Nerozhodný chlap a možný rozpad vzťahu

20. jan 2021

Som už s nervami v koncoch.. bývame u svokrovcov, svokra furt rýpe, stará sa do našich súkromných veci .. dnes sme mali ísť spísať rezerváciu na byt ale moj povedal že ešte nie že počkáme.. takto to už trvá rok a mna ide z neho poraziť🙈🙈 vzdy keď príde na lámanie chleba, pri všetkom.. tak cuvne a neni naňho spoľah.. deti nemame, asi od neho odidem

limetka69
20. jan 2021

Nic lepsie urobit nemozes. Ja osovne by som davno s nim nebola. Bez deti to mas uplne jednoduche. Len si s nim ziadne neurob!

miro1360
20. jan 2021

Preto vznikli vtipy o svokre.

ivkazba
20. jan 2021

Komunikácia je základ vzťahu, Na rovinu si povedať treba veci. V každom prípade nebola by som s chlapom, ktorý nechce odísť od mamičky. Buď to znamená, že nechce žiť s tebou alebo nevie žiť bez mamičky. Oba prípady sú na rozchod.

panelacikova
20. jan 2021

toto nie je o jeho nerozhodnosti, to je o jeho neprestrihnutej pupočnej šnúre. keby ju prestrihol, už dávno ste niekde v prenájme, kým by ste si zadovážili vlastné.... tiež radím (ako osoba s vlastnými skúsenosťami) ho opustiť. Kým nemáte deti. Lebo potom to bude ťažšie a bude ti robiť problémy ešte aj kvôli deťom.

katkami123
20. jan 2021

On ma koľko rokov, keď mu mama diriguje?

jaskolka
20. jan 2021

Už si mala odísť dávno... Neprestrihol pupocnu šnúru s mamkou, vždy by ste "žili aj s nou"navyše keď je nespolahlivy, nerozhodný, treba ho tlačiť do všetkeho.. Utekaj, čím skôr.

elizabet173
20. jan 2021

Ja nerozumiem, na co si tam vobec isla. Dvaja pracujuci podnajom zvladnu a nemusela by si sa nervacit so svokrou. Daj mu datum, kedy odchadzas (max 3 mesiace), s nim alebo bez neho. A zacni sa tyzden, dva pred tym balit, aby mu bolo jasne, ze to myslis vazne. Dovtedy vydrzis aj s dykou v chrbte. Ked ostane u mamicky, nemas ci riesit. Ak pojde s tebou, ale bude za mamickou lietat a volat jej v pre teba neunosnych intervaloch, aspon budes vediet, na com si. A mozno sa odstrihne.

sashabb
20. jan 2021

Ja som sa akurát minule pri jednej diskusii pozastavila nad rovnakou vecou, a to prečo rodičia dovolia svojim deťom aby si k nim domov doviedli partnera a bývali takto "na kôpke". Ja to nechápem. 🙄

marca12
20. jan 2021

Povedal,ze nejde a ty co na to? Nejdes,fajn idem sama a bez teba. Nesmies sa nechat zatlacit do kuta.

mondolina
20. jan 2021

Je to teda tvoj manžel?

hama007
20. jan 2021

Choď aj bez neho. Ja mám toto doma (vlastne u svokry) . Ani za svet nechce odísť od mami. Pritom nie je mamin maznáčik, ale tak sa bojí veľkej zodpovednosti a je pohodlný, jeho konfortná zóna by tým dostala KO a už by nebolo cesty späť. Môj ešte aj také pridebilné argumenty dáva ako napr. (trošku nadľahčím a preženie) :nepôjdeme spolu bývať lebo prezident v Amerike je Biden a o rok budú možno predčasné voľby do NR SR a včera sýkorka štebotala trošku divne. Ale on vážne také perly dáva. Idem si niekedy oči vyočiť hoci mi skôr mozog exploduje z toľkych argumentov. 🤯
Ja už mám dom vybratý, už len zavolať svojej finančnej poradkyni a hotovo, ale nemôžem lebo mám pri sebe brzdu. Nie sme na tom tak zle žeby sme to neutiahli. (Berte ma (to) prosím s rezervou lebo už mám nenormálne nervy a začína to prechádzať do sklamania).
Preto radím žiadne vyhrážky - suverénne povedať idem bývať preč, keď chceš poď so mnou alebo ostaň pri mame! Máš mesiac na premyslenie!
My máme dieťa, takže sama si vyskakovať nemôžem.
Verím, že tvoj partner je po iných stránkach super a miluješ ho. Niektorý chlapi sú proste taky, treba ich do všetkého tlačiť hlavne tí kde im mama všetko nalinajkovala a už sa len viezli.
Veľa šťastia. Raď sa svojim inštinktom a urobte rozhodnutie, ktoré je pre Vás to najlepšie 🤗

hipuska
29. mar 2021

Tvoja prvá veta: "svokra furt rype"....si tuším viac naštvata na ňu ako naňho. Bacha na to, lebo veľa sa vraví: svokra mi zničila manželstvo, ale popravde je to chlap, ktory nebol schopný odísť od mami. Je dospelý.