Ahojte.
Som v novej práci.
V tejto firme pracuje veľa ľudí, pod naše stredisko patrí 8 pracovísk.
Postupne spoznávam ďalších kolegov, je ich naozaj veľa.
Na jednom školení som sa zoznámila s kolegom,s ktorým som už predtým telefonicky riešila jednu situáciu.
Prvýkrát som ho však videla až na školení. Už po telefóne pôsobil ako veľmi príjemný a sympatický človek.
Na školení sme sa zoznámili, nepotykali sme si. Ani sme sa veľmi nebavili, lebo nebol na to priestor.
Mali sme včera pracovnú poradu, po nej sme sa presunuli do reštaurácie na obed.
Na porade a obede bol aj spomínaný kolega. V reštaurácii som mu navrhla tykanie.
Tak sme sa rozkecali, navzájom ukázali fotky rodín, rozprávali sme sa o deťoch, o práci, prebrali sme rôzne témy.
Fakt úplne v pohode - príjemný človek.
Ostalo nás tam asi 15 ľudí dokopy a všetci sme odišli z reštaurácie spolu.
Nesledovala som ho, kde zaostal, lebo som išla ukázať ďalším kolegom ako sa dostanú na stanicu, keďže nepoznali toto mesto. Aj mi bolo ľúto,že sme sa nerozlúčili.
Asi po 200m ma dobehol, podal mi ruku na rozlúčku,pobozkal na obe líca a povedal,že si voláme.
Čísla sme si nemenili, jedine na služobnú linku mi môže zavolať. Aj tak som tejto jeho pripomienke nerozumela, načo by mi volal, keďže ja jeho prevádzku nemám na starosti.
Stále mi však držal ruku a pozeral do očí akoby niečo ešte chcel povedať, ale ostal ticho.
Ja som ho druhou rukou potľapkala po pleci a povedala mu: " si mi veľmi sympatický".
Sadol mi ako človek, ale nevyznelo to z mojej strany hlúpo? On mi na to nepovedal nič, ruky sme si pustili,pozdravili sa a išli každý svojim smerom.
No a odvtedy stále premýšľam, či som neurobila hlúposť,že som mu také povedala.
No a odvtedy stále premýšľam, či som neurobila hlúposť,že som mu také povedala.
Nie je to nic strasne, uz to dalej neries.
Áno, bola to hlúposť. No nie je to koniec sveta, stáva sa.
Nechaj to tak...vypusti z hlavy 😊 ak by nahodou zavolal a cosi chcel riesit skrz to ze zle pochopil tak ho odbijes no nie? Netrap sa tym...uz je to jedno 😀
Ja som ako manažérka zazmätkovala po pohovore s potenciálnou kandidátkou, najprv som jej podala ruku a následne som jej dala pusu na jedno a na druhé líce 😂😂😂😂 neviem, čo sa mi udialo.. ale ak sa bojíš, že by mohol mať o teba záujem, alebo si vyložiť slová nejak viac, tak sa tvár neutrálne, neinicuj nejak špeciálny kontakt a drž to v normálnej, profesionálnej rovine 🙂 snáď pochopí
@andrea2323 tak teraz som sa zasmiala 😀, toto nemá chybu
Príliš nad tým premýšľaš 🙂 Nakoľko si v práci nová, vieš to pekne uhrať, že si priateľská a myslela si to v tom zmysle že ako kolega Ti je sympatický a rada pracuješ v príjemnom prostredí kde ľudia spolu vychádzajú. Každému sa určite stala taká trápnejšia situácia, mne milion krát ale vždy som sa nad tým zasmiala a uhrala to a o pár dni zabudla
Mne to vôbec nepríde trapne, ale milo úprimne.. neviem prečo by vyjadrenie sympatií mal byť trapas, veď on sám ťa dobehol, držal ruku, tiež prejavil sympatie a ty si ich len nahlas aj povedala.. nič trápne na tom nevidím..
Trápne nič nebolo, len to môže pochopiť ako záujem..
Bolo to Okey, nič nevhodné. Nemysli na to.
@sheila121 áno lebo bežal za ňou....každý iný chlap by išiel domov
@marcellka32
@sheila121 aby to nevyznelo,až tak,že si išiel nohy dolámať.
Ja som na rohu ulice ukazovala ďalším kolegom ktorým smerom majú ísť a kde odbočiť.
Všetci ostatní chlapi mi len podali ruky, pozdravili sme sa a odišli odomňa. A on na mňa zavolal menom, nech ho počkám.
@jana_eyre_2 aj tebe ďakujem za tvoj názor, vnímam to rovnako ako ty.
Jednoducho ako milé vyjadrenie sympatií.
Niekedy človek tak zostresuje, že sa snaží byť milý až potom ti dôjde, že tá druhá strana to mohla pochopiť inak.
Tiež často analyzujem ak zareagujem v stresovej situácií.
Asi ti to nebolo príjemné tak si povedala hlúposť.Ani nie hlúposť len to mohol pochopiť inak.