Ahojte ste tu este niekto takyto? Babatko mam skoro som mlada, moje kamosky nad nicim takymto najblizsie roky ani nerozmyslaju ani nikto z rodiny. Mam pocit ze mi chyba prave takato kamaratka. Moje kamosky su skvele ale co sa tyka mojho momentalneho zivota tak im o tom ani nerozpravam lebo by mi nerozumeli, riesia take problemy ze ich frajer si pisal s tou a tou a je to pre ne zivotny problem a dovod zrutenia sa a pre toto zase uz nemam pochopenie ja. Dokazem sa dobre porozpravat len so svojou starkou ale kamaratka-matka mi chyba. Kde ste si vy nasli take kamosky?
Chápem ako sa cítiš. Ja už to mám síce za sebou, ale keď bude dieťatko trochu väčšie, spoznáš sa určite s inými mamičkami na ihriskách 🙂 alebo máš dosť mamickovskych skupín či už tu, alebo na FB, kde si môžeš týmto spôsobom nájsť kamošku 🙂
@egonsk vsak ja si hovorim furt ze ked moje kamosky budu mat babatka tak ja uz budem mat relativne pokoj a cas na seba a svoje zaluby cize nie som z toho taka zufala len skratka mam pocit ze nemam toho cloveka co by mi uplne porozumel
@tina_tar ja som si to aj pozerala len neviem preco nedokazem prekonat ten pocit ze mi je to trapne tam niekomu vypisovat
Pride jar/leto. Babo podrastie a sup na detske ihriska,materske centra,kruzok mama a dieta... 🙂 Urcite nieco z toho najdes v okoli..
Chápem ťa, no ked si tie skupiny tak pozrieš, tak zistíš, že vôbec niesi sama ktorá trpí týmito pocitmi, práve naopak... Prípadne nápis tu na koňa do skupiny tvojho mesta. Si tu anonymne a keď sa ti niekto ozve, tak je to len niekto kto sa cíti rovnako, nie niekto kto by ťa súdil 🙂
poznam to mam to podobne ale az tak mlada uz nie som 🤷♀️
Skús nahodiť dopyt po kamarátke tu na MK. Možno sa v okolí nejaká pre teba nájde. 🙂
Aj mne občas chyba ale už som to nejako prestala riešiť..
Moja mala bude mat tri a sme samé skoro cely čas 🤣vonku stretneme na ulici sem tam niekoho s detmi ale len sa pozdravíme.. mam nejaké kamošky co majú deti a len väčšinou mame komunikáciu cez telefón, nevieme sa stretnúť
Autorka a odkial si?🙂
Som na tom tak isto, akurat kamosky uz maju deti odrastene a su v praci, v define nikoho nikde,ihrisko prazdne celorocne, ziadne materske centrum tu nemame, len vedla v meste, ale pre male deti robia len taku hodinovku pre 8 deti a tam sa to hned rozchyta,zatial sa mi podarilo len raz sa tam prihlasit....takze tak😅 strasne mi to ide na nervy, co ti poviem...a hlavne mala sa nudi bez kamosov,ona zboznuje deti. Ale tak co narobime....pri prvej dcere sme boli partia 5 mamiciek, takze to bolo super, ale vravim,tie uz maju deti odrastene a ine starosti, tak sa tulame same😀
budes to mat tazke, ale neboj, casom sa to zlepsi, ked nepodlahnes zufalstvu a budes mat v rodine aspon trosku oporu.