Nerozumiem teraz už bývalému priateľovi

tricia5
24. júl 2022

Ahojte dievčatá, pohádala som sa s priateľom, dnes už ex, ale aj tak, vadí mu že nechcem piť alkohol, nechutí mi to, mám 44 rokov a snáď už viem, že to nechcem, na verejnosti na mňa nahulakal, že som divná, poslal ma do prdele, čo mu vadí že nechcem chlastat.

ckocka
24. júl 2022

V tvojom veku by si už mala vedieť že nemusíš rozumieť všetkému.

dievcacitajucelist
24. júl 2022

@tricia5 Ja mám 43 a ešte som nevypila ani kvapku alkoholu, nepripadam si čudná, ale je pravda, že počas vysokej školy som sa nepočúvala kadečo, nie každý je chápavý typ

55kvetinka55
24. júl 2022

V 44r si sa ešte nenaučila chlastat??no teda😄😄😄joke.

zuzkaa1991
24. júl 2022

@tricia5 ja tiež nepijem alkohol a uz si všetci okolo mna zvykli hlavne rodina..... tak by som ho vôbec neriesila a vo vasom veku uz vôbec ;) max si dam niekedy pohar vina s colou

huxy
24. júl 2022

Bud len rada, ze je uz byvaly. Takyto vysmech si z druhych podla mna robia len ti, co maju sami uz problem s alkoholom.

kiwi3
24. júl 2022

bud mal nejaky iny problem a nevedel, ako to ukoncit, alebo ma sam problem s alkoholom a boji sa, ze mu to budes vycitat. v obidvoch pripadoch mozes byt rada, ze uz je byvaly.
inak, tiez celkom nechapem tuto alkoholom posadnutu spolocnost. celkom mi je aj luto ludi, co sa bez toho nevedia zabavit, musia byt v svojej podstate velmi nudni.

jujala
24. júl 2022

moj si chvali, lebo ma vzdy k dispozicii sofera

tncka
24. júl 2022

@tricia5 aspon ze uz je byvaly,nepotrebujes takeho debila😁

viestta
25. júl 2022

Hádam si dosť stará na to aby si vedela rozlíšiť dôležité od nedoleziteho. Dôležité je, že na teba nahukal, nedolezite je prečo.

danica2711
25. júl 2022

nepiješ, OK. Chlap pil, jeho problém. Prepáč, len nerozumiem, čo to teraz vlastne riešiš?

katkami123
25. júl 2022

Tak notorik asi hľadal notoričku.