Neúctivé správanie manžela

2. sep 2023

Moj manzel, s ktorym sme spolu 16r, ma ku mne posledne mesiace, jemne nazvane, neuctive spravanie. Prejavuje sa to roznymi sposobmi, ktore sa mi tu nechce uplne vsetky vypisovat. Ale ako jednoduchy priklad uvediem pouzivanie invektiv: krava sprosta, hlucha, trapna, sibnuta, patris na psychiatriu, chod do prdele. Vyjadrila som sa k tomu viackrat, ze takto sa so mnou rozpravat nemoze. Vzdy sa horko-tazko ospravedlnil po dlhej hadke, kde tvrdil, ze to bol rozculeny, ze to nie je nic hrozne, ze za to mozem ja a ze si to zasluzim. On taky nebol. Nerobieval to kedysi. Predvcerom mi povedal, ze som koza prije**na. Mam pocit, ze moj pohar pretiekol. No, tak co by ste robili na mojom mieste?

cyberk
2. sep 2023

Spravila s nim dieta…. Co asi? Rozvod a ukazat papa🫣

ariannazara
2. sep 2023

Poslala ho do <-> asi co?také správanie ako tretia cenová.

mikadooo
2. sep 2023

Asi by som mu pohrozila odchodom, alebo nech sa ON ide dať vyšetriť (na tú psychiatriu), keď zrazu používa slovník, ktorý nikdy v živote predtým nepoužíval. Môže to byť začiatok demencie (neviem koľko má rokov). A ak to nebude liečiť, tak by som mu povedala, že s ním žiť ďalej jednoducho nechcem. Nech so sebou ON niečo robí.

marca12
2. sep 2023

Snazila by som sa zistit,co je vo veci. Ak mate ponorku,spakovala by som sa sama niekam na dovolenku. Bud mate ponorku alebo ma novy objav.

harrisson
2. sep 2023

Dôležité je situácia a príčina pri ktorej to povedal. Ci len tak z ničoho nič? 🙂

autor
2. sep 2023

@harrisson vzdy, ked nieco nie je po jeho, ked mam iny nazor.

autor
2. sep 2023

@marca12 ponorku asi mame. ale co s nou?

sissy27
2. sep 2023

My napriklad nemame uplne vyberany slovnik 😅 ALE v zivote nikdy by nikto z nas nepouzil vulgarizmus na clena rodiny, take proste neexistuje. Mozem byt akokolvek vytocena, nepoviem chlapovi ze je debil. Lebo nie je. Ak by sme vulgarizmy zacali pouzivat jeden na druheho (rodicov, surodencov, deti…), tak sme na konci spolocnej cesty. A nie je na to ziadne ospravedlnenie. Keby som si o nejakom muzovi myslela, ze je debil alebo nieco horsie, tak s nim ani na rande nejdem a nie si s nim deti robit a zit s nim. Ak by sa nieco zmenilo, ze zrazu si to o nom myslim po x rokoch, tak tiez to pre mna znamena koniec, ved nebudem zit s debilom. A rovnako to vnimam opacne - ak som zrazu pre muza krava, p.ca a neviemco, tak proste to ukoncime, hadam on nechce s takou zit a ja si tiez zasluzim nieco lepsie.

ckocka
2. sep 2023

Nie že by sme s chlapom nikdy nemali výmenu názorov, ale nedokážem si predstaviť že ma takto tituluje a potom s ním mám sex. To sa ako dá? Alebo už spolu nespíte? Lebo niekoho kto by mi povedal j...tá krava by som akurát tak kopla do medzinožia, iná intímnosť by neprichádzala do úvahy.

janickacrazy
2. sep 2023

Možno má milenku a teba sa chce zbaviť, preto sa správa ako idiot. Samozrejme on chce, aby si to ukončila ty a on bol ten chudáčik, ktorého ešte každý polutuje. Chlapi sú proste hrozni zbabelci.

sissy27
2. sep 2023

Inak suhlas s @janickacrazy - chce to ukoncit, ale je zbabely to urobit, lebo nechce byt ten zly. Takze sa k tebe chova takto, aby si to ukoncila ty a on z toho vyjde ako neviniatko chudatko, co ho zena bezdovodne opustila…

hugger
2. sep 2023

@janickacrazy @sissy27 moze to byt presne tak ako to pisete, zeny to robia tiez

rezanka73
3. sep 2023

Milenka jednoznačne

miroslava21
3. sep 2023

Doteraz tych 16 rokov sa spraval k tebe normalne? Musi byt vybusnej povahy a nervak, lebo z nicoho nic predsa nezacne vlastnej zene vulgarne nadavat. Ty si musis urcit hranice ako dovolis druhemu sa k tebe spravat, a ked to neakpcetuje tak zial dovi. Co chces takto do konca zivota pocuvat od svojho parnera aka si je** krava?

viera27
3. sep 2023

Zeny,ja uz fakt neviem,co to mate doma. Ak to pouziva opakovane,neprestane. Naozaj zvaz,ci toto chces mat na krku,lebo lepsit sa to nebude. Ja milujem svojho manzela a vazim si ho,ale seba mam rada viac.

reddflowerlife
3. sep 2023

Podla mna ma milenku.. vzdy keď takto nahle muž zmeni spravanie a je k svojej manzelke neuctivy, vyslovene grobian, vsetko mu vadi co zena urobi a je na nu alergicky - snazi sa tu zenu odpudit, aby odisla

princeznaayla
8. sep 2024

@reddflowerlife presne aj mne to napadlo.

princeznaayla
8. sep 2024

no pozri sa autorka nieco v tom je, mozno ma niekoho vo vyhlade, alebo si vypisuje s kundami,
neviem ja som tiez toto zazila vo vztahu a nie raz, toto je este nic co ti hovori, stale som partnerovi vravela, ze nesmie to pouzivat ze to nenavidim, aj tak to vzdy ked bol rozculeny povedal. a vykrikoval a neviem co a vyhrazal sa. tretia cenova