

hankm
1. júl 2023

@samik455 nech si zvyka… gay a bi svet je podstatne promiskuitny, nie ze by hetero nebol 😀 chalam sa este vela krat popali kym stretne niekoho naladeneho na rovnaku vlnu. Bude to mat tazke.

hladamematku
1. júl 2023

@samik455 🙊

zuzinka888
1. júl 2023

Nestarat sa do toho. Vypocut a nestarat sa.

anonymanonym
1. júl 2023

Ak sa jedna naozaj o bratranca a nie o teba 😉 Tak to, ci sa rozide alebo nie by malo byt na nom. Aj tak mu nikto neporadi lebo v otazke lasky plati dvojnasobne, ze clovek si aj tak spravi po svojom. A aj tak si myslim, ze v hlbke duse uz tusi ako sa rozhodne. Podstatne je, aby si ho podrzal nech sa rozhodne tak alebo tak. Bol oporou.

anita6666
1. júl 2023

Chod sa opýtať do Bruselu.

daniela2202
1. júl 2023

@viestta a tebe zapchať papulu, prajem ti také decká.. 👉👉👉

viestta
1. júl 2023

@daniela2202 ak by nahodou moje dieta bolo gay, tak na nasom vztahu sa nic nezmeni. Bude milovane ako je milovane teraz, budem mu oporou ako som teraz, mozno budem musiet byt este vacsou oporou ako byvaju matky hetero deti, pretoze na kazdom kroku bude stretavat homofobov ako ty a ti mu spravia peklo zo zivota. Sice bez priciny, ale zo zasady.

daniela2202
1. júl 2023

@viestta Ale to je krásne napísané... som dojatá..😂😂😂 choď sa teda venovať rodinke a nelop tu celé dni.... 👉👉👉

viestta
1. júl 2023

@daniela2202 a tebe co, horucava udrela?

babulkomale
1. júl 2023

@samik455 zienky, gay a bisexual sa najnovsie pisu s velkymi zaciatocnymi pismenami?

viestta
1. júl 2023

@babulkomale co ti ja viem, Jazykovedny ustav Ludovita Stura mi neposiela aktualizacie slovenskeho pravopisu, tak ja idem na tom co ma v skole naucili 🙂

heleninamama
1. júl 2023

@samik455 Povedz bratrancovi, nech si zvyká a neberie tieto vzťahy veľmi vážne. Komunita gayov, bisexuálov a transsexuálov je obmedzená, čo sa týka počtu členov, aj keď sa jej robí masívna reklama. Tí, ktorí sa cítia bi proste skúšajú a experimentujú, časom sa často znormálnia, alebo zistia, čo je pre nich ľahšie a má výhody. Občas sa do klubu pripletie aj nejaký zvedavý heterosexuál, ale z toho trvalý vzťah nebude. V menšom meste, ale aj vo väčších každý časom každého pozná a aj vyskúša. Gayovia sú zvyčajne promiskuitní - aspoň čo poznám a ženy tiež. Nech teda nesmúti za mesačným vzťahom, ale radšej chodí po kluboch, zoznamkách a užíva si ako ostatní. Takých mesačných priateľov ešte bude mať desiatky.