Zadaný chlap má o mňa záujem. Poznáme sa už roky keď sme neboli obaja zadaný. Jeho stále lákalo k svojej bývalej. Stále keď ho kontaktovala vždy za ňou bežal. Mne síce vyznával lásku už vtedy, ale neverila som mu. Po čase sme si obaja našli partnerov, ani neviem kto prvý. Ja som pár mesiacov single, a keď sa to dozvedel, tak zasa vraj chce len mňa. Sťažoval sa mi na ňu už dlho, nemyslím si, že si to vymýšľa len preto, aby som mu dala šancu. Ale podľa mňa zadaný chlap má byť s rodinou. On akoby sa ju bál opustiť, aby nebol sám, keď ho odmietnem. Takže podľa mňa ostane s ňou, keď mu ja šancu nedám. Ja nechcem rozbíjať rodinu, ale kopec ľudí ostáva v nefunkčných vzťahoch, lebo sa bojí samoty alebo sa veľmi zranili v minulom vzťahu. Ja som na tom podobne. Už nemám chuť si púšťať do života nového človeka, aby som sa vyhla sklamaniu a ublížila deťom.
Ten bude stále behať za tou, čo mu dáva košom... vtedy to bola bývalá, teraz ty, v budúcnosti zasa nejaká iná. Toto potrebuješ do života?
Pár mesiacov si single a pár mesiacov ešte aj buď. Po čase si opäť môžeš pustiť do života nového človeka, ale tohto už nie. Vybral si? Vybral. Je v manželstve nešťastný? Nech sa najskôr rozvedie.
Tak ako píšeš, bola si "zadné vrátka" keby oba ho nechcela.
Toto nie je seriózny chlsp do vzťahu, na tvojom mieste mu poviem rovno, že už nech ta nekontaktuje, ze už nechces nič s nim riešiť.
No a čo potrebuješ??
Si si odpovedala, nechceš rozbíjať rodinu, tak ich nechaj. On si kľudne môže nájsť inú, ktorej bude motať hlavu. Potom si "dokáže mužnosť" a dobyje naspäť srdce bývalej...a tak dookola.
Cítiš sa tak úboho, že potrebuješ chlapa, ktorý v minulosti vždy skočil za bývalou ak mohol, popritom balil aj teba. A teraz to skúša znova hoci je zadaný. O takého chlapa by som nikdy ani bicykel neoprela.
kebyze chce byt s tebou, uz davno s tebou je.
ma inu, hlada rozptylenie a vie, ze ty mas pre neho slabost. tak skusa.
a mam pocit, ze tentokrat mu to vyjde 😀
Das mu sancu, polroka ti bude bastrngovat popred nos detmi, rodinou, ktoru este teraz nemoze opustit, musis ho pochopit,... Potom sa mu prejes a da ti zbohom, lebo uz dostal vsetko, co chcel a zazrak novoty uz vyprchal.
Ked ste mohli byt spolu, behal za inou, teraz zrazu, ked ju ma, tak len ty, len ty.
Rozmyslas spravne, ze toto nechces. Povedz mu, ze v jeho rokoch je uz na case prestat byt smiesny, nech ti da pokoj s vyznavanim citov a zacne sa chovat seriozne.
@marseillefan uplne suhlasim, ten bude behat vzdy za nejakou
Neviem čo si od toho sľubuješ , vyzerá to tak že je to chronicky suknickár. Píšeš že sa na terajšiu partnerku sťažuje - snáď nečakáš že ju bude pred tebou vychvaľovať úprimne ju ľutujem. Typ chlapa ktorý keď stretne nejakú ženu tak jej tlači do hlavy kaleráby ako je vo vzťahu nešťastný , ako mu zena nerozumie , ako nechápe jeho pocity že je nešťastný a nevie čo ma robiť . Možno nebudeš jediná ktorej to hovorí. Moja rada prerušiť akýkoľvek kontakt lebo riskuješ že tomu podlahneš a dopadneš ako jeho terajšia partnerka/ manželka ktorá zrejme ani netuší že majú nejaký problém .
V poriadku. Beriem(e) na vedomie...
Karma je zdarma....
Zabudni na neho aj tak to s tebou nemysli vazne.
To vyzera na nejaku poruchu. S takym clovekom nie je mozny zdravy funkcny vztah
A tebe je to len kamarát, alebo aj ty k nemu cítiš viac? Aby nakoniec aj od teba neutekal nazad k nej. Kaslala by som na neho.
Ja by som už s takým človekom ani do reči o vzťahu nediskutovala, neverila ani nos medzi očami, nezaťažovala sa a netrápila, absolutne by som ho odignorovala, ten nájde ešte 30 ďalšich a dokonca života ostane zadaný…kalkuluje, sám nevie čo chce a nakoniec zdupká… reálna skúsenosť… veľmi malé percento je realita… aj to musia byť ružové okuliare a rozhodnutie toho muža či zmení život.. ,, či sa mu to vobec oplatí,, lepšie povedané
Pre svoje vlastne dobro a dobro svojho vzťahu s ním prerus kontakt. Neohrozuje svoj vzťah
Čo je to za chlapa ktorý vie že si zadaná a nadbieha Ti. No seriózny asi nebude