Neustále ponižovanie od chlapa

misulikver111
Včera o 14:38

Ahojte neviem si vysvetliť tento jav...prečo ma moj chlap stale ponizuje ,ked mu k tomu nedavam ziadny dôvod. Vonku na verejnosti mi nadáva krici na mna a doma ked prídu jeho priatelia tak im dáva na javo ,že on je ten ktory piska a ja ta ktora skače😔..Máme spolu 6 rocneho chlapca jeden deň to je ten najlepsi chlap na svete a týždeň ako ten najväčší hajzel a agresor. Je na mňa milý len v posteli snazim sa aby bolo doma vsetko na poriadku ,ciste usporiadane a vonave a stale mi hovori ze nic neviem. Stratila som kvoli nemu samu seba 😪 sebavedomie odhodlanie a chut do zivota nemam chut sa upravit , ist von atd najradsej sa zavret a dusit to v sebe Trápi ma to že sa ku mne nespráva tak ako sa spravam ja k nemu 😔 preco nemozem mat po boku chlapa ktorý by ma pred ostatnymi chránil 😔

doriiis
Včera o 14:49

Otázka je že preco to trpis

matana2
Včera o 14:52

@misulikver111 nenechaj si na seba kydat. Ved mu odpovedaj podobnym stylom: ked ti povie ze nic nevies, tak sa ho opytaj ze A ty vies co? Este som ta nevidela robit.... a vymenujes... Ked na teba hulaka vonku tak mu odhulakaj spet ... Co na mna hulakas jak pripeceny? Nebuc trapny a ukludni sa. Jemnymi nadavkami ho posli dole. Uvedom si ze chlap co sa potrebuje povisovat nad zenou podobnym spravanim ti nesiaha ani po clenok a tak sa na neho kukaj z vrchu...

maminkadeticiek
Včera o 14:52

1.On nie je najlepsi chlap na svete Je to len a iba hajzel.
2.Takeho si si vybrala.
3.Napriek dietatu s nim nemusis ostavat,vzdy opakujem VZDY mas moznost volby.Lebo lepsie to uz urcite nebude.Takze otazka na teba znie ci si myslis,ze si sa pre toto narodila?

simca06022011
Včera o 15:06

Zacni sa k nemu spravat tak ako on k tebe, ako k odpadu. na case prestat mu rozvoniavat domacnost, poslat ho do teplych krajin. Popravde, mne keby zacal chlap nadavat a kricat na mna (a na verejnosti duplom), tak si zbiera zuby z chodnika. Rovnako by velmi rychlo dodaval najavo kto kde piska, lebo v tej sekunde by som bola prec aj so synom. A cucal by si s kamosmi doma.
Iste by somsa nesnazila viac a nepodlizovala takemuto chrapunovi. A o sexe by si dal snivat.. vsak nic nevies.. :DD

kavasmliekom
Včera o 15:12

@misulikver111 prečo to robí?? Lebo mu to dovolíš! Takú vzduchom chladenu by dostal pred kamarátmi, že viac by ich už vidieť nechcel. A ja zase jeho. Co ten 6 rocný chlapec má na toto pozerať, to je pre neho vzor? Taký otec?
Ja sa čudujem, že si mu ešte nepovedala, aby si aj sam vyhonil vtáka, keď ma takú super prax v honení svojho ega.

mogaa
Včera o 15:19

Prečo to robí? Lebo je debil....buď sa s tým zmier alebo odíď....

crazy_cat_lady
Včera o 15:30

nie je najlepsi, len vtedy, ked ma s tebou sex, co tiez nepochopim, ako mozes spat s takym clovekom? a vlastne aku radu cakas? uz davno si mala byt aj s dietatom prec

januska12323
Včera o 15:37

Robí to len preto, že po sebe necháš skákať. Chceš aby z tvojho syna vyrástol podobný zmätok?

janickacrazy
Včera o 16:00

@misulikver111 dieťa má 6 rokov, predpokladám, že pracuješ, tak nevidím dôvod ostávať s takým mužom. Toto už dobré nebude, len horšie. Odíď od neho, kým ti nespraví druhé dieťa, lebo potom sa ti bude odchádzať oveľa ťažšie. Rodičia by ti nepomohli aspoň zo začiatku?

kristinapetronela
Včera o 16:04

Má niekoho ...inak by sa k tebe správal s úctou

kandelabra
Včera o 16:09

@kavasmliekom nehnevaj sa, ale toto je riadna hlupost co si napisala. Su chlapi ktorym ked das vzduchom chladenu tak ti ju kludne vratia a to tak, ze sa ledva pozbieras zo zeme, a kludne aj pred kamaratmi.
Ale inak suhlasim, trpiet by si to autorka nemala dlhsie ako je potrebne, tzn kym si nezariadis kam a ako od neho odist. Zasluzis si lepsi zivot. A nezabudaj na to, ze spravanie tvojho muza je vzorom pre tvojho syna, a dufam, ze nechces aby sa syn spraval rovnako, ci uz k tebe alebo k svojej buducej zene...

lonely66
Včera o 16:14

@kandelabra ja si osobne myslím, že pred kamarátmi by sa práveže držal na uzde... hoci, tie najväčšie hovadá ak majú rovnaké hovadá za kamarátov.... je to teoreticky možné.
@misulikver111 taktiež radím ukončiť túto jeho nadvládu tým, že od neho odídeš.

hugoboss1923
Včera o 16:24

Rada od chlapa: Mala by si si s ním pohovoriť o jeho správaní voči tebe a povedať mu, že sa ti to nepáči. Ak by sa tváril prekvapene a popieral svoje chovanie, tak mu daj zopár príkladov a situácií, kedy ti to bolo nepríjemné. Ak sa ti ospravedlní, tak má nárok na druhú šancu. V prípade, že sa ti vysmeje, tak by ste mali prehodnotiť vašu spoločnú budúcnosť.

moonlight1210
Včera o 16:42

1 den do tyzdna je skvely a 6 dni sa chova ako debil?

A ty s nim pre …. (dopln tvoje dovody).

mamutka
Včera o 17:05

@misulikver111 nemôžeš mať vedľa seba skvelého muža, lebo si s týmto debilom. Základ je odísť.
Tvoj syn žije v otrasnom prostredí 😟 čo mu to da do života, okrem traumy? Že aj on bude grazel? Bude ti o chvíľu tiež hnusne nadávať. Potom ti bude oveľa horšie. Musis to riešiť odchodom jedine, podľa mňa.

rozculena
Včera o 17:40

@misulikver111 už si poslala návrh na rozvod?

minenkak
Včera o 18:01

@misulikver111 lebo môže