Ahojte, začala som sa stretávať s jedným mužom, je pozorný, vtipný, vyzorovo nie je moj typ ale správanie prevážilo a získava si ma činmi
Podľa toho čo hovorí zarába veľmi fajn, avšak strašne mi vadí ako sa oblieka… nepáči sa mi to, vyzeráme podľa mna spolu smiešne … a neni to tak žeby šetril na sebe, sú to práveže všetko značkové veci … len mne sa to prosto nepáči
Je tam nejaká nádej že to zmení? Neviem ako mu to mám povedať
Viem že sú dôležitejšie veci ale trápi ma to
Chcem vedieť co také ma na sebe? 😂
Nechapem. Kym chodi cisty a nie otrhany tak...
nie vzdy robia saty cloveka 😉
Vyzera ako anglicky džentlmen z medzivojnoveho obdobia? Poltopanky, klobučik, vyhadzkova palička?
Alebo jak metalova matoha so smrtkou na mikine a čierne dredy mu lezu do oči? :D
Vyskusat to s nim mozes, ale ked to ani nie je tvoj typ ani sa ti nepaci ako sa oblieka, casom s nim nebudes chciet nic intimne a to je aj koniec vztahu
ja napriklad tiez nie som uplne nadsena z toho, ako sa oblieka moj partner. Stale nosi teplaky, uz si z toho srandu robim. Ale ak ma nieco na sebe co sa mi paci, ze sa trochu vyfikne, tak ho pochvalim. Tak hadam na zaklade tej pochvaly to bude nosit castejsie 🙂 Skus takto mozno.
Môžeš byť trochu konkrétnejšia, kedy sa cítiš pri ňom smiešne? Čo má pritom on oblečené a čo ty?
Tiež by ma zaujímalo,ako sa oblieka . Za mňa, aj montérky sú sexi. 😁 Keď budete spolu dlhšie,časom aj ty zmeníš jeho šatník. Môjmu dokonca prestala vadiť aj ružovkastá košeľa(je skôr lososová a na to pristal 🤭) čo dovtedy považoval za nepredstaviteľné.
U nás sa to práveže zhoršilo trvaním vzťahu.😂 Ale už je mi to jedno,je tvrdohlavý,nech sa cíti dobre v tom v čom je-ako aj ja,tiež by sa mi nepáčilo,ak by ma do niečoho tlačil.Zvykla som si.A to som bola módny maniak,shopoholik.Asi ma to vlastne naučilo zmeniť aj seba,zrejme k lepšiemu čo sa týka utracania za handry.Milujem ho,tak čo.
@nops 👍 to je ten druhý prípad,keď časom začne na to kašľať,čo si oblečie 😅.
Tebe by sa páčilo keby ťa chcel partner meniť? Veď sa ti nepáči vyzorovo, nepáči sa ti na ňom ako sa oblieka, podľa mňa nemáte budúcnosť.. asi ťa ohúrilo len to že ťa niekam pozýva a má peniaze...
A jemu sa paci ako sa obliekas ty?
Keby on Tebe povie, že sa mu nepáči ako sa obliekaš aká by bola reakcia ?
Veď nech si každí oblečie v čom sa cíti dobre a páči sa jemu, snáď nebude meniť celý šatník či ? Treba sa naučiť rešpektovať druhého.
Nepáči sa ti výzorovo ale prevažuje povaha, a povaha už neprevazuje nad výzorom? Veď aj to je vonkajšok. 🙂
Je otázne co sa paci tebe, čo si predstavuješ pod pojmom vyzeráme spolu smiešne.
Nosí tepláky Disney a ty silonky a sukňu?
Alebo sa ti nepáči farba?
Tiez som mala takeho partnera, aj povahovo bol celkom ok, ale mne to na tom velmi vadilo. Nie som povrchna a sama nenosim znackove veci, ale ako sa on dokazal dogabat.. 🤣 no proste nie, ked to niekomu vadi na zaciatku vztahu ked este ma byt zalubeny a polovicka ma byt pre nom krasna a uzasna aj vo vreci, neskor to bude len horsie.
Vdaka bohu za to, ze moj chlap ma dobry vkus aj ked ma v skrini dokopy 15 ks oblecenia. No ked si da na seba nieco otrasne, aspon si da povedat, ked mu poviem ze v tom vyzera hrozne 😅
@kulumulu123 Stačí, keď sa mu páči, ako sa vyzlieka, nie? 😀
@zelenina1 podla mna tato otazka nie je vobec v poriadku… absolutne nevieme ako sa oblieka ona a ako on, a takto niekoho ponizovat a druhom rande by pre mna bol red flag… toto mi robi muz po 13rokoch vztahu a stale mi to vadi, kto mu dal patent na vkus? Pacit sa mu to nemusi, ale nech si to necha pre seba.
A je to nejaky extrem v obliekani? Alebo je to normalne, len ty mas iny vkus? Ak je to druha moznost, tak to by som neriesila 🤗 podla mna ani nie je vhodne druheho menit vo vkuse. Ak ide o usmernenie, ze napr ideme do divadla a tam sa to nehodi. Ok. Ale inak je podla mna vporiadku prijat toho druheho. Aka by bola tvoja reakcia keby ti on povie to iste? Tu otazku nemyslim zle
@maryetta ale vies, ja pozeram pinterest outfity, inspiracie :D proste sperkujem svoj styl… napriklad sestra mi povedala ze nase male mesto este nedozrelo na moje outfity, ze vyzeram jakeby som zila v Berline 🤣 a muz mi povie ze mam bundu akoby som ju nasla pri kosoch 🤯🤯🤯 pricom ma dobry vkus, ked chce vie sa velmi vkusne ofiknut, ale vacsinu casu chodi ako vysokohorsky turista 🤣🤣🤣
Mne sa nepaci ako sa oblieka moj muz. Ja mu veci hovorim na rovinu, zo zaciatku som mu do toho kecala, ale on ma hned zrusil, ze to je jeho styl, on sa v inom neciti dobre. Pochopila som, a odvtedy mu davam pokoj. 🙂 Ja mam iny vkus, on ma iny vkus., preco by som sa ho mala snazit zmenit. Chodi cisto obleceny, nie je roztrhany, tak neriesim.
A ak by ti on povedal,že sa mu nepáči ako sa obliekať,čo by si urobila?Ak ho chces meniť už teraz,zarad radšej spiatočku skôr ako budete obaja nešťastní
@tarvika boze, toto aj moj manzel. Vsade teplaky .... pred dvoma rokmi sme isli palit sviecky na Vsech svatych, ja som bola v 8 mesiaci tehotenstva a nejak som si nevsimla co ma oblecene. Prisli sme na cintorin a ja zhrozena, ze moj mily si dal na seba teplaky :D uprimne poviem, rozplakala som sa :D :D
@thirstymonk aj ja môj muž sme metalové "matohy"s lebkou na mikine, a sme upravení a určite vyzeráme lepšie ako podaktorí oblečení v značkách od hlavy po päty 🙄
Kamoška ešte ako študentka si našla frajera, ktorý sa podľa nej hrozne obliekal aj česal. Vzala ho na nákupy, ku kaderníčke, totálne ho zmenila výzorovo a sú už manželmi hádam aj 10 rokov. 😀 Ale meniť niekoho...čo ja viem...
Nosí tepláky a všetko take skejterske … miluje dizajnérske kúsky … ja sa obliekam elegantne, jemu sa môj štýl páči
vsak mu navrhni, ze ci nechce zmenit torchu satnik, ze vyzerate spolu komicky, ako ucitelka so studentom :DD osobne ja by som s chlapom v teplakoch ani na rande nesla, to ako ste sa dali dokopy ?
Ak mate zdravy vztah a on nie je vztahovacna zenska, poznamenanie "Co to mas preboha na sebe" je uplne v poriadku.