Ahojte baby. Mate niektora z Vas skusenost, ze ste nemali s kym ist vybrat svadobne saty? Ja mam sice kamosky ale nie take blizke co by sli somnou. Jednu co mam tak blizsie mi stale vyprava, ze musim najskor chudnut aby som v nich vyzerala dobre...mam 158cm a vazim 79 a stale mi ide vaha dole. Ja zas mam problem, ze v satach si pripadam ako mroz. Mam par vzorov siat ktore by sa mi pacili ale ona mi vyprava, ze na to nemam postavu. Neviete mi poradit? Sama sa do salnu nechcem vydat som dost hanbliva a ked na mna predavacka vybehne tak som ticho alebo si ma predavacka nevsima. Stava sa mi pomerne casto, ze predavacka uplne odignoruje a radsej ide obsluzit ineho alebo si robi svoju robotu a ked ju aj oslovim tvari sa kyslo. Chcem si vybrat pekne saty aby som bola krasna nevesta ale ich neochota ma dost odradza. Tu je vzor ake saty si predstavujem.
Ak si nizka a mas nadvahu, tak si vyberaj dlhe saty, ktore ta opticky predlzia. Toto su saty pre baby s peknym driekom.
@luciab28 z Trencina
@taynee no dobre tak vyskusam mozno najdem
Tiež by som sa spoľahla na predavačku v salóne 🙂
Pani v salóne má najviac skúseností pozrie na teba a hneď bude vedieť aké sa ti hodia.Chod sama aj viac x do viac salónov.Odfot sa a potom skonzultuj s kamarátkou.Nemas dôvod sa hanbiť či?
Ja som si šaty vyberala sama .nebola so mnou ani moja mama . Kamošky nemám tak som si ich vyberala sama
Ja len toľko, že som mala pred nedávnom svadbu a šaty som si riešila úplne sama. Žiadne kamošky, ani nikto z rodiny pri mne nebol. Mala som svoju predstavu, tú som povedala v salóne,tam sme odskúšali pár šiat aké som chcela, plus nejaké ktoré by boli vhodné podľa predavačky a potom som si sama vybrala... Ide to aj bez iných ľudí
Ja som si objednala z Ali expresu ☺️😁
V roku 2018 sme sa brali
Stali 18€
Sama som si bola vybrat. Pani v salone mi super poradila
V trencine je svadobny salon WEM (maju teraz aj vypredaje), ja som si u nich kupovala saty sice v salone v BA ale aj pani majitelka aj zeny co tam robia su perfektne, maju vacsie aj mensie cisla aj rozne strihy. Skuska sa tam dohaduje na konkretny cas, takze prides a pani sa bude venovat iba tebe. Kludne chod radsej sama ako s kamoskou, kt ti to znechuti cele.
Ja som mala tieto pred 5 rokmi.
Tak to mi je ľúto... Som nou bola mama aj kmotra... keby si bola bližšie hneď by som išla s tebou 😉...
Držím palce ... a prajem všetko dobre
Ja som chodila sama,lebo moja kamoška bola vtedy vážne chorá a druhá mala tesne po potrate a bola rada,že je rada ...no a v tých mojich vysnivanych má videla mamka.
Inak mi radili v pozicivniach.
Takže kľudne chod sama a keď,zavolaj mamku.
ver mi, ze ta pani v tom salone to ma v oku 🙂 poradi ti najlepsie zo vsetkych, aj ked chapem, ze ta mrzi, ze nemas s kym ist
Dievcence dakujem moc za typy
Uz viem presne ake
V zahranici je bezne, ze si damy platia profesionalne druzicky.
A na nazor pani zo salonu by som sa urcite nespoliehala, moze radit len to co potrebuje predat.
Skus sa sama zhodnotit v zrkadle pripadne sa v tom odfotit a premysliet si to do druheho dna.
@adrianau817 Mala som velmi podobne! :D
Ja som si ich sama nasla. Sla skusit. Kupila. :D :D
Svadobne saty so mnou vyberal buduci manzel, on ma velmi dobry vkus a vzdy mi radi, co sa tyka oblecenia. To, ze ma nevidel prvykrat az pri oltari, sme vobec neriesili 🙂
Ja som si vyberala sama. Mama so mnou nechcela ísť, kamarátka odsťahovana, ale veľmi dobre mi pani v Salóne poradila. Bola klasické Mko, výber veľký. Aj z väčších modelov mali obrovský výber, niet sa čoho báť 😉
Joj, hned by som isla s tebou ak by som bola v Trencine.
Ak sa ti tazko rozhoduje a potrebujes pocut nazor niekoho ineho.
Chod do salona sama a odfot sa v satach co ti odporucia tak ze ich mas na sebe a potom ich sem daj a my poradime ze ktore.
Vela radosti.
Možno si ten typ🍎, co nemá pás.Pás robí figuru-Sissy a jej stahovacky na 58cm.
Kamka ti radi dobre, otázne, ci schudneš zrovna z tých partii... 👠
Bože ty máš krásnu tvár
@minenkak dakujem a to ani nevies ze mi tiahne na 37 :D
Ahoj odkiaľ si???