Nerozumiem zmene správania svojho priateľa

ilovecoffee
26. máj 2022

Ahojte baby, idem si po radu, alebo sa len tak vypísať, lebo od rána plačem. Mala som priateľa skoro 2 roky, no pred par mesiacmi sme sa škaredo rozišli. Chvíľku sme sa nekontaktovali, no potom sme sa začali znova stretávať aj intímne.Pred par dňami odišiel do zahraničia a prišiel sa so mnou rozlúčiť, povedal mi, že ma stále miluje, že si budeme volat ,pisat každý deň.Vcera večer mi ani raz nezavolal nenapísal a dnes ráno mi napísal, aby sme sa na to vykaslali, že my aj tak nebudeme spolu. Úplne mi to zlomilo srdce a len placem😞

judit47
26. máj 2022

@ilovecoffee mal ta ako zadne vratka, co nevidia co robi tam.

Po par dnoch zistil,ze je tam kopu nedockavych samic, a ty si mu na pritaz, tak to ako geroj skoncil.

O par dni/tyzdnov,ked pominie wau efekt zo zahranicia(zvycajne do mesiaca) sa ti zacne znova ozyvat, ako mu chybas a len s tebou je to ono,popri tebe bude zit zivot tam.

Mrzi ma tvoje zlomene srdce, ale cim skor sa odputas, tym lepsie pre teba🍀

pukina
26. máj 2022

to mi je luto, ale chyba bola, ze si sa s nim po rozchode zacala znova stykat, hlavne intimne. To je fakt najhorsia vec, najma ked ste mali skaredy rozchod. On ta len vyuzil na svoje neukojene chute alebo mozno ako prestupnu stanicu. Zamestnaj si hlavu, aby si nanho nemyslela a chod dalej, inak to nejde.

mandzula
26. máj 2022

Pán je tak trošku hňup, no.

0silvia0
26. máj 2022

@ilovecoffee nemusíš rozumieť zmene jeho správania, stačí to akceptovať a urobiť hrubú čiaru. Hlavne netrp a neplač, toto nie je vhodný adept na vzťah, teš sa, že môže začať nová fáza tvojho života.

balaskovae
26. máj 2022

fuu, tak to vie zaboliet ale ono to vyzera ako keby v jeho zivote nejaka ina bola, lebo takato otocka v spravani, vies ze najprv chcel ostat aj v kontakte a jedno s druhym a uz nie, no neviem, treba tomu dat hlavne cas. aj ked sa to tazsie realizuje ako pise.

janulicka24
26. máj 2022

Mozes byt rada, ze sa vyfarbil. Bude ti lepsie bez neho. S nim by si sa takto len trapila si myslim.

mandala77
26. máj 2022

@ilovecoffee trošku seba hodnoty do svojho života. Pozbieraj sa. Koľko máš rokov? Hádam sa teraz nebudeš ľutovať. V nedávnej minulosti ste sa v zlom rozišli. Čo ťa videlo k tomu, že si s ním začala znova spávať? Srdce ti to nezlomilo. Naivné romantické kecy. Niečo v tebe je nedospelé, zranené, že takto reaguješ. Zablokuj ho, viac sa s ním nekontaktuj, aj keby si mala neviem aké nutkanie a pozri sa na svoje vlastné zranenia a vylieč si ich. Si myslíš, že ho nejako pripútaš k sebe, keď sa mu budeš doprosovať? Opak bude pravdou. Ak by si mala svoju hodnotu, tak rozchod znamená rozchod. A hlavne škaredý rozchod.

janetinka27
26. máj 2022

@ilovecoffee suhlasim s komentom vyssie, ze sa netreba snazit pochopit, preco zmenil spravanie. nie je to muz pre teba, tak nad tym viac neuvazuj, nedumaj, neprides aj tak na nic, co by zmenilo situaciu. je mi luto, ze sa trapis. cim skor prestanes uvazovat nad otazkou "preco", tym skor sa ti ulavi a budes moct fungovat a byt normalne stastna.

maranta_leuconeura
26. máj 2022

Bud rada, ze to znova ukoncil. Od takych chlapov by som skor cakala ze to bude hrat na dve strany-teba si bude drzat tu a tam si najde tiez niekoho. Tak aspon ta nevodi za nos.

mariaveronikag
26. máj 2022

keď sa z toho zahraničia vráti, hlavne mu nedaj tretiu šancu....nezaslúži si Ťa...rozchod takto na diaľku, lebo do očí by Ti to takto nedokázal povedať. Spôsobil Ti bolesť, to ma mrzí.

zooeynka
26. máj 2022

To je jediny muz na svete? Vyuzil ta a okaslal. Potrebujes sa nanho dobre nasrat a nie za nim plakat. Si uvedom co urobil, ty sa vobec nemas rada? Vazis si samu seba?

banderaska29
26. máj 2022

@ilovecoffee no prosím Ťa utri si slzičky. plakať sa nebude. chceš byť naplnená ? ale to môže iba pravý muž v tebe spraviť, plačeš za ľavým ! ♥
bud rada, začína aj tebe nová etapa. vymaž toho hňupa zo svojho života a otvor sa tomu čo Ťa čaká ♥

ilovecoffee
autor
26. máj 2022

Mám 29 rokov a mam synčeka - školáka, syn mi robí veľkú radosť je to môj poklad, no vo vnútri ma to tak zožiera😞už mi toho toľko na sľuboval a nedokáže splniť ani tu najmenšiu maličkosť..vzdy keď sa dám troška do kopy, tak sa objaví akoby sa nič nestalo a takto sa to ťahá už veľa mesiacov..ale máte pravdu, vsade som si ho zablokovala a už iba zabudnúť

natiblaskova
8. apr 2024

Panebože si matka! Vykašli sa na hňupov a hľadaj dospelého chlapa s mozgom v hlave a nie v gatoch!