Neoslovujú ma muži

15. júl 2024

Ženy ja už neviem, vždy všade kde prídem, napr. nové pracovisko… hocikde tak sa na mňa chlapi pozerajú ale neoslovia ma, ostatné áno. Mám strašne komplikované vzťahy s chlapmi, ja neviem či im vadím, či ma nemajú radi, či som až tak hnusná… nechápem tomu. Je pravda, že som pred chlapmi tichšia ale zasa si myslím, že nemám problém s hanblivosťou. Nadväzujem očné kontakty, nehanbím sa len som tichá. Neviem prečo ma nikto nikdy neosloví. Ja už mám potom pochybnosti o sebe. Snažím sa už aj viac komunikovať ale pravdou je, že sa necítim žensky dostatočne, myslíte, že ich to odrádza? Ja som taký typ, dokážem sa spoľahnuť len na seba, radšej si všetko porobím sama, proste ich nepotrebujem ale prečo? Necítim sa potom nikde dobre, keď ostatné sú oslovované a ja nič. Ničí mi to aj sebavedomie. Čo by ste mi poradili?

viestta
15. júl 2024

Skus ich oslovit ty. Vsak dnes uz dama nemusi cudne cakat, kym sa jej pan prihovori, uz moze zacat konverzaciu aj sama

autor
15. júl 2024

@viestta Áno ale prečo ostatné oslovujú aj oni sami

lenkakravcova
15. júl 2024

Možno ťa neoslovuje práve preto, že sa nehanbiš a nadväzuje s očné kontakty 😄

lindous
15. júl 2024

Čo si predstavuješ pod oslovením? Že ťa úplne ignorujú alebo že ťa “nebalia”? Lebo ak sa bavíme o tom, že neprejavujú nejaký väčší záujem, tak to, že ostatné ženy sú oslovavané mi príde trochu nafúknuté… mňa teda určite bežne len tak nebalia muži všade kam prídem a celkovo sa pohybujem v kruhoch, kde sú muži dosť taktní na to, aby hneď po každej nevyštartovali 😅 hlavne v istom veku, keď je proste väčšina zadaná a/alebo sa nehrnie do toho tak po hlave… navyše na pracovisku sa do toho tiež každému nechce… vôbec by som si to nebrala osobne

viestta
15. júl 2024

Ty cakas, ze pride kolega za tebou "Terezka, mozte mi pomoct?" alebo cakas, ze povie "Terezka, spravim vam kavu. Stretneme sa 10 minut v kuchynke"? Ci co je podla teba to oslovovanie?

autor
15. júl 2024

@viestta No proste small talk nejaký aspoň

oli18
15. júl 2024

Mna zaujalo, ze "radsej si vsetko porobim sama". Ja som zistila, ze muzi maju radi, ak ich zena poprosi o pomoc, vtedy maju pocit dolezitosti. Ak ich potom este pochvali, narastu 😄. Skus to takto.

vanilkovazmrzka
15. júl 2024

Co by som za to dala, keby sa so mnou ludia radsej nesnazili rozpravat. Small talk je smrt. Smrt pre kazdeho introverta.

guudy
15. júl 2024

Autorka, nemas nahodou tzv resting bitch face? 🙂

lindous
15. júl 2024

Tak ak ti ide o nadviazanie takých bežných kamarátskych kolegovyskych vzťaho, oslov ich kludne ty prvá, tam je naozaj jedno kto za kým príde… povedzme si narovinu, nie všetci pôsobia na prvý pohľad sympaticky a pritom sú veľmi fajn, keď ich človek spozná lepšie, možno to bude aj tvoj prípad 😊 popros niekoho o pomoc, napeč koláč lebo máš veľa ovocia a ponúkni v práci alebo ak máš medzi kolegyňkami kamošky, pridruž sa k rozhovoru, keď niekto príde za na nimi

viestta
15. júl 2024

Tak ho zacni ty, nikto ti hlavu neodrhne ak zacnes ty.

777januska777
15. júl 2024

Tak možno nemajú ani dôvod ta osloviť. Nevyzerá, ze potrebuješ pomoc, vyzeráš ze fungujes normálne sama, plus ta nepoznajú, no čo začnú s tebou preberať? Zas chlapi nemajú potrebu kecať do vetra o hlúpostiach, keď nemajú o ženu záujem.

sevrin
15. júl 2024

Mužom stačí málo. Pozrú na ženu a hneď vedia či sa im oplatí prihovoriť.

ktochytavzite
15. júl 2024

A kolegyne ta oslovujú?

minka201
15. júl 2024

Možno pôsobíš príliš odmerane, chladne, sebavedomo 🤔. Skús sa viac usmievať... Mňa sa už pár ľudí spýtalo, či som nahnevaná, lebo sa vraj tak niekedy tvárim. Veľmi ma to prekvapilo... Veľa ľudí pôsobí chladne a neprístupne, možno si jedna z nich.

miadi
15. júl 2024

Pracuj na svojom sebavedomi. Toto ozaj nie je dovod aby si sa citila zle. Asi si moc ticha a ocny kontakt nie je vsetko. Aj co z teba vyzaruje. Na small talk nemusis byt nesamostatna a neschopna aby sa ti prihovoril. Staci ked z teba citit nieco negativne intenzivne..tak sa ti boja prihovorit. Sa trosku uvolni a nesleduj tolko kto sa skym vykecava. Si tam v robote nie na speed date . Na tvojom mieste by som bola rada ze mam pokoj a hlavne ze kolegyne su mile.

zuzanka.zuzu
15. júl 2024

@sevrin oplatí v akom zmysle? či im dá?

bbshop
15. júl 2024

Keď si taká tichá a samostatná, tak sa boja odmietnutia. Nevedia čo od teba očakávať.

autor
15. júl 2024

@bbshop Ja sa zasa bojím prihovoriť lebo sa tiež bojím odmietnutia 🥲 to je celé zle

ahhola
15. júl 2024

Aky bol tvoj otec, ako sa k tebe spraval, dievcence musia tu trochu koketnosti nabrat uz v detstve...

sevrin
15. júl 2024

@zuzanka.zuzu prečo hneď na sex myslíš?

bbshop
15. júl 2024

Možno si myslia, že nestojis o rozhovor, keď sa s nikým nerozpravas

autor
15. júl 2024

@ahhola Alkoholik, neprítomný…

ktochytavzite
16. júl 2024

Nechcem ta sklamať ale možno naozaj nemajú záujem,ty máš vlastne aký záujem keď ta to trápi?Chceš si tam niekoho na pracovisku nájsť ako partnera?
Môj kamarát raz vravel ze sa ho v meste nejaké Norky opýtali na cestu a on ze im vysvetlil ako majú ísť a kde a neodpustil si poznámku, povedal mi ze keby boli pekne aj ich sám ukáže cestu.Tak to.mozno funguje všade aj na pracovisku, že že muži sa radšej povtieraju ženám,kolegyňami kt sa im viacej páčia a tie kt nie si až tak nevšímajú.

autor
16. júl 2024

@ktochytavzite Tak ďakujem aspoň viem na čom som

ktochytavzite
16. júl 2024

Tak neviem aký máte kolektív a co vlastne ty hľadáš medzi kolegami,len kamarátsky vzťah alebo skôr hľadáš že si tam nájdeš partnera?Ale tak aj z mojich skúseností,keď sme boli viacerí niekde tak bolo vidno ak muž prejavoval záujem o niektorú ženu,druhu už tak neobsahoval,skôr si nevšímal....Možno v kolektíve nie je nik zaujímavý to ale neznamená ze inde nemusí byť,len asi nemaj fake očakávania,nevšímaj si to normálne sa príhovor ale skus nič neocakavat a možno postupne vzniknú sympatie,nemusí to byť hneď na prvý x.

sevrin
17. júl 2024

@ktochytavzite zhruba tak to je, ono je to fakt asi dosť primitívne, ale muži reagujú podľa toho ako sa im žena páči. Proste ženská krása na mužov spoľahlivo funguje a tak je to aj s "nekrásou", ak sa žena mužovi nepáči, tak nohy si rozhodne kvôli nej nedoláme. Na druhej strane platí aj to, že ak sa žena posnaží, tak sa vie spraviť každá atraktívnou.

autor
17. júl 2024

@sevrin Ale ja už potom naozaj neviem lebo napr. oni sa otočia keď prechádzam okolo, pozerajú na mňa ale nič nepovedia. Vždy keď prejdem tak sa na mňa pozre napr. a ja sa pozrem naspäť a odvráti zrak alebo niektorí opätujú očný kontakt.

eva8
17. júl 2024

Usmej sa na nich, ked sa vam stretne pohlad

sevrin
17. júl 2024

Ja ti neviem povedať v čom môže byť problém alebo prečo to tak je, čo na tebe vidia alebo nevidia, či nechcú vidieť. To je ako veštenie z krištáľovej gule.