Neustále buzerovanie od rodiča

11. jan 2024

Ahojte, poprosím vaše názory. Už pár rokov robím v jasliach a všetko ok, spokojnosť zo strany nadriadeného, rodičov. Teraz od septembra máme jedného otecka úplne premotivovaneho alebo drzeho, neviem aký je správny výraz. Už piaty mesiac sa ma každý deň keď po neho opýta, či som ho po spánku prebalila, či jedol, či pil, či mal na prechádzke rukavice, či sa hral, ci spal aspoň dve hodiny, či som sa mu venovala a dnes na mňa vyletel, že nás videl na prechádzke a dieťa malo šál obmotane okolo krku vonku na overale a nie pod ním. Ja som sa snažila byť pokojná a vysvetľovať ale už piaty mesiac a stále neprestal, už som z neho vystresovana, čo nové si vymysli. Ako by ste na neho reagovali vy?

petamich
11. jan 2024

odpovedala som mu, ze jeho dieta chodi do zariadenia, kde prebieha starostlivost o kolektiv deti a nie je fyzicky mozne sa kazdemu dietatu venovat a sledovat ho na urovni aku vyzaduje, takze mrzi ta to, vsetky tieto detaily nevies a nemozes sledovat, lebo mate na starosti dalsich x deti, ze v pripade, ze vyzaduje individualnu starostlivost o dieta, nech pripade zvazia opatrovatelku, ktora sa bude venovat len jeho dietatu

domkakvet
11. jan 2024

Ja by som mu povedala, ze nic zle na tom nevidim, ale nabuduce dam sal pod ked si to tak praje.

nikaeli
11. jan 2024

Mám podobného rodiča. Ten chcel aj fotky počas činnosti. Občas som mu nejaké poslala. Raz mu vadilo, že má mikinu, potom že nemá mikinu, potom že má strapaté vlasy. Povedala som mu, že robím všetko, čo je v mojich silách a jeho synček nie je v triede sám. Odvtedy som mu žiadnu fotku neposlala a on svoje otázky presmeroval na kolegyňu 🤷🏻‍♀️ Včera nemal otepľovaky (zabudli ich doma), tak poslal sms, aby sme nešli von, lebo mu bude zima. Môžem ísť iba ak by som mu od niekoho požičala. Čo mám na to povedať? človeku sa niekedy rozum zastavuje 🤦🏻‍♀️

lonely66
11. jan 2024

@nikaeli ako ho včera v tej kose (ráno) bez otepľovakov priviedli do škôlky/školy? 😲

nikaeli
11. jan 2024

@lonely66 autom 😉

vierkainka
11. jan 2024

@nikaeli a ako potom šiel?Prepac ,ze sa tak hlupo pýtam,je to len zo zvedavosti 🙈🙈🙈Ci ostal?Ci ako?

zuzinka888
11. jan 2024

Oboznam zo situaciou svoju nadriadenu a konkretne. Moze sa stat, ze sa bude stazovat aby si sa potom nemusela obhajovat a aby vedela o co ide. Aj ona sa moze s ockom porozpravat- ako si vlastne predstavuje starostlivost o svoje dieta. Lebo toto je psycho. Este prikazovat kedy mozu ist deti von!

nikaeli
11. jan 2024

@vierkainka konzultovala som to s nadriadenou, išiel von v tom, čo mal. Bohužiaľ. Ostať nemal kde. Von ísť musíme. Chodíme všetky triedy a všetky učiteľky. Včera bolo slnečno a celkom príjemne, deti dávali dole rukavičky. Prechádzali sme sa po slnečnej strane, držala som ho za rúčku, aby som ho mala možnosť kontrolovať. Sama som matkou predškoláka a som dosť zimomravá, neboli sme dlhšie ako 30 minút. Inak drobec mal termo prádlo a podšité tepláčky, aj po návrate do škôlky mal teplé nôžky 😉

ptvw
11. jan 2024

@nikaeli k tým fotkám by som mu povedala ze fotiť nemôžem lebo sú tam aj cudzie deti a rodičia si neželajú aby sa fotky ich deti posielali cudzím ľuďom, alebo už vidím ďalšia sťažnosť prečo je na tej fotke preč od ostatných deti 🤣

sense
11. jan 2024

Odpovedz mi ze svoju prácu si vykonáva podľa nariadení zamestnávateľa. Tak nech sa obráti so. Svojimi požiadavkami na neho.

Aj keď teda ja sa poznám. A by som mu povedala nech si nájde súkromnu opatrovateľku, ta bude bude robiť podľa jeho zoznámu priani

nikaeli
11. jan 2024

@ptvw fotila som iba jeho dieťa 😉 bez tváričiek iných detí

ptvw
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ptvw
11. jan 2024

@nikaeli ja rozumiem, len vravím, že ja by som sa na hento vyhovorila 😃

petamich
11. jan 2024

@lonely66 do auta-z auta alebo pripadne my mame skolku na prizemi v bytovke (prejdeme suchou nohou asi 5 m po vonku), tak by sa nam to tiez mohlo stat 🙂 ale to len tipy

mikadooo
11. jan 2024

Asi len božskú trpezlivosť na takýchto ľudí...🤷. Ak nechceš byť drzá. Lebo drzých odpovedí mi napadlo kopec, ale predpokladám, že ide o súkromnú škôlku.

autor
11. jan 2024

@petamich dokonca priniesol zoznam dve A 4 ako sa starať o jeho dieťa

autor
11. jan 2024

@nikaeli no ako pre mňa je ľahšie postarať sa o 15 batoliat ako komunikovať s niektorými rodičmi.

autor
11. jan 2024

@sense dokonca minule keď prišiel pre dieťa, mi ho vrátil z chodby, že je pokazený. Vravím, že teraz som prebalila. Ale keď chce pozriem. Jasne, ze mal čistú, suchú plienku. Nič nepovedal a išiel preč.

autor
11. jan 2024

Pokakany

autor
11. jan 2024

@mikadooo áno, súkromnú

autor
11. jan 2024

Minulý rok sa stalo, že jedna mamička mi vytkla, že jej dieťa akosi nechce za mnou ráno ísť. Ako co na to povedať? Pritom s chlapcom som mala pekný vzťah, mal ma rád len kým mi každé ráno nevletel do náručia, bola som zla. Niektorých rodičov nechápem...

katka700
11. jan 2024

Rieš to s nadriadeným nech vie s akým trtkom máte dočinenia.

autor
12. jan 2024

@katka700 bohužiaľ je to súkromné zariadenie a tu platí, nás zakaznik, náš pán

sense
12. jan 2024

Si mu mala povedať ci to aj kontroloval alebo si to len mysli. To bude jeden s trtkov ktorý ani plienku vymeniť neviem
Inak moja chodila tiež do jaslí a ráno síce neplakala ale tiež nikomu nevletela ráno do náručia, pritom poobede som ju vždy nasla na niekom zavesenu a ani pomaly domov nechcela

autor
12. jan 2024

@sense Najlepšie na tom je, že dnes ho doniesol do jaslí pokakaneho. Vraj nehoda počas 10 minútového presunu do jaslí

sense
12. jan 2024

🙈 Zrazu, škoda ze nemozes asi povedať ze ho mal predtým pre baliť. To bude jeden z tých hrdinov co majú plnú hubu reči ale skutek útek, vlastne decko si neprebali nechá ho radšej pokakane, a pot poviem ze je to vaša chyba ze ma vystipany zadok

autor
12. jan 2024

@sense a poobede prišiel 10 minút po záverečnej a ja som zmeškala bus