Nemám si čo povedať s priateľom

nink9988
12. okt 2024

Ahojte som s priateľom 4 mesiace a nemám si s ním čo povedať a keď si povieme o práci alebo niečo to len na pár slov a koniec.
Je mi s ním dobre ale toto má tak trápi aj keď sme u mna alebo uňho tak je to také že milujem ta a takéto veci alebo čo budeme jesť ale aby niečo začal riešiť ohľadom vzťahu nie ja som bola prvá ktorá s tým začala a povedal že je na to ešte skoro že sa nepoznáme….
Žiadna spoločná téma alebo aby som sa o ňom niečo viac dozvedela nula bodov

egonsk
12. okt 2024

@nink9988 bude ta to stale viac zozierat ako rakovina, az napokon to zrejme z niektorej strany skonci. Zazil som to neraz a nie, nie je to o tom, ze niektora strana musi byt silny introvert - proste chyba spolocna vlna na ktorej sa ma lodka plavit. Darmo si budete rozumet v sexe, ked si po nom nebudete vediet urobit pohodu u filmu a spolocne neokomentujete vykony hercov napriklad ...

mimka1402
12. okt 2024

Preto vždy som riešila a budovala vzťah na kamarátskej úrovni. Lebo to ostane aj keď vyprcha vo vzťahu prvotné motýle keď bude ten vzťah v ťažkej situácii tak vieš sa s druhým zasmiať a podržať... Toto nie je dobre a zažila som si to. To jr len trtkavanie a nie funkčný vzťah

nink9988
autor
12. okt 2024

@egonsk ako pri filme niečo okomentujeme ale o niečom viac aby sme sa rozprávali to nie…jedine ešte keď som bola na dovolenke s kamarátku tak áno pýtal sa má ako je ja som poslala fotky a porozpravala som mu o tom

nink9988
autor
12. okt 2024

@mimka1402 ako myslíš na kamarátskej úrovni?
Pred pár dnami na mna vybehol s tým že som nezorganizovala predĺžený víkend ktorý som sľúbila že pôjdeme a to som si myslela že to spoločne vyberieme

egonsk
12. okt 2024

@nink9988 to bol len priklad ... rozhovor ma byt nenuteny, prirodzene vznikajuci a plynuci. Cez den ludia komunikuju o kadecom, ked si rozumeju. A rozhodne sa v serioznom vztahu nevyhovara na "este sa pozname malo", "je na to este skoro", "myslel som, ze by sa ta to dotklo" ... atd.

januska12323
12. okt 2024

@nink9988 ako ste sa dostali do fázy partnerov keď sa neviete o ničom baviť? Ako si môžete povedať milujem ťa keď sa nepoznáte?

mane01
12. okt 2024

@nink9988 toto nevyzera dobre… vies, po rokoch pride cas, ked bude ta komunikacia taka viac prakticka, lebo uz sa budete poznat odpredu, odzadu… ale na zaciatku je milion tem, spoznavat sa znamena rozpravat sa…

barka1
12. okt 2024

@nink9988 partnerstvo je aj o komunikacii, chemia nestačí.
Ak sa nemate prirodzene o čom bavit, nemozete byt spolu. Tak sa nedá fungovat.
Mam partnera 7m, stale sa máme o čom bavit. O všetkom možnom aj nemožnom. Ale k vyznaniu lásky sme sa este "nedostali". Ale my už sme 40+ a v tomto sme opatrní.

lindous
12. okt 2024

Toto sa nezmení, taký proste je tak si predstav, že začnete spolu žiť a takto bude vyzerať tvoj každý deň, každý si bude robiť svoje, spolu budete riešiť len nutné veci ohľadom domácnosti… vieš si to predstaviť? Niekto rád zdieľa všetko, niekto je tichší, niekto ide viac po povrchu, niekto má chuť na hlboké filozofické debaty a je jednoducho dôležité, aby sa našli dvaja, ktorí sú v tom kompatibilní… ak si to predstaviť nevieš alebo sa ti ta predstava nepáči, porozmýšlaj či to nebude lepšie ukončiť skôr ako neskôr, na toto je randenie, spoznávanie sa, aby ste zistili, či sa k sebe hodíte … nič o sebe neviete, ale poviete si, že sa milujete?

gribka1
12. okt 2024

Nechcem ťa strašiť, ale ukonči to, kým ťa to nezvalcuje. Neviem ako je ti s ním dobre, keď nemáte spoločne nič, nemáte čo rozoberať, keď sa nekomunikuje, raz to bude problém.

rorino
12. okt 2024

@nink9988 jednoznačne komunikacia,ste spolu 4 mesiace,nemáte sa o čom rozprávať,ale už na teba vybehol,lebo on si myslel...Tak si mu pekne mala vysvetliť,že nestačí si povedať,že niekde spolu pôjdete,ale to aj zariadiť,a aj na Tom sa dohodnúť,kto to zariadi.

nink9988
autor
13. okt 2024

@januska12323 keď sme spolu chodili von sme sa veľa rozprávali o hoci čom a cítili sme to tak obaja…ale teraz kým sme viac spolu tak prehodime iba pár slov a ja by som aj bola rada keby sa normálne o veciach rozprávame ale s jeho strany si myslím že to je len vyznávanie lásky pekne mi hovorí ale aby sme niečo rozoberali riešili to nie

nink9988
autor
13. okt 2024

@rorino ja som mu vtedy povedala že pôjdeme na další víkend keď sa teraz nedá a povedal mi že som to mala zariadiť ja keď som to takto povedala ale podľa mna sme sa o tom mali porozprávať aby sme spolu vybrali pretože aj ja som vtedy pozerala spoločne s ním

nink9988
autor
13. okt 2024

@lindous povedal že už je to iné…ja som sa ho prvá spytala na bývanie

rorino
13. okt 2024

@nink9988 Možno to bolo len nedorozumenie,veď ste ešte malo spolu.A možno chlapček potrebuje namiesto partnerky ďalšiu maminku,ktorá za neho všetko vybaví.

lindous
13. okt 2024

@nink9988 nebude to iné, pribudnú vám možno témy ako čo treba dokúpiť a kto povysava 😅 ale zázračne sa nerozkecá… keď mu teda začneš niečo rozprávať, o svojom dni a podobne, on je ticho? Alebo ako vlastne to vyzerá?

nink9988
autor
13. okt 2024

@rorino toho sa aj ja obávam,zdá sa mi že je veľmi pohodlný a takto mu to podľa mna aj vyhovuje

nink9988
autor
13. okt 2024

@lindous on sa ma aj niekedy spýta čo som robila alebo ako bolo v robote s kým píšem Alexis kým som bola ale ja keď sa ho opýtam čo robil tak nič (nič podstate ani nerobí) a na prácu tak len že bolo toho veľa a Max povie čo robil v robote c ten deň