Povedzte mi baby ci som ja divna alebi fakt nerozumiem. Ked mi partner povie ze keby som bola taka ze sa rada pretrcam a ukazujem na sietach polonahe fotky ze by mu to vadilo aby ma niekto ocumoval. Ale ked on ocumuje nejaku babu co pridava take fotky na instagram to uz je vlastne v poriadku. Cudzie zeny sa chlapom pacia ale tie co maju doma tak na tie sa nemoze nikto pozriet? Fakt nechapem
@ibaja29 no presne preto ti to vravi,lebo by ta ocumovali druhi rovnako ako on ocumuje.Hovori z neho vlastna skusenost😁
@veronika2021 takze on moze druhe ocumovat a na mna sa nemozu druhi pozriet ked pridam slusnu fotku v satach. Logika? Ziadna
No lebo muži majú radi kur-icky, ale doma chcú slušnú dámu. Stará známa vec
@ibaja29 reálne chces chodiť s takým chlapom, čo vyhľadáva polonahé štetky?
No tak si aj ty poobdivuj nejakého fešácika na IG .
Potom uvidís,či je to tolerantné.
Ale súhlasím s @harrisson .len sa to častokrát vylučuje...
Koľko mužov zničili vzťahy,kvôli tým ku....,(samozrejme nie za všetko môžu muži)...ale doma chcú dámu,ale aj tak ich lacné mäsko aj tak zlomí....
"zeny nevedia čo chcú,"ale muži sú stratená existencia v tomto sa mi zda...
@zmrzlinka2021 no prave som si uvedomila ze nechcem..
@ibaja29 ty máš potrebu,aby ťa niekto očumoval alebo robil aj hanlivejsie veci pri pohľade na tvoju fotku? ( Mna by to teda urazalo)
Neviem presne či je to o majetnictve skôr by som povedala,že ťa chce chrániť a nechce aby sa niekto pri pohľade na teba ukajal.ked vie,aký sú chlapi. To,že on pozerá na druhé baby nie je v poriadku,ale povedzme si, je to muž. A to,že tebe to vadí si musíš vyriešiť ty s ním.
@fantaghiro21 ked ja nemam taku potrebu...obdivovat nejakych chlapov. Presne to vnimam tak ako pises. Chlapi neviniatka lebo vsak to je priroda a oni vlastne za to nemozu..
@ibaja29 a zase muži nerozumia ženám, takže je to vzájomné
Preboha, kopni tohto duševného nezrelého mrzáka do prdele. Kde na nich chodíte baby.
@enmery vies ja som donedavna nevedela ze co robi. Navyse som si pozrela konkretnu slecnu ktorej fotku mu vyhodilo ked mal predo mnou otvoreny IG a ona ho sleduje tiez a som si ista ze kamarati nie su teda neboli donedavna...takze zrejme sa spoznali nedavno a ona je z toho isteho mesta. Toto ma dostalo..pritom ten moj je vo vztahu super chlap. Teda asi som si to len myslela doteraz ze je..
Lebo ty si jeho majetok. Tie ostatne su "housky" na krame, pri ktorych si zdvihaju ego a mastia bambus