Nevera - následky

17. dec 2023

Ahojte.Predstavte si situáciu.....
Dvaja vo vzťahu 16rokov,dve deti(8 a 5r),9rokov zasnubeni.Pred asi 2rokmi ju podviedol so svojou susedou,ktorá je vedľa nich na záhrade.Nevedno koľko to spolu ťahali, ale išla na neho cez deti.Dotycna (podvedena) si to až potom uvedomila.Ona na to potom prišla,na tu neveru.A samozrejme následky sú decko.Teraz ten chlap povedal ze to decko nezaprie a bude pomáhať, keď bude treba a opýtal svojej partnerky,či to bude akceptovať. Ako by ste sa zachovali vy?
Podvedena sa s tým nevie zmieriť a nechce sa deliť o neho.Konfrontovali by ste tu "slecnu" ?Samozrejme už uvažuje nad odchodom od neho aj s detmi,lebo toto uz asi nedá....A ta štetka ma co chcela,zase pojde cez decko.....Je to pre ňu veľmi ťažké,zradil ich všetkých a teraz ju postaví do role macochy.....

kepassa
17. dec 2023

On sa rozhodol, ma pravo rozhodnut sa aj ona...ak je pre nu neakceptovatelne a nezmieritelne, ze si z nevery urobil dieta (plne chapem), zial, smola. On pochoval toto manzelstvo a rodinu, kt.uz mal. Niekedy sa prosto inak neda. Sme dotlaceni do situacii, kt.nie su "zlucitelne" s nasim zivotom.

candii
17. dec 2023

Na čo konfrontovat ju? Situácia sa uz aj tak nezmení. On sa tak rozhodol a sposobil to on. Odišla by som od neho s hrdosťou.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
17. dec 2023

@kepassa že vraj nebude taký otec,že zaprie dieta....ale to že ich zradil,to je ok.... a stále vyťahuje to,že od nich neodišiel a zostal s nimi....co ma ona potom čakať, že hocikedy odíde za tým deckom a stále trpnut, kde je a s kým je....

katarinka89
17. dec 2023

Narušený vzťah, nedôvera a ako bonus z nevery dieťa. - tu niet o com

autor
17. dec 2023

@candii neviem,možno aby si trochu ulavila.....vynadala jej.....zaslúžila by si to.

zmrzlinka2021
17. dec 2023

To dieťa zato nemôže a potrebuje otca. Ak som pochopila, ona má len drž hubu prsteň, takže ak sa rozhodne odísť, bude to jednoduchšie.

Na jej mieste by som mu dala šancu. Majú deti.

lucia147852
17. dec 2023

9 rokov zasnúbení ? To je take zasnúbenie, ako keby nebolo. Keby to s nou mysli vážne, už dávno je manželka. Pochybujem, že toto bola prvá milenka. Zbalila by som kufor aj deti s cau, odišla s hrdosťou.

anjelicek26
17. dec 2023

Autorka prosim ta co si konkretne zasluzila,kto jej ma vynadat🫣On zasnubeny s detmi nevedel nechat vtaka v nohaviciach a ani pouzit kondom...

nairia
17. dec 2023

9 rokov zasnubeni 🤦 sa jej cudujem, ze neodisla uz skor, ale ok. po tomto celom zbalit jeho alebo seba a odist. podat ziadost o vyzivne a stretavanie s detmi a zavriet dvere. ju konfrontovat naco? ano, vedela, do coho ide, ale ona asi nebola ta, ktora ma doma partnerku a dve deti.
ja by som asi takyto podraz nevedela prehryzt. nikde nie je zaruka, ze nebude chodit susedu prasit aj nadalej. nie, dakujem.

candii
17. dec 2023

Nie, nie. Len by sa ponizila a jej by spravila dobre. Nech da hlavu hore a odíde. Aj tak s takým človekom čo toto spravil nie je už cesty späť.

miggy
17. dec 2023

Čo s tým má tá žena? Aj keby po ňom neviem ako vyštartovala, ona bola slobodná. On je tu ten vínny, ktorý mal vedieť, že má ženu a deti. Načo vynadať žene? Treba si udržať nejakú graciu. V podstate ta milenka nevyhrala. Aby o pár rokov nebola na mieste tej ženy ona.....

pribinak
17. dec 2023

Konfrontovať slečnu? A načo? Len samu seba ponizi. Ak by ten chlap nechel tak sa s ňou nevyspi a mohla by to skúšať koľko chcela. Debil aspoň kondom si mali kúpiť

Je tu dieťa, treba sa on starať. Zapierať otcovstvo…. take smiešne …..veď ona dá návrh na určenie otcovstva a DNA testy to rýchlo vyriešia, dostane vyzicne a raz bude aj dediť

9 rokov zasnúbení …..to je vtip? Tá žena je asi veľmi naivná

Ja by som takého chlapa už nechcela, zradil ju, podviedol. Nebodaj si ju teraz chce vziat za manželku 😁🤣🤣😁

Našla by som si sakra dobrého právnika a vytriskala z neho oeniaze. Na otecka sa mize hrať koľko chce cez vikendy a prázdniny a polovice OCR a choroby

stanulienkat
17. dec 2023

Komu chces vynadat???😁 Slobodnej slecne, ktora moze sukat s kym chce a tebe vernost neslubovala? Pekne zober zahradne noznice a cvakni vecnemu snubencovi gule. On ma vediet, kde ma zasuvat. Pekne ho potom pobal a prehod kufre cez plot do susedkinej zahrady. A vybav alimenty. A kedze si ta doteraz s dvoma detmi nezobral, tak si nemozes narokovat alimenty na seba. Naco rodis deti frajerovi? Jasne, ze ta potom neberie vazne.

mikadooo
17. dec 2023

Ja byť podvedená - ak to finančne dávam, ukončila by som celý vzťah a hľadám si iného partnera. Takéhoto trtkača susediek mi fakt netreba. To ako to suseda skúšala by mi bolo srdečne jedno - hádam si vie udržať panstvo svoj ocas v gaťoch a keď nie, určite to nebude susedkina vina, nech to skúša aj cez mačiatka a šteniatka. Ak by som to finančne nedávala, tak ok, súhlas, žijeme spolu ale ako spolubývajúci, nie partneri. A pranie, varenie, atď. - raz ja, raz on (alebo od susedky nech donesie večeru pre mňa za mňa, je mi to fuk).

natalymindo
17. dec 2023

Zaslúžila by si ale situaciu to nezmení... takže sa zbal a odid a začni novy krajsi zivot.

sante81
17. dec 2023

Maj svoju hrdosť, sebaúctu, ukončí nefunkčný vzťah a začni s deťmi iný život

marca12
17. dec 2023

To chuda dieta nemoze za nic a robi dobre,ze ho nezaprie a planuje sa aj on starat. Ako zena by som mu neodpustila,teda odpustila casom,ale uz by som s nim nemohla dalej zit. Otcom jej deti ostane navzdy,nemala by do ich sporu zatahovat deti. Ona nech sa s nim vysporiada ako uzna za vhodne,ale detom ostane otec,tym sa nic nemeni.

danica2711
17. dec 2023

prečo toto písanie v tretej osobe? Veď kľudne napíš, že sa to stalo tebe, to nie je hanba. Každopádne tvoj "snúbenec" (pána, snúbenec po 9 rokoch a 2 deťoch...) nedáva žiadnu záruku budúceho šťastného rodinného života. Jeho druhou milenkou (lebo, prepáč, aj ty si stále len milenka, zasnúbenie hore-dole) sa vôbec nezaoberaj, nepíš o nej ako o štetke, zachovaj si tvár, správaj sa na úrovni. Ja by som ten vzťah ukončila, akurát môžu nastať problémy s financiami a majetkom

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
j_m
17. dec 2023

🤔… “nie sú “prví ani posledný”…
a záleži “len” na nich, ako situáciu vyriešia…
Možno by im pomohlo i toto: https://zivot.pluska.sk/reportaze/polyamoria-uc... hmm

autor
17. dec 2023

@danica2711 neviem.....ja som z toho úplne hotová 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 úplne rozhadzana,v riti z toho celého.ja som mu aj povedala, že kondóm neexistuje?!!! Keď už....a co mi na to povedal?že ona už ma za sebou 8 potratov a ze jej dr povedala ze nemôže mať deti 🤣🤣🤣 hej a jemu sa to zázrakom podarilo.......mne je úplne zle a áno,chcem jej vynadat a strapnit sa.viac už strapnena nemozem byt ako po tom co mi(nam)urobili. A ona,ze sa votrela do našej rodiny cez deti,kupovala hračky,sladkosti,brala ich ku sebe do bazéna na záhrade. A ja ešte v tom,že je v pohode....taka som p..a ja ze až.

maminkadeticiek
17. dec 2023

Roztrubila by som o nej verejne ze je to stetka a rozbijacka manzelstiev.Ale treba slecne uznat,vymyslela si to genialne.Ci jej vsak muz bude chutit aj ked bude platit vyzivne na 2 deti a bude bez byvania,nevedno.

sense
17. dec 2023

Bola som podvedená 2x, raz som neveru neodpustila, raz áno, hoci som kedysi tvrdila ze by som neveru nikdy neodpustila.
V tvojom prípade jej by som nevolala nič nehovorila, keby aj jemu odpustísnikdy nezabudnes a aj odpúšťa ie by bolo o to horšie a pre teba bolestivej sie lebo je to suseda a ešte aj tehotná.
A keby mu aj odpustí napriek tomu všetkému, vieš si predstaviť ze mu to nikdy nevýhodis na oči?
A. Teda snúbencom by som ho nenazval hlavne nie po 9 rokoch. Ber to z pozitívnej stránky, nemusíš sa rozvádzať a dúfam ze dom v ktorom bývate je tvoj

mira0611
17. dec 2023

Mam rada taketo prispevky, muz chudacik sa dal obalamutit stetkou susedou 🤣🤣
Ženy prosim uvedomte si, ze muz je rovnaky vinnik ako žena. Okrem toho, muz prisahal vernost nie suseda.
Okrem toho si treba za svoje cini niest zodpovednost.
Mna skor udivuje, ze maju 2 male deti, zena urcite unavena, 5rocny skolkar furt ma sople a s 8rocnym sa ucit (to len tak vseobecne hovorim) a namiesto toho, aby pomahal zene, odbremenil ju, chodil do susedstva sa k.rvit a tam hral na zanedbaneho manzela. Takeho kastrovat!

monikkatt
17. dec 2023

Nie si p*ca. Tvoj priatel je korunovany k*kot. Viem ze teraz sa citis hrozne. Ale nakoniec budes rada ze si sa ho zbavila, podla mna ta nikdy nemal naozaj rad, inak by to nespravil. Kopni ho do riti, vytrieskaj poriadne vyzivne a slecne ho daruj aj s jeho spinavymi trenkami.
Bude dobre, neboj 🍀

zuzubb007
17. dec 2023

Na toto je jedine riesenie, ine neexistuje, pekne zobrat deti aj seba a rozchod, nech si zije stastne v novej rodinke tu nieje absolutne co riesit

h2
17. dec 2023

Neakceptovala by som to, nasledoval by rozchod. Milenku by som nekontaktovala. Načo?
Nerozumiem celkom vete "... a teraz ju postaví do role macochy...." 🤔

januska12323
17. dec 2023

Buď rada, že sa vyfarbil ešte pred manželstvom. Na milenku sa vykašli aj keby si sa na ňu vykričala nezmení to nič na tvojom chudákovi. Pekne začni spisovať veci na výživné a nové bývanie.

minenkak
17. dec 2023

Však nechceš druhú ženu a ani dieťa akceptovať,tak je rozhodnuté,vzťah je skončený,není o čom