Neprispôsobivá suseda

4. okt 2023

Ahojte . Potrebujem od vás fakt radu. Mám susedku, ktoru musí počuť každý. Keďže ja bývam pod ňou počujem toho asi najviac. Včera to už bol taký extrém , že to už sa nedalo. Mala tam chlapa, ktorý vrieskal ešte ešte a o jej zvukoch ani nejdem písať, zverenec. Bolo už pol 12 v noci od 10 sa rozprávali do nejakej pol 1 , spať sa nedalo , no a potom prišla tá ich divočina. Nestarat sa do toho a pretrpieť alebo jej niečo povedať? Takéto orgie mávajú raz do týždňa. Čo má najviac prekvapilo dnes som ju videla stať pri výťahu s dcérou môže mať tak 10 rokov. To si fakt myslí že to dievča vie pri to to spať? A ako môže byť doslova sprostá keď toto robí keď je doma dcéra ? Veď ja to počujem ako by boli vedľa v izbe ako to musí počuť jej dieťa? Či si myslí ze spí ? Prosím Vás ženy čo robiť povedať jej to a keď áno ako ,doslova by som porodila čo jej povedať 😃alebo nato kašľať však nech si užíva. Najviac mi je ľúto jej dcéry,tá vyzera ako keby sa bála celého sveta, neskutočne utiahnuté dievčatko. Vopred vám ďakujem za rady a prepáčte keď už tu niečo podobné bolo.

babulkomale
4. okt 2023

Co si porodila? 🤔

autor
4. okt 2023

@babulkomale preklep malo tam byť že by som doslova potrebovala poradiť 😃

martinkatinka
4. okt 2023

Najskor len vseobecne jej povedz, ze v noci bolo pocut hluk a teda ze uz bolo dost po desiatej, tym padom sa rusil nocny klud. Spytaj sa, ci aj ona to pocula. Ze nabuduce uz budes musiet volat MP kvoli ruseniu nocneho kludu.

autor
4. okt 2023

@martinkatinka ďakujem za radu 🙂

babulkomale
4. okt 2023

Ja by som sa s vyplestenymi ocami spytala, ci nevie, ci tu byva nejaky trpiaci clovek s bolestami, ze si pocula strasne zvuky, ci ich aj ona pocula.

autor
4. okt 2023

@babulkomale ďakujem za radu toto je super nápad 🙂 ja nemám problém keď ma niekto párty, kľudne raz za čas sa to dá vydržať ale toto čo ona stvára je už fakt neskutočne rušenie

martinkatinka
4. okt 2023

My mame trosku ine pripady v bytovke. Krik, nadavky, behanie v noci po chodbach, to je tu tak raz za tyzden. Uz je to teda dost obmedzujuce a kedze ide o mestske byty, pani nepredlzia zmluvu. Tak hadam sa to tu vyriesi.

autor
4. okt 2023

@martinkatinka držím ti palce nech sa to vyrieši. Niektorí ľudia ozaj vôbec nepozerajú na susedov ,ja chápem ze keď chcem mať kľud treba ísť bývať do domu, ale ozaj toto je niečo už choré. Aj táto suseda jeden čas strašné kričala po deťoch no a teraz toto

martinkatinka
4. okt 2023

A zase dalsi susedia nad nami, maju v byte asi telocvicnu. Ked mali deti mensie, ani som nevedela, ze tam su. Bezne ako deti, sem-tam plac, behanie a jasenie, to bolo ok. Teraz maju 12-14 a to bud hraju futbal, skacu v byte na kolobezkach, beziaci pas a podobne aktivity.... to si vravim, zlate male deti 😆

babulkomale
4. okt 2023

A uvidis co povie, pripadne pridat ze "uz som aj chcela volat policiu, hrozne zvuky, ked to budem este pocut, tak zavolam, co ked tu niekto niekomu ublizuje, viete ako hovorili v TV ze nemame byt lahostajni a mame si vsimat nasilie okolo nas."

autor
4. okt 2023

@babulkomale ďakujem ti krásne, toto by ma nenapadlo vôbec ja som v takýchto veciach úplne mimo , vôbec neviem ako reagovať 🙂

autor
4. okt 2023

@martinkatinka preboha 😃😃 ja som si myslela ,že máme fakt jediný takú susedu široko ďaleko ale vidím že sme viaceré čo majú expertov 😃

ifava
4. okt 2023

Tak to podla mna nic, ono clovek ked sa dostane do takejto situacie, nevie hned, ako bude najlepsie sa zachovat. Ale tak v klude sa s nou treba o tom porozpravat a ani ona isto nechce, aby si volala pripaden policiu alebo podobne

babulkomale
4. okt 2023

Praca s ludmi nauci 😃🤦

lienka.7
4. okt 2023

@autorka vylepila by som jej odkaz na dvere, ze sne radi ze ma úžasný sexuálny život, ale keď sa nevedia pri tom chovat ako ludia, poprosili by sme aby šli bud do prírody alebo do hotela. Podpis: nevyspati susedia

tanyag
4. okt 2023

Bývam v bytovke a včera sa mi sťažovala suseda z poschodia pod nami. Nebýva tesne pod nami. Vraj moja dcéra večer o 22hej pobehuje po chodbe, po schodoch, búcha, dupoce, kričí a že ruší nočný kľud, že to bude riešiť so správcom.
Moja dcéra na 5 rokov, pred 19tou chodíme domov z ihriska. Sprcha, večera, posteľ. O 20tej, max. 20.30 už spí. A takto to je každý deň, či je škôlka alebo nie. Tak som jej vravela, že moja dcéra to isto nebola, lebo ona v takom čase už spí a za ďalšie, ako matka by som toto svojmu dieťaťu nedovolila. Tak vraj ona moje dieťa videla a bola to ona 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ a že to je pravidelne, nechápala som, pretože som s dcérou sama a viem, že po 19tej už von z bytu nevýjde.

autor
4. okt 2023

@lienka.7 nad týmto som tiež rozmýšľala,že nejaký odkaz jej nechať na dverách alebo na rohožke . Ďakujem ti za radu 🙂

mymel
4. okt 2023

My toto počúvame 5x do týždňa 😩alebo sa hádajú. Ešte keď striedala chlapov to nebolo také strašné to tak 2x do tyzdna alebo víkend/týždeň keď sú deti u otca.ale teraz má jedného čo za ňou začal chodiť začiatkom roka a to uz je čosi 🙈. Mimo to celé dni jej synček búcha do steny a kričí( je autista). Suseda pod nou sa bola už sťažovať viac krát osobne, keďže jej to budí deti v noci. Aj v noci tam bola keď nechala deti samé doma, vtedy chlapček ale do 1 bol na balkóne a vykrikoval. Ked búchala a prihovárala sa mu snažil sa jej otvorit ale nevedel, tak tam išla ráno keď prišla domov a táto pani ešte na ňu navrieskala odkial má , ze deti boli samé doma 🙈ze to ona tak tvrdo spala. Viac susedov sa uz sťažovalo. Počuť to dole hore vedla a aj oproti cez ulicu 😵‍💫

babulkomale
4. okt 2023

@mymel tam treba policiu volať a oni kontaktuju socialku, preboha cakate kym dieta spadne z balkona?

autor
4. okt 2023

@mymel och bože toto je až na zaplakanie, tu by som už riešila tiež s políciou, neskutočne

mymel
4. okt 2023

@babulkomale už susedia volali, pani bola akurát doma. Neviem ako sa to doriešilo ale už sa to bude aj najbližšie riešiť opäť a volat polícia

mymel
4. okt 2023

@babulkomale môže sa volat aj cez den? Akože môže ho ona nechávať samého doma cez den keďže je doma s ním ako opatrovník alebo ako sa to nazýva? Ona ho privedie ale o 12 zo školy a potom ale o 14 ide pre dcéru a s ňou na tanečnú, nákupy atd. Chlapček má asi 9 rokov. Jeho počuť aj cez zavrete okná, ako to sú také zvuky neviem to opísať , kto pozná ten vie. Aj niečo rozpráva, napríklad mamiiii kde siii, pod ku mnee, dobrý den.. ale väčšinou sú to len tzvuky, no sem tam mu niečo rozumiet

svetlonos
4. okt 2023

@mymel
to, ze tvrdo spala a dieta sa vybralo po byte na prechadzku, by som sj verila. Moj muz ako dieta bol namesacny, rano ho nachadzali spat na kuchynskej linke ako 4 rocneho 😁.
Co sa tyka autistov, bola by som opatrna s osocovanim, nie si v jej kozi.
A ohladom iziapaneho chlapa by som ti policiu volala. Ja neverim, ze jedna matka necha doma dieta v noci same, toboz autistu. Mna mbuz minule budil v noci, kedze som lezala krizom cez postel. Smial sa rano, ze som sa ani nehla, ziadna reakcia. Tak ma musel presunut. Keby sa v tedy zobudil nas 3 rocny a robil humbuk, nevedela by som o tom.

babulkomale
4. okt 2023

@mymel ja chapem ze to na pani narocne, ale skutocne riskuje tragediu...ja by som si to vycitala keby som sa aspon nesnazila nieco urobit. To nie je bonzovanie, ide o zivot dietata.
Este chápem ze ide pre dceru, ale odchadzat v noci, to je už hardcore.

lizatko1009
4. okt 2023

Si si istá ze je to ona? Väčšinou je pocut ako keby to bolo nad alebo pod vami a nakoniec je to úplne inde. (mame skusenost)

babulkomale
4. okt 2023

@svetlonos ja verim ze necha.
Poznam zenu, co nechala dieta s podopretou flasou v postielke a isli sa bavit na disko s muzom.
Mali ho mladi....potom dalsie dieta, nejake UPT a tretie dieta, to zistila ked sa uz nedalo ist na UPT.
Lebo jej muz skace na nu ako zajac a "nemali peniaze na antiku" 🤦🤦🤦

autor
4. okt 2023

@lizatko1009 úplne istá ,my máme v paneláku prevažne starších ľudí, nevravím že oni si už užiť nemôžu,ale podľa hlasu je to určite ona aj keď sa rozprávali bolo ju jasné počuť ,nabalila si cca pred pol rokom nového chlapa ,doteraz bol kľud

svetlonos
4. okt 2023

Mila autorka 🙂
ak nemas vlastne deti a su to "len" orgie raz tyzdenne, neriešila by som.
Ja som sama v zivote zazila ziapanie v domacnosti, hadky, alkohol. Preto sa pri sexorgiach susedov len pousmejem a tesim sa, ze su nahlas v prijemnej situacii. Horsie je pre mna pocut ziapanie, plac deti, nasilie.
My mame 2 susedov, ktorych tiez dobre pocut v posteli. Nevadi mi to, deti pevne spia a nepocuju. Pokial by si volala policiu koli hlasnemu sexu, kym by prisli, bolo by uz koniec. To zakazat oni velmi nemozu. Ale ako ti pisala bambulko, to znie dobre. Ze ci tam mate niekoho trpiaceho 😂.

fotoportret
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fauko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz