Prvý krát som muža a deti poslala samé k svokre. Potrebovala som si oddýchnuť. Ale nedalo mi to rajbala som gauč.koberec proste upratovala co bi som pri deťoch ťažko. Svokrovci volali co som neprišla že sa pýtajú susedia kde som. Zostala som sklamaná zase okolie a nie ja. Ako bi ste reagovali. Cestujem tam. Môj muž už nie raz mi urobil že nešiel gratulovať mojej našej rodine . Nešiel snami na dovolenku. Neviem či som len precitlivena ale zamrazelo ma to.
@solange7 nie bývajú 250km . Cestujem zajtra
Išli muž s deťmi, ty si s tým v pohode, potom zavolá svokra, že susedia sú zvedaví a ty hneď skočíš na vlak? Prečo? Poviem nech sa susedia starajú o seba, pustím si film a majte ma radi.
Neblazni proste svokre povedať, že si unavená a doma bordel a ze si veľmi rada, že deti a muža "postarane" u nej.. presne takto "pozitivne" a od srdca jej to povedz... im po rozume urcite behajú scenáre,že ste rozhádany z muzom, že k nim nechceš ísť,že sa niečo stalo.. treba na rovinu povedať, že to tak nie je...ona mala tiež kedysi male deti,ona ta dobre pochopí.. a na susedov už kaslat úplne. Nikam zajtra nechoď!!
@januska12323 to bol plán že prídem v pondelok.
Ak ste sa dohodli,ze prides v pondelok,tak kde je problem?! Nechapem akosi
Nevidím problém v svokre, ale v tebe. Je to normálna otázka, ktoru ti dala a nechápem, prečo hneď utekať vlak. Možno mučenícky syndróm, neviem, potreba vzdychania
Nechápem, o co ide? Veď ste boli dohodnutí ze prídeš dnes, tak co vlastne riešiš? Muz prečo nepovedal, ze "mami, Katka si ešte chcela oddýchnuť,sme dohodnutí, ze príde zajtra"? A po susedoch ta co, nech si hovoria, co chcú.
Hotovo, vybavené.
A muž je nemý ci blby? To len my koli plecami keď sa ho na teba pýtali akebo sú pripeceni oni? A naviac, mam svoj plán a ostatným max oznámim a nevysvetliteľné. To im nedochádza, ze okrem pitia kavy u svokrovcov mas aj robotu ci mate pani na upratovanie? Jajaj, nie. Oni myslia že pri detoch asi servis jednu ruku za. hrbatý a druhou to spravíš bleskovo a hotovo 😀! Véd co všetko oni stíhali a to ani práčky neboli a bla bla.
Ja asi nerozumiem celemu tvojmu prispevku 🤷♀️ problem je kde? Ze svokra ta neprosila, aby si prisla, ze jej chybas? Prepac ja fakt neviem co riesis a co ta zamrzelo
A na co tam cestuješ? Povedala by som, že si doma porobím veci a oddýchnem, nech si užijú 😆 a susedov mam niekde...
Presne pre takéto hovorí ja osobne netelefonujem s chlapovou časťou rodiny 😂 mne volajú až keď ide o život, on nedvíha 😂
Zasa diskusia, nemám problém, tak si ho vyrobím.
A problém, ktorý riešiš je aký??
Ty na lusknutie svokry, utekás na vlak?
Si mala povedať že nech odkaze susedom zebsi doma
@mk22 ani nie svokry, ale svokriných susedov...
@danica2711 no ešte lepšie 😁
....ked neprides treti-stvrty-piatykrat tak uz ta nikto nebude riesit, neboj.
Chcem mat cas aj pre seba a upratujem si dom
Ja by som povedala, že som na chate s bývalými spolužiakmi 😆 nech majú na tej dedine o com rozprávať dlhšie ako len tri dni 😄
Chápem ze ta to zamrzelo, keby si bola na to pripravená a mala dostatocne podrezany jazyk mohla si je povedať dačo ako ze na co ta obťažuje s takou blbosťou , ze teba nezaujíma co sa pýtajú jej susedia a nabudúce nech s týmto neotravuje. A položiť telefón 🤣
Nerieš. Ja k svokrovcom takmer vôbec nechodím. Keď ide muž s deťmi, ja mám aspoň poobedie pre seba, je to pre mňa lepšie využitý čas ako sedieť niekde na gauči. Svokrovci chodia skôr k nám, pogrilujeme, sme vonku na záhrade.
Ja to mám upratané v sebe, že aj keď sa ma svokra pýtala, čo som neprišla, bez výčitiek svedomia som povedala, že som si potrebovala oddýchnuť/upratať. Ani to so mnou nepohlo.
Tak choďte v pondelok, vybavená vec😉. Čo Vás po druhých ľuďoch?
Predpokladam, ze si svojpravna.
chyba
Nechapem... ved poviem chcem si doma v klude porobit a hotovo. Co ma po nejakych susedoch z prdelakova.
A co si akoze povedala ty? Ci len si ticho hodila kefu do kuta a isla za nimi?