Nestojí si za svojím slovom

2. júl 2024

Ahojte. Stretavam sa s muzom, no neviem, co mam presne od neho cakat. Ked sa dohodneme na stretnuti, parkrat uz nemohol prist, vacsinou prsca do toho dosla. No v pisani vidim, ze raz si piseme do nemoty, mame sa o com bavit potom dalsi den je chlad z jeho strany a podls jeho slov sa nic nedeje.
Vonku si rozumieme, uzivame si jeden druheho, vidim na nom, ze je stastny aj mi povedal, ze ma ma rad, ale potom ked sa znovu dohodneme von, tak si nestoji za svojim slovom. Uz sa to opakuje
Najhorsie na tom je, ze nechcem si pripustat, ze ho mam rada, ale uz ma to serie a nerobi mi to dobre.
Mam mu povedat co si myslim, alebo ho odignorovat a nechat plavat?
Dakujem za tipy, rady....

ovaaa
2. júl 2024

Samozrejme mu treba povedať ako to cítiš, veď sa trápiš. Buď sa pohnete a zmení svoje chovanie a začne byť zodpovedný a a bude mať slovo chlapa alebo si pôjdete každý svojou cestou. Sama cítiš, že ti na ňom niečo nepasuje takže treba si naliať čistého vína, nemáte 15.

monikkatt
2. júl 2024

Mas hlavne zit svoj zivot, mat svoje zaujmy a konicky a nie cakat ci sa nejakemu pankovi uraci s tebou stretnut.
Nechaj to plynut a uvidis ci sa z toho nieco vyvinie.. ale uprimne, moc by som sa na to nespoliehala podla toho co pises. Vyzera ze uz si sa riadne namotala a on vie ze ta ma tam kde chce..

kamlicek
2. júl 2024

No jednoducho sa netreba upinat na niekoho, koho velmi ani nepoznas. Ber to v pohode, uzivaj si cas straveny spolu, ale ked spolu nie ste, sprav si vlastny program. A nie, ze vyckavas, kym vobec odpise. Toto je velmi zly pristup a aj ked ta chapem, nerob si to. 😀

alickapusinka
2. júl 2024

Ja by som to skončila a viac sa s ním nestretla a ani nepísala vymazala by som si ho. Jasné ak už nič iné nemôžem prísť kvôli práci. Keby že sa mate stretnúť o 20:00 nemôžem prísť kvôli práci tak by som sa na neho vykašľala len klame. Určite sa nejdete stretnúť počas pracovnej doby to človek chápe však aj TY si asi zamestnaná ale výhovorka kvôli práci to fakt je generálnym riaditeľom zemegule. Za mňa určite nie ak by sa vyhováral na prácu ak ste sa dohodli na stretnutí tak by som to ukončila.

domkakvet
2. júl 2024

Ukonci to s nim.

mandzula
2. júl 2024

Ako som uz pisala v inej teme, chlapa chlapom robia gule a slovo.

la_dolce_vita
2. júl 2024

Nastav mu zrkadlo a rob tak, ako on robi tebe. Mozno mu docvakne..

misanthropicdann
4. júl 2024

@alickapusinka neviem ja bežné musím riešiť prácu mimo pracovnej doby. Niekedy aj o 23:00 sa musím pripojiť a riešiť niečo.. Podľa teba by som bol teda klamár? 😀

alickapusinka
4. júl 2024

@misanthropicdann ale toto ej evidentne že klame že len tak na poslednú chvíľu že nepríde. Jasné môže sa stať raz dvakrát ale tento tu prispievateľku nechce a namiesto toho aby povedal na rovinu tak si vymýšľa a naťahuje ju .Jasne že ak niekto musí ísť náhle do roboty ale naťahovať ju nemusí .On len vymýšľa ako sa s ňou nestretnúť.

barbs2406
4. júl 2024

Možno to ťahá na dve strany. Keďze je chladný na druhý deň ,potom nemôže. Je to jedna z možností.

netoppierka
4. júl 2024

To on by mal byť, čo ťa bude naháňať a vypisovať a volať von. Nie ty. A ešte čakať kým sa veličenstvo zobudí. Ho ho ho. Nechceš idem ďalej