Nešťastná láska

ivet98
12. máj 2024

Ahojte , idem sa tak trošku vyrozprávať a poradiť sa. S priateľom budeme spolu 7 rokov. Mame spolu 2 ročnú dcérku. Odkedy sa mala narodila, chlap sa odstahoval do inej izby. Keď som mu povedala nech ide ku nám do spálne, povedal že jemu je tam kde je dobre. No ale k veci už dlhšiu dobu nám to neklape, vôbec sa nám nevenuje ani mne ani malej , nedáva najavo lásku, žiadna pusa ani objatie. Asi mesiac dozadu ma naštval tak som napísala sestre že keby som mala kam ísť tak zoberiem malú a idem. On sa mi hrabal v mobile tak tu spravu videl. Naš posledný rozhovor pred par dňami , nedopadol podľa mojich predstáv, On si myslí že náš vzťah a všetko je okej , no ja si lásku predstavujem inak. Vraj tu spravu ktorú som napísala mojej sestre , že nato nevie zabudnúť, a že mám čakať nato keby on nato zabudne. Ani moje vyronene slzy nepomohli, jedine čoho som sa dočkala bolo Nerev. Nakoniec si z toho všetkého spravil srandu. Nechcem náš vzťah držať iba koli malej , pretože viem že to nebude lepšie a časom bude trpieť aj mala.

deti95060810
12. máj 2024

ešte počkaj s tým rozchodom... pôjdeš do práce za chvíľu a na život sa budeš pozerať inak...
neuponáhľaj sa.

oli18
12. máj 2024

Typicky chlap, ked zena place, neurobi to, co zena ocakava. Neobjime, nepohladka, neda pusu. Odsekne hoci co a ide do inej izby. Takze nabuduce si poplac tam, kde ta nevidi. Zahesluj si mobil, alebo maz spravy, ktore nema citat. Takto sa chlapi bezne spravaju, nic nezvycajne. Precitaj si nejaku literaturu, aby si pochopila myslenie muzov a netrapila sa.

veklipo
12. máj 2024

Ja som tak trochu “stará škola”. Prečo priateľ a nie manžel? Prečo ste sa nevzali, keď ste sa už po 5tich rokoch určite poznali?
No tak ci tak, každý vzťah je ťažký, rokmi sa mení. Chce to kopec ľudskej lasky, pochopenia a trpezlivosti. Musia toho byt schopní obaja. Toto, čo popisuješ, môže byt uplne obyčajná mala kríza ale aj začiatok konca. Začni mu dávať všetko, čo ti chyba. Daj mu pusu, časom ti ju da opäť aj on, zober ho na “rande”, časom zoberie aj on Teba. A ak nie, tak to nemá význam. Hlavne nechci utekat pri prvom probléme.

personality
12. máj 2024

Zazila som na 100% to iste, mne povedal, že je tvrdý matrac v posteli, ktorú vybral sám 😀 Teda nie hned po narodení odisiel, ale ked už mal syn asi 9-10 mesiacov, ked uz sme sa tam tazsie vsetci pomestili. Odisla som a bolo to najlepsie rozhodnutie mojho zivota. Samozrejme u rodicov som tiež nenasla podporu, lebo to je super muz podla nich 😀

dadka1997
12. máj 2024

@ivet98 už to, že odišiel je úbohosť od neho, to ze si teba a ani dceru nevšima je ďalšia vec, tu chyba vo vztahu komunikacia, pre aký dôvod sa toto stalo, preco odisiel preco sa zacal tak spravat ? Ja uz by som mala podozrenie z nevery.. on si ako dovolil sa ti hrabat v mobile? Z coho ta podozrieva? Hovori sa, ze na ihlickach je vzdy ten, kto zahýba a toho druheho podozrieva .. cize tento vztah je uz davno skončený

ivet98
autor
12. máj 2024

@veklipo nie každý chlap sa chce brať , zvlášť ten môj sa nechce , aj keď by som ja chcela , nedokážem to zmeniť , ja mu mam dať pusu ? Ja som nič nespravila , snažila som sa mu dohovoriť, viac krát noo tie slová ako keby som hovorila do vzduchu ... chlap odíde ráno a vráti sa domov večer až keď spime , max sa príde domov najesť a vysrať sprepačenim

janickacrazy
12. máj 2024

@ivet98 No toto vyzerá na poriadnu krízu vo vzťahu. Nemá milenku? Skús sa mu aj ty pohrabat v mobile. Takto veru láska a záujem nevyzerá.

domkakvet
12. máj 2024

@ivet98 toto mi pride ako nejaka vyhovorka z jeho strany, aby to uz mal aj obhajene niecim, ze preto sa ti nevenuje, lebo este stale premysla nad sms.

veklipo
13. máj 2024

@ivet98 čo ti mam na to povedať? Ja by som dieťa s takým chlapom nechcela. Ale človek sa učí na chybách.
Podľa tvojej detinskej reakcii to môžeš rovno zabaliť