Neúspech najlepšieho kamaráta na zoznamkách

30. okt 2024

Ahojte, môj veľmi dobrý kamoš si už roky nevie najsť priateľku, skúša všetky zoznamky, či už na internete alebo pokec ale aj fb zoznamky, problém je, že je absolútne netofogenický, súhlasil s tým, aby som sem hodila jeho fotku, že čo vylepšiť na nej a ako viac zaujať na zoznamkách, aby mal vačšiu šancu

tramtada31
30. okt 2024

No zrejme nemá nos na ženy.. nech si najde profi fotografa a ten nech mu spravi pekne fotky

ibrunova
30. okt 2024

@tramtada31 veď to si srandu robí

janai1
30. okt 2024

Fuj, keď vidím tú zanedbanu pleť 🤮 Skus nejaké čistiace prípravky s kys. salicylovou na ten nos

zuzanita1609
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
liusa82
30. okt 2024

no neverím že si nevie nájsť niekoho.Na každé vrece sa nájde záplata.A táto diskusia mi príde ako výstrelok a robenie si srandy.Na zoznamkách sú aj horší vzhladovo a kde kto od neho alebo bežne v meste všelikoho stretneš a frajerky majú.No a neverím že tam má akurát túto foto čo si sem vložila😀 to by si nikto dobrovolne sám sebe nespravil

nikaeli
30. okt 2024

Čo vylepšiť na tejto fotke?
Nič. Urobiť novú a menej detailnú.
Teba by táto fotka oslovila?

patus_2
30. okt 2024

Prázdniny sa ešte iba začali. Počkajme do nedele, to prídu perly....

sevrin
30. okt 2024

Aby fotka bola skutočne dobrá, nos by mal zaberať minimálne 98,7% plochy fotky.

solange7
30. okt 2024

😂😂😂

kp7333
30. okt 2024

@sevrin idealne z profilu😜

zobaka
30. okt 2024

toto je podla mna nejaka pomsta byvalemu 🤣

zuzanita1609
30. okt 2024

@zobaka tiež mi napadlo, neskôr 🤣🤣🤣

moonlight1210
30. okt 2024

Skor to vyzera ako selfie zamerne zblizka. Velmi dobra kamoska by nerobila velmi dobremu kamosovi takuto “sluzbu”.

Kazdopadne, chlapec vyzera mozno priemerne k svetu (ked si domyslime zvysok tvare), ale profesionalny fotograf by z neho vedel vytazit pekne crty.

Otazka je, co ponuka povahovo a schopnostami. Ked sa dostane cez prvu prekazku a dievca mu zacne odpisovat.

veselo_neveselo
30. okt 2024

A preco sa zoznamuje online? Ved je mlady, nech sa zoznamuje nazivo, tam na fotkach nezalezi.

janno31
30. okt 2024

Však tie zoznamky aj tak stoja za p. Tam sa proste nedá zoznámiť. Celkovo je ľahšie zdolať Everest a vrátiť sa odtiaľ živý ako nájsť niečo na zoznamke

rozculena
30. okt 2024

no keď dáva takúto fotku na zoznamky,tak sa ani nečudujem

karolinakr
31. okt 2024

really?
95% žien neosloví a aj tych malo, čo by možno záujem, odplaší preč

karolinakr
31. okt 2024

Ked nos zabera 95% obrazka 😁