Ahojte dievčatá, pohádala som sa s priateľom, dnes už ex, ale aj tak, vadí mu že nechcem piť alkohol, nechutí mi to, mám 44 rokov a snáď už viem, že to nechcem, na verejnosti na mňa nahulakal, že som divná, poslal ma do prdele, čo mu vadí že nechcem chlastat.
@tricia5 Ja mám 43 a ešte som nevypila ani kvapku alkoholu, nepripadam si čudná, ale je pravda, že počas vysokej školy som sa nepočúvala kadečo, nie každý je chápavý typ
V 44r si sa ešte nenaučila chlastat??no teda😄😄😄joke.
@tricia5 ja tiež nepijem alkohol a uz si všetci okolo mna zvykli hlavne rodina..... tak by som ho vôbec neriesila a vo vasom veku uz vôbec ;) max si dam niekedy pohar vina s colou
Bud len rada, ze je uz byvaly. Takyto vysmech si z druhych podla mna robia len ti, co maju sami uz problem s alkoholom.
bud mal nejaky iny problem a nevedel, ako to ukoncit, alebo ma sam problem s alkoholom a boji sa, ze mu to budes vycitat. v obidvoch pripadoch mozes byt rada, ze uz je byvaly.
inak, tiez celkom nechapem tuto alkoholom posadnutu spolocnost. celkom mi je aj luto ludi, co sa bez toho nevedia zabavit, musia byt v svojej podstate velmi nudni.
moj si chvali, lebo ma vzdy k dispozicii sofera
Hádam si dosť stará na to aby si vedela rozlíšiť dôležité od nedoleziteho. Dôležité je, že na teba nahukal, nedolezite je prečo.
nepiješ, OK. Chlap pil, jeho problém. Prepáč, len nerozumiem, čo to teraz vlastne riešiš?
Tak notorik asi hľadal notoričku.
V tvojom veku by si už mala vedieť že nemusíš rozumieť všetkému.