Baby, ktore mate podobnu, rovnaku skusenost, poradte mi.
Napisal mi jeden muz spravu, asi tyzden sme si pisali, uplne spontanne sme sa stretli. Boli sme sa previest autom a popri tom sme si veeelmi dobre pokecali. On sa mi priznal, ze hlada vztah, ja som sa priznala, ze mam tesne pred rozvodom, ale hladam taktiez vztah. Po prvom stretku sa mi hned na druhy den ozval. Zase sme pisali dlhe dva tyzdne az ma znovu zavolal von. Spravy o tom ako sa na mna tesi, aka som strasne super, ako sa tesi na rozhovor so mnou, ako dobre, ze sa rozvadzam a chce ma uz len pre seba. Stretli sme sa. Chcel sa bozkavat, ja som mu vysvetlila, ze je to na mna este prilis skoro.
Medzitym sme zacali kecat o tom ako nam je spolu dobre, ja jeho, on mna pritahuje, ze nechceme po sebe vzajomne len sex. Az nastalo 3stretnutie, prislo na prve bozky, nic viac. Rozlucili sme sa. Chlap sa viac neozval. Tak som sa rozhodla mu napisat, priznat sa mu, ze zacinam k nemu nieco viac citit.
Odbil ma. Zrazu. Ze on ma nechce na vztah, ani na sex. Ze si mam zachranit manzelstvo a venovat sa manzelovi. Nech si ideme kazdy svojou cestou. Nech mu viac nepisem.
Vysvetlite mi co sa mu zrazu stalo?
On ma 33, ja 29rokov
@jaass nepoznaju sa s mojim manzelom, navyse je z uplne ineho mesta, napisal mi na soc.sieti
Ja si myslim, ze on ma druhu. Mozno tiez nejaka byvala alebo niekto ku komu citi viac ako k tebe a predtym to nevyzeralo nadejne s nou, ale nieco sa zmenilo a vybral si ju.
Ak to bolo na pokeci, tak zrejme si vybral inú, ktorá skôr "povolila"
netlac na pilu, jeden vztah este nemas ukonceny, do druheho sa snazis silou mocou vbehnut. Si zamilovana, namotana, pretoze mas dlhodobu absenciu lasky, ale nesnaz sa to zalepit prvym, ktory sa naskytne. To nie je laska, dokopy o nom nic nevies, to je tuzba milovat a byt milovana, u teba celkom pochopitelna, ale velmi dokaze skreslit realitu. Prve manzelstvo nevyslo, vyberaj opatrne, to, ze ste si fajn pokecali, je supet, ale to moze byt vsetko. Evidentne o teba uz nema zaujem. Nie je poslednym na zemeguli. A este nieco, ja by som neznamemu muzovi nesadla do auta, vef mozte pokecat na kave, v parku.
Ja si tiez myslim, ze ma iny objekt zaujmu. Bez rozdielu co bolo skutocnym dovodom, tak sa zachoval ako hňup 🙄 Toho nechces mat doma.
Ale neblázni, 29 ročná žena s nedoriešeným manželstvom a už si pubertálne zamilovaná do nejakého podivína z internetu. Daj tomu dospelácky nádych, vyrieš si manželstvo/rozvod a potom daj všetkému voľný priebeh.
A má pravdu. Najskôr vyrieš jeden vzťah a potom začni druhy. Buď sa najskôr rozved a potom si začni novy vzťah, alebo si zachraňuj manželstvo.
Na “lásky” z internetu sa treba dívať z nadhľadu. Je tam kopec ľudí čo hľadajú jednorazový sex, alebo nejaké dobrodružstvo či ľudia, ktorí si riešia svoje osobne problemy a nechcú žiadny vzťah
Zamilovana uz po tretom stretnuti?
Podla mňa ťa odkopol, lebo si mu nedala
Ked chlap hovori nejde mi len o sex, može to znamenať, že 1 z 10 to myslí važne.
Predpokladám,že z pokecu? Tam to chodí inak,nevieš v tom behať,keďže si vydatá je to pochopiteľné. Tam to je o sexe a keď to klapne,ide sa ďalej. tam sa city neriešia,ale často vzplanu,ak si máte čo povedať aj po pár sexovackach 😎 to je hra.musis sa na tých chlapoch baviť a nebrať to nijako vážne.
Takychto este stretnes. Pekne sj ta namotaval,cakal,ze si zasexuje,hral sa na chrumkaveho ako jemu nejde o sex a ked nic,tak popri tebe namotaval dalsie a kde dostal,tam isiel. Bud rada,ze to povedal narovinu,aj ked to zaobalil,aby vyzeral za pekneho,ze mas zachranovat manzelstvo. Kolko je takych,co maju viac bab naraz rozrobenych a riesia vsetky naraz. Kasli nanho,zranil ti ego,ale nemozes sa tak rychlo namotat na niekoho,davaj si pozor.
ja vidím chybu v tom že si mu napísala že čo ty k nemu cítiš... Možno sa zľakol, že sa ťa tak rýchlo nestrasie...
Alebo je ženatý a prišla mu na to žena a zareagoval tak ako zareagoval .
no po 3 rande, by som z toho dramu nerobila,, ocividne sa ma uz niekoho ineho,,,,neriesila by som to,,,,,napisal ti,, aby si to viac uz nekontaktovala,,nech ta ani nenapadne sa mu ozvat,,, bola by si pre neho uplna zufalka,,,, zabudni na neho,,,,,
A možno bol ženatý a uvedomil si ze ľúbi svoju ženu a bolo mu to ľúto tak to skončil svami
Ja si myslím že ako rýchle si sa zamilovala, tak sa rýchle aj odmiluješ, lebo je to čisté len poblaznebie, žiadna láska. Dotyčný si možno len robí štatistiky, kedy koľko oblbne báb, žien... takže prajem skoré vytriezvenie.
Asi mu islo iba o sexualne stretnutia a mozno sa zlakol, ze sa na neho nalepis. A mozno je aj zenaty.
Verím ti že si sa dokázala zamilovať. Ja som sa dokázala zamilovať do človeka ktoré som ešte nevidela 😅😅 chyba je v Tom že ľudia skáču z jedného vzťahu do druhého .. a vôbec ešte nie si ani rozvedená tak prečo behas po zoznamkach? Pokiaľ tento tvoj nie je tyran alebo alkoholik skúšala si zachrániť manželstvo? Aký zmysel má nájsť si hneď teraz vzťah ? Budeš sa takto iba trápiť. Na bozky máš skoro a na vzťah nie ? Nepíšem ti to v zlom ani ťa nesudim aby si si nemyslela 🙂 len ti radím aby si sa vyhla zbytočnému trápeniu
No nedala si mu 😉 a už ho to nebavilo s tebou strácať čas.., ale netráp sa aspoň vidíš ze vzťah vôbec nechcel len si užívať
Zialbohu, tiez mi ako prve napadlo, ze ked sa tak hnal do prveho “spontanneho” stretnutia, tak chcel sex.
A na tom prvom rande bol este za slusnaka, co hlada vztah, aby si ho hned neprekukla a nezdupkala (co by si asi zrejme hned urobila a dalsie stretko by uz nebolo).
Na druhom uz veril, ze si namotana a spontanne ta romanticky presvedci, ze ste pre seba karmicky stvoreni a bude sex. Ale stale nic. Ani len bozk.
On chce sex, ty riesis pocity. Do kelu.
Na tretom definitivne pochopil, ze ty to vidis medzi vami ako zacinajuci vazny vztah s planom do buducnosti a chces ist pekne pomalicky romanticky. Najprv bozk, potom chodenie, za ruky, prechadzky a az mozno o polroka prvy sex. Co rozhodne nebol jeho plan.
A aby si sa pre zmenu uz neozyvala a neotravovala a nedozadovala sa stretnutia a vysvetlenia, tak ta takto bez varovania zrusil.
Plus ti pripomenul tvoje vlastne manzelstvo, aby si naozaj zmlkla (a on vyzeral zas ako ten spravny slusnak).
On najskor chcel babu, s ktorou sa zasmeje, pokeca, ale hlavne si budu davat nezavazne sex-stretka.
Mozno si sa iba vyhla tomu, zeby si bola dalsou zo zien, ktore ma takto rozrobene a streta sa s nimi za ucelom sexu.
A mozno ma fakt partnerku a ked to nevyslo, chcel sa poistit, ze sa nebudes necakane ozyvat a nestane sa, ze sa to ona nahodne dozvie.
Namotaval Ta namotaval oblboval .. ty si teraz lahka korist rozvadzas sa kazdy chlap co nie je tvoj muž sa zda super.Namotal Ta viac ako chcel Lebo uz Ta nechce ani na sex -na ktory Ta chcel povodne. Asi Sam nie je single a chcel vydatu paničku na fake vztah ( sex) alebo je single a chcel Ta len rychlo dostat no zistil xe stebou to ide pomalšie ako by chcel a uz ho nebavilo pretvarovat sa ako je mu stebou dobre ako mu nejde len o jedno. Lebo nasiel nieco dostupnejšie .Bud rada ze to takto dopadlo.A nenos srdce na dlani.Nehladaj novy vztah kym ten co mas nie je ukonceny. Nie koli muzovi ale koli sebe. Potrebujus emocionalny detox z vztahu ktory zlihal. Byt sama so sebou nez sa znovu naozaj zamiluješ.
Vyzerá to, že chlapíkovi šlo o sexstretko. Keď nedostal, čo chcel, stratil záujem. Už len to prvé rande, ísť sa povoziť autom,možno už čakal, že "dačo bude". Navyše k neznámemu chlapovi by som do auta nesadla. Rečicky, že chce vzťah a nejde mu len o sex, práveže presne takí hovorís, čo im ide hlavne o ten sex😃😃.pust ho z hlavy, od miluješ sa rýchlo, a bud sa sústred na záchranu manželstva, alebo si najskôr vyrieš rozvod a potom pripadne nový vzťah.
Pre tvoje vlastne dobro, nebud naivna. Ved toto je uplne priehladne, ze mu slo o sex a nie o vztah. Nedostal co chcel, tak siel inde, kde to ma s mensou namahou. Ale co ma zaraza. Ty fakt ako 29 rocna zena si sadnes do auta s cudzim chlapom so zoznamky ????? Ty si sa zblaznila? Ved na zoznamkach su kadejaki uchylaci, nikdy nevies kto to je a ake ma umysly. Nikdy, nikdy toto uz nerob.
Keď ti napisal správu prvý, nenapadlo ťa, že tvoj muž mu to kazal? Aby videl, aká si?
Nezamyslela si sa, že to nie je náhoda?????