Ahojte som s priateľom 4 mesiace a nemám si s ním čo povedať a keď si povieme o práci alebo niečo to len na pár slov a koniec.
Je mi s ním dobre ale toto má tak trápi aj keď sme u mna alebo uňho tak je to také že milujem ta a takéto veci alebo čo budeme jesť ale aby niečo začal riešiť ohľadom vzťahu nie ja som bola prvá ktorá s tým začala a povedal že je na to ešte skoro že sa nepoznáme….
Žiadna spoločná téma alebo aby som sa o ňom niečo viac dozvedela nula bodov
Preto vždy som riešila a budovala vzťah na kamarátskej úrovni. Lebo to ostane aj keď vyprcha vo vzťahu prvotné motýle keď bude ten vzťah v ťažkej situácii tak vieš sa s druhým zasmiať a podržať... Toto nie je dobre a zažila som si to. To jr len trtkavanie a nie funkčný vzťah
@nink9988 to bol len priklad ... rozhovor ma byt nenuteny, prirodzene vznikajuci a plynuci. Cez den ludia komunikuju o kadecom, ked si rozumeju. A rozhodne sa v serioznom vztahu nevyhovara na "este sa pozname malo", "je na to este skoro", "myslel som, ze by sa ta to dotklo" ... atd.
@nink9988 ako ste sa dostali do fázy partnerov keď sa neviete o ničom baviť? Ako si môžete povedať milujem ťa keď sa nepoznáte?
@nink9988 partnerstvo je aj o komunikacii, chemia nestačí.
Ak sa nemate prirodzene o čom bavit, nemozete byt spolu. Tak sa nedá fungovat.
Mam partnera 7m, stale sa máme o čom bavit. O všetkom možnom aj nemožnom. Ale k vyznaniu lásky sme sa este "nedostali". Ale my už sme 40+ a v tomto sme opatrní.
Toto sa nezmení, taký proste je tak si predstav, že začnete spolu žiť a takto bude vyzerať tvoj každý deň, každý si bude robiť svoje, spolu budete riešiť len nutné veci ohľadom domácnosti… vieš si to predstaviť? Niekto rád zdieľa všetko, niekto je tichší, niekto ide viac po povrchu, niekto má chuť na hlboké filozofické debaty a je jednoducho dôležité, aby sa našli dvaja, ktorí sú v tom kompatibilní… ak si to predstaviť nevieš alebo sa ti ta predstava nepáči, porozmýšlaj či to nebude lepšie ukončiť skôr ako neskôr, na toto je randenie, spoznávanie sa, aby ste zistili, či sa k sebe hodíte … nič o sebe neviete, ale poviete si, že sa milujete?
Nechcem ťa strašiť, ale ukonči to, kým ťa to nezvalcuje. Neviem ako je ti s ním dobre, keď nemáte spoločne nič, nemáte čo rozoberať, keď sa nekomunikuje, raz to bude problém.
@januska12323 keď sme spolu chodili von sme sa veľa rozprávali o hoci čom a cítili sme to tak obaja…ale teraz kým sme viac spolu tak prehodime iba pár slov a ja by som aj bola rada keby sa normálne o veciach rozprávame ale s jeho strany si myslím že to je len vyznávanie lásky pekne mi hovorí ale aby sme niečo rozoberali riešili to nie
@nink9988 bude ta to stale viac zozierat ako rakovina, az napokon to zrejme z niektorej strany skonci. Zazil som to neraz a nie, nie je to o tom, ze niektora strana musi byt silny introvert - proste chyba spolocna vlna na ktorej sa ma lodka plavit. Darmo si budete rozumet v sexe, ked si po nom nebudete vediet urobit pohodu u filmu a spolocne neokomentujete vykony hercov napriklad ...