Ahojte viem ma tu asi niektore dobre vysmejete ale tym ze mi zalezi na nasom 7 rocnom vztahu, chcem sa poradit aj tu.. zial v maji som mala missed abortion, a nasledne sa zacal moj manzel odomna oddialovat… ma teraz vela prace (obaja robime z domu) a posledne tri mesiace chodi vecer tak na 2-3 hodiny prec.. odovodnuje to tym te je vycerpany z prace a potrebuje sa poprechadzat a vyventilovat…zaroven mi hovori ze nevie ci ma este lubi, nechce sa ani pokusat o dieta a zaroven som mu pri nakladani do pracky dva krat videla na slipoch dve tri biele kvapky akoby prave s niekym dosexoval, utrel sa a potom trochu vytieklo… moja otazka je: zazili ste nieco podobne a nebola to nakoniec nevera? Viem ze teraz pride asi vlna vysmeskov, ale chcem vediet ci niekto nieco podobne zazil… a nie, nepozerala by som muzovi bezne trenky, ale ked vam denne niekto hovori ze nevie ako dalej a ze si to musi premysliet, no zaroven sa s vami tuli, objima a mate aj sex, tak clovek naozaj nevie co si ma mysliet
Asi by som sa ho narovinu opytala. Je smutne, co prezivas a este smutnejsie, ze si na to sama. Asi aj on zazil sklamanie a potrebuje sa s tym vyrovnat, ale chodit po veceroch na 2-3 hodky na prechadzku asi nie je riesenie a myslim, ze je od neho dost necitlive, ze teba v tom nechava samu, prave ked by ti mal byt oporou. Ze ti hovori, ze nevie, ci ta lubi a chce sa tulit a sexovat, to je fakt zvlastne, ale asi by som mu dala najavo, nech sa rozhodne, co k tebe citi, zatial prerusila fyzicky kontakt a potom sa uvidi.
Inak si mu neskusila navrhnut, aby ste sli na tu prechadzku spolu? Ved aj ty potrebujes vetrat hlavu
Hm...nechces sa spytat radsej manzela?
Chod na tu prechadzku s ním a poriadne sa porozprávajte. Držím palce ♥️
Skús sa ho na rovinu opýtať. Tie prechádzky 2-3 hodiny večer tak dlhú dobu, no nebuď naivná ako som bola ja. Bola to nevera, aspoň bol "čestný" v tom, že somnou nespal, mal výhovorky prečo nie. Neveru zatĺkal do poslednej chvíle až pod váhou dôkazov sa priznal.
Mala som nieco podobne a vysvitlo, ze pisal s inou , par x sa stretli...
@lenadka no inak presne, este v lete by sa dalo uverit, ze niekto ide na prechadzku vecer. Ale kde sa pre boha teraz da prechadzat? Dnes taka zima, ze mam problem vyliezt von aj cez den, nieto ze by som vecer po tme chodila na prechadzky. To ako kde? Do lesa? Po tme? Neuveritelne. Ci po meste? Tam sa asi hlava moc nevyvetra 🤷♀️ kazdopadne vecerne prechadzky zavanaju podvodom az az
Známej priateľ takto chodil behať večer čo večer a veru behal ale za inou.
Ked to predtym nerobil, bolo by mi to podozrive. Idealne, keby si sla s nim, ako tu aj radia a porozpravala si sa. Budes vediet, na com si.
.
Co sa tyka treniek -
moze si to robit aj sam (a naozaj hodit iba na prechadzky). Alebo chodit do bordelu. Nemusi za tym byt milenka. A moze.
Co sa tyka sexu -
Mozes mu sex odmietnut, kym si sam vyjasni, co chce.
Cim ale jeho rozhodnutie ist od teba mozes urychlit, aj keby este nebol celkom rozhodnuty (zvycajne toto situaciu urychli, nie ho prinuti si uvedomit, co straca).
Na druhej strane mu ho mozes poskytovat s rizikom, ze aj tak sa rozhodne ta opustit a budes sa citit ako hus. Ze si len dopriaval pohodlne dlhy cas na rozhodnutie, kym si drzala a cakala.
Je to "riziko podnikania".
Najlepsie je to nerozoberat a povedat si, ze si este s nim uzijes, kym to je. Nerobit z toho dokaz lasky a ine veci. Brat sex ako je.
"Zahulime, uvidime."
Co sa tyka jeho prechadzok -
moze tvoj potrat spracuvavat aj on. Alebo utekat pred tebou. Nevieme, mozno mas cele dni smutny vyraz, slzy na krajicku, alebo chodis bez duse a on netusi ako ma k tomu pristupit, aby to este nezhorsil. Tak uteka.
Ale moze za tym byt aj Vendulka-utesitelka.
Niekedy taketo hranicne situacie prinutia cloveka zrazu vidiet veci inak a premyslat, ci chce pokracovat v zivote, ako bol doteraz. Uvedomit si, ze sa chystal vazny zavazok, ktory mal byt navzdy a teraz - dostal sancu to prehodnotit, ci ten zavazok chce naozaj s tebou.
nie zeby ho predtym nechcel. zrejme to tak jednoducho plynulo, jedno s druhym s tretim.
Ale po prekonani prvotneho smutku prislo zamyslenie a prehodnotenie, ci si ta prava.
A ked zistil, ze chce tu sancu na volnost vyuzit, tak sa zacal socializovat a trafil na niekoho.
A teoreticky sa tou myslienkou mohol zaoberat aj predtym, len si hovoril, ze Bolo koze dobre... tak siel dalej s prudom a nevymyslal. No po potrate proste vyplavala na povrch.
Alebo naozaj iba jednoducho uteka pred zodpovednostou byt ti oporou, lebo nevie ako. A citi to ako bremeno, kedze si nevie s tym poradit.
Asi by som toto nezvládla len tak bez toho aby sme si to povedali. Keď niekam ide večer, ponúkla by som sa, že idem s ním, že tiež sa potrebujem prevetrať. A skúsila by som sa ho popýtať kde je problém, povedala by som mu svoje pocity, to je najjednoduchšia cesta.
A odkiaľ všetky usudzujete, že chodí mladý muž na prechádzky? Každá tu píše o prechádzke, ale vysoko pravdepodobné je, že chodí niekam inam, možno k niekomu.... To vie len on a preto treba na neho zatlačiť, porozprávať sa. Inak to budú len zbytočné dohady a neistota.
Este jedna moznost, ak zlyhaju rozhovory - ked odide, vyrazit za nim a pozriet sa, kam teda chodi.
S rizikom, ze ta zahliadne a budes vysvetlovat. Moze sa stat aj to.
Kamoska takto nakoniec toho svojh osledovala a vzdy skoncil v tom istom panelaku, kde mu niekto otvaral na zvoncek. Netusila, ci kamos, ci nejak slecna, podla priezvisk sa nedalo usudit.
Az raz, ked uz odchadzaa a obzrela sa cez cestu naspat, zbadala cez okno na prizemi, prv nez ho mlada slecna zatiahla, ze jej muz je v tej izbe.
A bol jasny.
Bolo uz potom celkom lahke zistit, kto je ta slecna. A ked na neho vyrukovala s menom a adresou (a ze to ma cez niekoho, kto pozna susedov tej slecny), tak priznal farbu.
Je veľmi pravdepodobné, že sa s niekým stretáva. Smutné, ale buď pripravená aj na tento variant.
mate iphony? tam predsa mozes vidiet jeho polohu. urcite su take apky pre rozne operacne systemy. inac je to fasa vec
A naozaj chodí pešo, hneď od domu, bytovky? Alebo ide autom a tvrdí, že sa premiestňuje na miesto, kde sa prechádza. Naozaj sa skús ponúknuť, že ideš aj ty alebo navrhnúť mu, aby išiel v inom čase, že bola by si rada, keby večer bol doma. Uvidíš ako zareaguje. Ale najrýchlejšie riešenie by bolo ísť nie s ním, ale za ním.
Treba sa narovinu porozpravat. Na to dieta by som netlacila vobec, najskor si musite upratat vztah medzi vami dvoma. Normalne mu povedz ze ti je cudne ze takto chodi von stale na tolko hodin a ze ak ma inu tak je od neho velmi nefer spat aj s tebou kvoli zdraviu ze ho moze ohrozit aj ked jemu sa nic neprejavi. Tiez si toho mala dost prisla si o dieta a takyto tlak ktory na teba situacia vyvija ti tiez nerobi dobre. Mozno by nebolo na skodu aj ist prec k rodicom na par dni aby si ujasnil co chce ale takto to tahat to ta bude len tyrat. Musis na neho zatlacit nech sa rozhodne co chce lebo sa rozhodnes ty. Byť s niekym kto ta uz nechce je uplne psychicke tyranie a nikam to nevedie.
Keď nevie či Ta ľúbi a nevie či chce mať dieťa a chodieva večer preč tak mu predostri rozvod a bude mať vybavené.Mozno sa uvedomí a hneď zistí čo chce.Chodievaj sa prejsť s ním.Tolko času to by kam až zašiel?🙂
@lusanko "odovodnuje to tym te je vycerpany z prace a potrebuje sa poprechadzat "
preto sa tu hovori o prechadzkach.
ak by mi muž hovoril, že nevie, či ma ľúbi, odťahoval by sa a denne by chodil na dve, tri hodiny na "prechádzky", nestrácala by som čas tým, že by som ho sledovala. Ukončila by som to, keď nevie, či ťa ľúbi teraz, lepšie to už nikdy nebude
No ak chodí denne 2-3hod na prechádzky tak tu už musí mať aj fajne nohy svalnaté 😉ja neviem, je to divne, neviem si predstaviť ze by chodil môj muž takto. Určite sa o tom porozprávajte
No ja by som išla za ním, samozrejme počkala pár minút a vyštartovala :D
Ja nepoznám žiadneho chlapa, ktorý chodí po večeroch sám na 2-3 hodinové prechádzky. Už to len vyznie debilne… treba si sadnúť, otvoriť fľašu vina a prebrať to. Je to hlavne o komunikácii. Potom uvidis čo ďalej.
Asi by som sa s mužom otvorene porozprávala. A keď to nezaberie, tak prečo si nedáte od seba na chvíľku pauzu? Stačí byť pár dní od seba, od bežného stereotypu a hneď zistíš, či si chýbate, či máte potrebu sa vzájomne kontaktovať, či počas tohto obdobia myslíš na partnera a on na teba, zaujíma ho, čo práve robíš, alebo či sa vám "ľahšie dýcha" bez toho druhého.
Aj ja sa chodim takto prejst a dokonca s deckami 🙂. Mna to doma nebavi. Ked som bola single, mala som sluchatka v usiach a daco pocuvala cestou. Mne to precistilo hlavu, presla som sa.. ale ak on nie je ten typ, tak to divne je, uznavam..
tiez si myslim, ako uz vyssie odznelo, ze sa asi stretava s inou, skusila by som aj ja navrhnut niekedy, ze by si isla s nim ako by reagoval.
Otázne je kam chodí, či ozaj si len prevetrať hlavu, lebo v dnešnej dobe je všetko možné a teda by ma tiež ani neprekvapilo keby išiel za nejakou inou a keby tak chodil pravidelne.
no nevie či ťa ľúbi a napriek tomu ma s tebou sex ??? a to ti takáto neistota vyhovuje ??? či mi v tomto prípade slúžiš len ako matrac ?