Dobrý deň. Mojím problémom je, že som pred pár mesiacmi spoznala po veľmi dlhej dobe chlapa, s ktorým som sa cítila veľmi fajn, rozumeli sme si, často sme si písali a stretávali, no on sa na vzťah necítil, nezaľúbil sa :( je to už pár dní čo sme mali debatu o tom a som z toho veľmi smutná :( doteraz som tu mala niekoho komu som verila, kto bol pre mňa priorita a kto ma mal rád a zrazu je všetko preč :( síce sme stále v kontakte ale už pomenej, sám si drží odstup a podľa mňa to časom úplne upadne… skúšala som si stiahnuť zoznamku a rozptýliť sa a písať si s inymi a už ma aj viacerí volali von, ale v hlave mám stále len svojho…
Ako si pomôcť? V práci je to trochu lepšie aj keď som s kamaratmi ale mam pocit že som posledne cca 2-3 týždne bez duše a nevladzem nič a nič ma ani nebaví 😭 neviem spať, nemám radosť z jedla a ani zo všetkych vecí ktore som mala predtym rada
Ďakujem za rady 😊
Najdi si iny objekt a tak sa odmilujes. To su len motýle v bruchu nic ine. A nevyplakávaj kvoli chlapovi ktory ta nechce. Mas predsa svoju hrdosť, tak nebuď za chuderu.
Netlač na pílu, to bude len horšie. Nechaj voľne plynúť. Stretavaj sa s kamarátmi a ak sa dá rozprávaj im o tomto vzťahu, kamaráti ťa poznajú, pochopia a poradia.
Vase pocity su normalne. Zalubili ste sa a Vasa laska nie je opatovana. Prejde to. Ked to on tak necitil, mozete byt rada, ze ste sa to dozvedeli pomerne skoro.
Úprimne? Svet sa nezrúti. Musíš sa z toho dostať len sama. A poznáš hádam svoju cenu. Keď ju nepozná on,jeho problém. Hod ho za hlavu a choď ďalej. Trápiť sa kvôli chlapovi? Takú ešte nehrali. Jeho chyba.
Si na dobrej ceste. Este par tyzdnov a bude to lepsie. Neda sa to urychlit. Tieto 2-3 tyzdne si si urcite odplakala svoje. Teraz je na case nemysliet na to,co bolo,ale ist dopredu. Vzdy ked pride myslienka nanho,zazen ju,mysli na nieco ine. Postupne to bude lepsie.
@monro na MK sa tyká....😉
@deti95060810 ok, ďakujem za upozornenie 🙂 odteraz budem tykať 🙂 Ešte ma na to nikto nikdy neupozornil, a vykám stále a som tu registrovaná 12 rokov 😀
Autorka, je úplne pochopiteľné, že ťa to mrzí… je to klišé, ale veľká pravda - čas lieči a zíde z očí, zíde z mysle… aby si to urýchlila, nečakala by som, kým kontakt upadne, ja by som bola tá, ktorá si drží odstup a ukončila ten kontakt úplne.. a neklam samú seba, že s ním chceš byť aspoň kamarátka a aspoň občas si napísať, keď si zamilovaná, vždy budeš dúfať v niečo viac a nepohneš sa ďalej
Ukončiť s ním akykoľvek kontakt a pohnúť sa ďalej.
Nevadi, pride iny.. hlavne sa mu nevnucuj, nepis..
Daj tomu cas a bude dobre 🙂
Uz sa s nim viac nekontaktuj, aby si mohla zabudnut.
Chce to cas... Prejde to, aj ked to teraz boli. Sucitim s tebou... Tiez som si tym presla a teraz som stastna s niekym inym. Proste nebol pre teba ten pravý. To sa stava.
Nepotláčaj, neodsúvaj tie pocity, stále tam budú,chce to čas,prirodzene to bude čoraz menej bolieť...treba to odsmútiť, spracovať...a ísť ďalej
Úplne ho odstrihni, zablokuj, zmaž fotky, zbav sa vecí od neho, čím skôr to spravíš, tým skôr to prejde a ty sa posunieš ďalej. Okrem toho, žiadny chlap nechce vo vzťahu ženu, ktorá má v hlave namontovaného iného a denne pozerá na jeho fotky či profil...
Aj ste spolu sulozili, ci to bolo este len platonicke?