Pekny deň prajem.. Píšem si jednym mužom o ktorého mám vazne zaujem. Problem je v tom, že si piseme len keď ja napisem prva. Keď mu napisem, vieme si pisat hodiny, no keď sa neozvem ja, on sa neozve. Rovnako je to so stretnutim, keď mu ja navrhnem stretnutie je ochotny príde hocikedy a hocikde, skvele sa porozpravame, no sám to stretnutie nenavrhne. Z mojej strany si s ním veľmi rozumiem, no na toto nemam a chcem mu prestať pisat a celkovo ozyvat sa mu. No keďže mám 30rokov a keď pridem z prace ma doma nikto necaka a kamosky sú doma s detmi, mám nutkanie ozvat sa mu. Poraďte mi zienky prosím, ako sa od neho odstrihnúť keďže sama viem, že to zmysel nemá. Dakujem 🙂
Mne to pripada, ze chce kamaratku a nie vztah.
Skús sa ty odmlcat možno sa ozve! U mna to vždy zabraloA jeho je aký vek?
@michaela_murinova Neschopaci? Preco? Ked muz nechce vztah (rovnako aj zena) neznamena, ze je neschopny.
najdi si konicek, ale iny objekt zaujmu 🙂
Si moc dostupná a to ho nebaví..neozvi sa aj niekoľko dní a uvidíš či sa on vôbec ozve, a ber tento vzťah takisto ako on, len ako kamoši
Neozvi sa mu a ked sa ti neozve ani on, samu ta to s nim prestane bavit. Pozbieraj trochu sebaucty a nechaj ho tak, taky nie je dobry ani ako kamarat. Nie je to posledny chlap v tvojom zivote 🙂.
To je jednoduche, proste mu uz nenapis, ak chce nieco viac, zacne sa snazit, ak sa snazit nezacne, aspon budes vediet, ze to nestalo za to..Ja som si tiez niecim podobnym presla, pisala som si s chlapom, ktory mi perfektne sadol, pacil sa mi fyzicky, mali sme si co povedat, v niektorych oblastiach bol vyslovene ako ja v muzskom prevedeni..No ale bolo to presne ako u teba, ked som nenapisala ja, on sam nenapisal, stretnutia som navrhovala ja..Potom som si povedala dost, nechcela som mat sama zo seba pocit, ze sa niekomu vnucujem, ani som nevedela, kam to cele z jeho strany smeruje, resp. ci vobec niekam..Tak som sa prestala ozyvat..A on uz sa tiez nikdy neozval..Bolo mi to luto, ale aspon som zistila, ze to proste nestalo za to..
@3katka151 prečo?
@ciusinka hej, aj ja to tak mám .. no vôbec ma to nebaví, mám pocit že ho nahanam🙄
ale to nie je pocit , ty ho naozaj uháňaš. Nech je akákoľvek doba - ľadová , pravek alebo doba moderná , gény nepustia a lovcom je vždy chlap. Ak ho skutočne zaujímaš , ozve sa ti aj sám .
Niektorí muži sú proste takí a ak ti je s ním fajn, tak by som neriešila kto začína prvý....ak by si nechcel písať alebo sa stretnúť tak by sa vyhováral a netrávil by čas s TEBOU....ja viem, že by ti to viac lichotilo, keby začínal prvý, ale ak ti dáva inak najavo, že mu je s tebou fajn, že si rád píše a stretne sa tak by som určite nerobila urazenúa odmlčanú dámu... každý sme nejaký iný...a dnes už dávno neplatí pravidlo, že začínať musia chlapi...
Ano aj ja som mala pocit, ze ho nahanam, a preto som si povedala dost..Emancipacia je sice fasa vec, ale ja som v niektorych veciach staromodna a proste podla mna by chlap mal byt ten, co nahana..
Nechala by som ho tak 🙂 lebo si vezmi keby ste sa aj dostali do vzťahu, tak by to bolo rovnaké a skôr či neskôr by si z toho bola smutná. Dievčatá ti tu radia dobre. Skús sa odmlcat a keď sa ti do týždňa neozve, tak nemá záujem. Mne sa ale vždy mlčaním podarilo chlapov prebudiť k nejakému činu 😅
Mám skúsenosť
@3katka151 však takúto skúsenosť s mužom, ktorý zo ženy nie je až tak paf ma snáď každá žena 😉 muž keď ma o ženu záujem urobí prvé aj posledné. To ze odpise keď sa ona ozve alebo príde na stretnutie ktoré ona navrhne nič neznamená. Možno je len príliš slušný a nechce ju odpalkovat
Mne sa vždy podarilo chlapa primäť k činu tým, že som mu nenápadne oznámila, že idem na pohárik s iným....iba kamošom, ovšem. Ale veď som slobodná, oficiálne nič medzi nami nie je, on je taký nemastný neslaný, čo mi aj povedal, že nevie a tak, bla bla bla.. tak prečo by som nešla? A aj som šla. Potom sa rozhýbal okamžite, aj rozhodnutia urobil, ktoré boli ďalekosiahle.
Nepíš mu ani ty lebo ťa bude považovať za zúfalú a to ty určite nie si
Nie je náhodou ženatý alebo zadaný? To by dosť vysvetľovalo.
Mozno ma rad dominantne zeny, ktore ho budu viest. Otazka je, ci by si to bola ochotna riadit do konca zivota ked sa ozyvas ty, pisss mu ty... A on vlastne reaguje
Navrhni vazmy rozhovor, nemas co stratit. Stracas takto iba cas
S koľkými babami som si písal, a vedeli sme si písať celkom dobre, a nečakali minúty na odpovede... ale ony nikdy nepíšu prvé, pretože čo keď by otravovali. ... Vieš ako... -_-
Raz som tak urobil... napísal som, písali sme si...také ako keď sa s niekym spoznáš za týždeň, že niečo vieš aj už... a potom som už nenapísal a odvtedy žiadna správa....
:D takže tolko k tomu. Strata času. A to aj "dobré dievčatá" žiaden party štetky
@mishkamishka tak to má zaujíma,aké sú to ďalekosiahle rozhodnutia
Ak mas pocit, ze bez toho, aby si mu napisala ty sa ti teda vobec neozve, tak naco je akoze takyto vztah. Myslim si, ze ak by mal aj on o teba ozajstny zaujem, tak by sa ti ozyval aj sam
Rovnako sa prikláňam k názoru, že sa skúsiť odmlčať, aspoň tak zistíš, či mu chýbaš alebo ako to celé berie.
@anita6666 tak odvtedy je 12 rokov, čo sme spolu a dve deti.
Nenapisala by som. Radsej si predplat netflix a nudit sa po veceroch nebudes, alebo pocuvaj podcasty. Lepsie ako travit cas s muzom, co sa navie vymacknut
Nenapíš mu,ako prvá. Čakaj aj týžďeň,či sa neozve. Keď má o Teba záujem,ozve sa sám.
Napíš mi prosím ip