(Nemiestne) názory na tehotné ženy

3. júl 2023

Ahojte,
dnes prišiel za mnou manžel, že ho zastavil sused s otázkou, čo mi to (muž) urobil. Narážal na postavu. Som tehotná, v 7. mesiaci. Keď mi to muž povedal, v tej chvíli som ani netušila, ako reagovať, čo na to odpovedať... Ostala som ako prefackaná bez slova... Som v polovici 7. mesiaca, takže samozrejme mám brucho viditeľné a už pomerne veľké. Chudá som nikdy nebola, mám boky, riť. Tú som však mala aj pred tehotenstvom. Pribrala som zatiaľ 4 kilá. Muž sa vraj len pousmial a nejakú blbosť mu na to odvetil. Žijeme na dedine, tak tento typ "humoru" tu dosť fičí, ale popravde, premýšľam o tom trochu. Neviem, či to malo byť vtipné, urážajúce alebo čo vlastne voči tejto poznámke cítim. Ako by to padlo vám? Niežeby som si nadtým sušila hlavu celý deň, ale so susedom sa poznáme, je v našom veku (do 40), normálne sa bavíme aj navštevujeme, tak toto ma celkom zarazilo. Sám je ženatý a má 2 malé deti.

buberova
3. júl 2023

Podľa mňa to riešiš viac ako je nutné...

obleckodogymu
3. júl 2023

Vôbec by som sa nad tým nepozastavila ale tieto reči nenávidím z duše..načo sa vôbec niekto vyjadruje keď nemá čo múdre povedať 🤷

alex49
3. júl 2023

Nemyslím, že ťa chcel uraziť, len nechápeš takýto humor. Manžel mu dačo odvetil a dalej neriešil ani sused ani manžel tvoju postavu. Možno majú doma dve uvrešťané decká čo nepočúvajú, žena pribrala 30 kíl a má strie všade, muž sa tiež pár rokov nevyspal. Bola to len jedna veta, nepreberali ťa celý večer. Nič si s toho nerob.

syslik81
3. júl 2023

tak sused ma iny vkus na humor ak ty .. je tam toho .. u teba zas lomcuju hormony -zas az tolko toho nepovedal

reanda
3. júl 2023

a naco ti to tvoj muz vobec hovoril?

dominikamacakova
3. júl 2023

Najlepšie je keď si vie žena urobiť srandu aj sama zo seba. Tento konkrétny prípad mi príde taký, že chcel byť vtipný, ale nevydalo..

marianarem
3. júl 2023

Neriesila by som, nic extra to neznamena, len take vtipkovanie aby rec nestala. V tehotenstve je dost ineho na riesenie.

denuss
3. júl 2023

vobec by sa ma toto nedotklo ani ako tehotnej, nemala to byt urazka, len taka vtipna poznamka..zabudni na to

mandzula
3. júl 2023

Podla mna bezny chlapsky humor, neriesila by som.

denuss
3. júl 2023

niektori muzi tak vtipkuju. moj svokor mi uz velkrat tak ,,polichotil", napr. ja prvy raz u svokrovcov na navsteve cela vyklepana, 17rocna, a on: si nejaka zelena, haha.. 4dni po cisarskom: vyzeras nejako unavene, haha.. a vela podobnych hlasok, on je fajn, viem, ze to nemysli zle, ale nedochadza mu, ze voci mne je to trochu necitlive.. no zvykla som si

ice8
3. júl 2023

Tak mozno to mal byt kompliment, vezmi si to ciste logicky, "co ti to urobil" ak znamenalo "pokazil postavu", tak pokazita sa da len dobra postava, nie uz pokazena, cize ti vlastne dal kompliment, ze dobre vyzeras..
A ako pisu vyssie, ludia obcas jednoducho povedia nieco len tak, aby rec nestala, a ani nevedia co, ved pozri ake je vonku pocasie.. To si neviem predstavit, co ludia trepnu napriklad v takej Indii, kde maju 35C a monzunove dazde...

pribinak
3. júl 2023

To fakt riešiš nejakého debilneho suseda? Vykasli sa na to

babulkomale
3. júl 2023

Je to primitivne, podla mna si overoval, ci si tehotna alebo tucna. A toto je jeho pripeceny sposob dedinskeho humoru, zalozeny na primarnych pudoch a rozhovoroch o nich.

bluka2
3. júl 2023

Mala si mu odpovedať v podobnom duchu, že čo ti urobil bolo dobré 😅 dakedy dobre najst spoločnú reč aj s jednoduchšími, v rámci dobrých vzťahov- tie sa vždy môžu oplatiť

petamich
3. júl 2023

z co mi to muz urobil by som si pomyslela, ze narazal na to, ze ta oplodnil a dieta na ceste 🤷‍♀️ a vobec by som to nepochopila ako narazku na svoju postavu a uz vobec by som to neriesila nejako extra

barborachors
3. júl 2023

bežný sedlacky slovenský humor - folklor, hodit za hlavu a nabudúce si priprav ty nejaku pikantnu otazku na suseda bula.

nwnw
4. júl 2023

No co sused je kreten. Takych je vela a vsade. Bud rada,ze to nie je tvoj muz.

rorino
4. júl 2023

Obyčajný suchý humor,nestresuj sa.Mozno práve preto,že má doma dve,tak sa smial z tvojho muža😂😂😂.Užívaj si ešte oddych ,kým sa dá😉.

malapepka
4. júl 2023

Asi je to len divny humor suseda.
Mne raz sused v ramci srandy povedal, ze som ako lasicka - zazimovana. Tym chcel povedat, ze mam okolo seba tuk. Mam 160cm a 49 kg. Takze tuku minimum. A vies co? Zasmiala som sa s nim. Ja vzdy odpovedam humorne ironicky - esteze ty si krasny a neodolatelny.
Alebo strasne riesi moje prsia, ktore su male. Ja mu odpoviem, ze pokial je moj muz spokojny, jeho je do toho hovno. 🤣 a sme vybaveni... ja som sa naucila, ze ake pozicaj, take vrat a tym padom som s recami inych vysporiadana.
Tato susedova poznamka o tvojej postave si nezasluzi tolko pozornosti. Zbytocny povyk pre nic.

tiezjedna
4. júl 2023

buran proste no... a evidentne jednoduchší. Vypustila by som to a keby bol tak blbý, že by to z neho vypadlo aj v mojej prítomnosti, rovno by som mu povedala, že snáď nečaká, že budem na také primitívne narážky reagovať...

jesenzima
4. júl 2023

Absolútne nikdy (by) som neriešila kecy .akékoľvek.... Sú to len reči. Jedným uchom dnu, druhým von... Zbytočne riešiš a zamýšľaš sa nad blbostami ..

h2
4. júl 2023

Absolútne nijako by som to neriešila, ani nebrala, ako nevhodnú poznámku. Veď hádam ti "to" urobil manžel, no nie? 😁

danica2711
4. júl 2023

to si si doteraz nevšimla, že sused má taký "jednoduchší" humor? Že to vôbec riešiš...

kiki68
4. júl 2023

Sak co by urobil? Decko 😂😂😂 buchta v trube a dovi pan susedko 😀 doneste pekne hracky po tych vasich dvoch a este zvysne pampersky zadara, ked uz sa takto pytate 😀