Všetkým prajem pekný deň.
Prišiel som si sem pre radu, pretože možno poznáte človeka, ktorý to mal rovnako ako ja. Možno je to váš brat, kamarát, bratranec, bývalí priateľ a možno je to už v dnešnej dobe váš manžel.
Ako už názov témy napovedá, tak mám smolu na vzťahy. Už dlhé roky si neviem nikoho nájsť. Tento rok som si síce našiel cez zoznamku dievča s ktorým som bol polroka, ale vzťah som ukončil, nakoľko som sa do nej nezamiloval a bez zamilovanosti to jednoducho nejde. Nezaslúžila si, aby som ju ťahal za nos. Nechcel som vzťah ukončiť hneď. Dával som tomu čas, pretože niekedy sa človek nezamiluje po týždni, ani mesiaci. Niekde to trvá aj niekoľko mesiacov, ale nakoľko to u mňa neprišlo ani po polroku, tak som sa rozhodol to celé ukončiť.
Určite vás bude zaujímať niečo o mne, tak to na rýchlo zhrniem. Mám 29 rokov, vysoký, nepijem, nefajčím, nehrám hazard, nemíňam peniaze na hlúposti, starám sa o seba, nosím značkové oblečenie, chodím pravidelne k barberovi, keď idem do spoločnosti, vždy požujem nejaký parfúm. Jednoducho sa o seba starám, ale všetko je samozrejme v mieri, nič nepreháňam.
Som extrovertný typ. Nemám žiadny problém nadviazať komunikáciu aj s cudzími ľudmi, veľmi rád chodievam do spoločnosti a počas voľných dní by som najradšej trávil čas niekde mimo domova, niekde v spoločnosti, čo síce aj robievam, ale nie stále. Nemám problém ísť do mesta aj úplne sám, ak kamaráti v daný deň nemajú čas. Nemám problém ísť sám aj na prechádzku, sadnúť niekde do mesta a dať si dobré jedlo, limonádu a užívam si čas sám pre seba.
Čo sa týka výzoru, tak práveže aj od kolegýň v robote aj od iných ľudí počúvam, že vyzerám dobre a niekto dakedy sám nechápe, že ako si neviem nikoho nájsť, že som sympatický, starám sa o sebe a vyzerám dobre. Dokonca, keď niekedy sedím v nejakom podniku a začnem si všímať okolie, tak niekedy vidím ako sa niektoré dievčatá na mňa pozerajú, aj niekoľkokrát, kým neodídem preč. Podľa výzoru by som však povedal, že sú to prevažne nejaké 18-20 ročné baby.
Ja som si už myslím, že si neviem nájsť nikoho možno aj preto, že aj keď mám záujem o nejaké dievča, aj keby išlo len o kamarátsky vzťah, tak som vždy úprimný, snažím sa pochopiť aj druhú stranu, nehľadím len na seba, snažím sa ju vypočuť, poprípade jej pomôcť a poradiť. Snažím sa byť k nej milý, pozorný. A tu nastáva ten zlom, kde si myslím, že dievčatá alebo ženy nemajú záujem o takýchto chlapov.
Podľa mňa viacej vyhľadávajú takých bad guys, ktorí majú ega na rozdávanie, možno zo seba robia frajerov pred nimi. Ja osobne sebavedomie mám, mám sa rád a viem aj sám sebe povedať, že vyzerám dobre, ale keď sa o nejakú snažím, tak to nepotrebujem dávať najavo, nepotrebujem strúhať frajera a možno tu je celý kameň úraz.
Ďakujem vopred za každú radu.
Mne prídeš ako Ivan z Mrazika.... prepáč
Trošku pokory by to chcelo, aj keď máme kazdy doma zrkadlo ;)
Vieš ono nestačí len výzor, ale aj ako sa správaš k ženám a aj v spoločnosti;)
Ja som skončila pri vete som extrovertný typ a “počas voľných dní by som najradšej trávil čas niekde mimo domova”. Potom spomínaš vysedávanie v podnikoch, mesto, kamaráti. Úprimne podľa mňa ženy okolo 30tky už toto nebaví ani nezaujima. Tak možno ich “odpudzuje” práve Tá tvoja extrovernosť. Mňa by určite 🙂. Ale môžem sa mýliť samozrejme je to rôze, len Ti dávam môj pohľad.
@archiebald možno som sa zle vyjadril, ale čo sa týka tých podnikov, tak som nemyslel žiadne krčmy alebo pajzle, kde sa chodia ľudia opíjať. Chodievam do slušných reštaurácii alebo barov, kde chodia všetky vekové kategórie. Kde sa s kamarátom porozprávam, dáme si nejakú limonádu, dobré jedlo. Každopádne ďakujem za názor.
@clovek146
A mozno pre teba este nenastal ten spravny cas. Mozno raz svoju buducu zenu stretnes, az ked budes mat 35, 40 rokov.
Pre mna osobne je najlepsi typ chlapa clovek, ktory nie je "zufaly" a je s tym OK, ze mozno nebude mat nikdy zenu, rodinu a ak spozna tu pravu, tak je tomu otvoreny. Ale ak nie, je s tym OK a nema z toho mindraky. Je sam so sebou spokojny.
@clovek146 no neviem ale manzel mi vravel, ze sa do mna zamiloval prakticky ihned, cely rok bol do mna zalubeny. Ja som o tom ani netusila. Dali sme sa dokopy v 30ke. Nemal ani vysoky prijem, introvert, ziaden barber ani parfumy a zrazu bum, zamilovala som sa donho a ked to zbadal, nevahal a pozval ma na rande. Vzdy bol velmi laskavy, inteligentny, priatelsky a milujuci muz. A tak je to do dnes...9 rokov. Nemala som nikdy tuzbu po zlych chlapcoch, do 30ky 4 frajerov (vratane jeho), vztah vzdy dlshie ako 3 roky.
Pre mna bolo asi dolezite aky v skutocnosti je.
Pritom ja VS, 3x taky plat ako on atd. Bolo a aj to je jedno, na plate mi nezalezalo.
Asi to chce len stretnut a neposobit nedostupne (viditelne drahe handry, doplnky, ucesy atd).
Neboj, stretnes 🙂
Mozno si prilis citlivý, chápavý, uhladený a vnímavý. Mozno potrebujes by trochu bad boy. @marseillefan ti poradí ako na to 😊
@marcellka32 presne to bolo prvé, čo mi napadlo: ..aj pekný som, aj múdry... 😅
Precitaj si nejaké materiály o mužskom sebarozvoji
@ivuska027 tak tak...a to dosť odrádza ženy
Áno úprava/výzor je fajn ale dôležité sú iné veci
@hugger presne toto som si povedal už viackrát, že som dosť empatický a citlivý. Dokonca som som sám sebe sľúbil, že od nového roka trošku zmením postoj, pretože ak budem naozaj len citlivý, empatický a budem taký ako "cukríček", tak od mňa budú ženy chcieť akurát tak možno radu, ale nič viacej. Ďakujem za radu 🙂
@clovek146 Je to tak ako ti tu pisu baby, ze nieco zo seba zrejme negativneho vyzarujes. Ja mam vlasy niekedy skoro Einstein, vtedy si ich necham pristrihnut 70rocnej babke, lebo kadernicke sa chystam tyzdne a vzdy mi do toho nieco vbehne (dobra vyhovorka..haha) . Bradu mam tiez len ledabolo skratenu 🙂 Obliekam sa uplne bezne tuctovo, avsak samozrejme som cistotny i vonavku obcas pouzijem 🙂 Niesom extrovert a napriek tomu viem nadviazat komunikaciu takmer s kymkolvek.
Kolegovci sa smeju, ze na mna zareaguje snad kazda zena ktoru akokolvek oslovim.
Takze nie je to o vyzore, ale o tom co z teba ide.
@aliaray1 hlavne, že sa sa našli a žijete spolu doteraz a ste spolu šťastní. Som rád, že v dnešnej dobe ešte vzťah fungujú ako majú. Čo sa týka tej nedostupnosti, tak nemyslím si, že by som sa tak tváril alebo hral zo seba nedostupného. Čo sa týka značkových vecí, áno kupujem si ich, samozrejme že nie v stovkách eur, ale kupujem. A hlavne si kupujem veci s minimalistickým logom. Nemám rád tie značkové veci, kde má človek cez celú mikinu alebo tričko značku. Nepotrebujem niekomu dokazovať, že mám na sebe značku.
@egonsk áno, toto som si viackrát hovoril aj sám sebe a potvrdili mi to teraz aj tu ľudia na Modrom Koníku, že asi zo seba nevyžarujem nič a možno nemám ani tú charizmu 🙂 Vo svojom vnútri aj ja dobre viem, že výzor nie je všetko. Sú naozaj ľudia, ktorí nie sú krásavci, neobliekajú sa prémiovo, ale jednoducho majú také vyžarovanie, že vedia zbaliť každú druhú bez toho, aby vyvinuli nejaké väčšie úsilie.
Za mna su tu dve moznosti:
1.) Mas nadmerne ocakavania od buducej partnerky, hladas neperspektivne partnerky, nehodiace sa k tebe svojimi prioritami, povahou, atd…
2.) Sam zeny odpudzujes niecim, co si mozno ani neuvedomujes, ze robis. Moze to byt cokolvek od vzhladu, cez styl komunikacie az po nazory, sposob zivota, toxickost v podobe sebalutovania, prilisneho stazovania, alebo naopak, chvalenkarstva, atd... Ty sam si mozes mysliet, ze je to ok, ani to na sebe nevnimas, ale pre druhu stranu je to nieco nesympaticke…
Neožieram sa, nehazardujem, nesmrdím a vyzerám ako človek je uuuuuplne minimum, ktoré od muža (a to nemusí byť ani môj partner) očakávam a nie, že to niekto vymenuje ako svoje dobré vlastnosti 😅 kde nastáva ten bod zlomu? Nepodarí sa rande alebo s tebou na rande ani nechcú ísť, teda už pri oslovení to nejak nefunguje? Každopádne, niekde chyba bude, ale nemyslím, že tam kde opisuješ, keďže z celého toho vyplýva a nebude to preto, že si “príliš dobrý”…osobne nemôžem povedať, že by mi bol tvoj prejav extra sympaticky, príliš chutný a chrumkavý chceš z toho vyjsť
No neviem, tahat niekoho pol roka za nos vo vztahu, potom jej povedat, ze si sa nezamiloval a stazovat sa na smolu vo vztahoch? Co ma hovorit ona?
Vztahy su dost o nahode, byt v pravom case, na pravom mieste, ze sa stretnu dvaja, ktori si sadnu. Preto je tu vela prispevkov, ani som nic neurobil(a) a dali sme sa hned dokopy. Inokedy sa moze clovek aj pos.t a dosiahne opak. 🙂 Zakon schvalnosti funguje. Hladas, nic. Nehladas, kasles na to a (mozno) najdes.
@clovek146 Strasne to silis.
@zmrzlinka2021 môže to vyzerať z písania, že to veľmi silím, ale pravdou je, že ja nechodím už ani na zoznamky, ani žiadnu silou mocou neotravujem alebo sa snažím za každú cenu zoznámiť. Skôr to veľakrát riešim vo svojej hlave, ale inak na silu nevyhľadávam a skôr vyčkávam, či nejaká príde do cesty.
@clovek146 Pozri, bud sam sebou, pracuj na sebe a nechaj to na zivot.
@clovek146 niekto si musi pockat na pravu lasku dlhsie, niekto strieda partnerov od 15tich a nebude ani tyzden sam. To s vyzorom nema nic spolocne.
Ten suvis s bad boys je blbost, je len urcite percento zien, ktorym imponuju grazlikovia.