Čisto hypoteticky otázka bude znieť ako veľmi sa na vás tešil priateľ kým ste randili a nebývali spolu ked ste sa stretli tak po 3 dňoch napr ? Hneď ked mohol aj vy videli ste sa ? Lebo ten môj si najprv vybaví svoje “dôležité” veci rozumej aj koníčky až tak sa za mnou vyberie a ešte mi spliechne do oči ze som najväčšou prioritou
Cely ten čas sa vyhradzuje na jeho a jeho program ktorému sa nejakým spôsobom mám prispôsobiť
To len Ty musis vediet, ci ta priorita si alebo nie si.
Kazdy si aj randenie predstavuje inak, niekto viac, iny menej vazne a intenzivne. Vzhladom na okolnosti aj zivotnu situaciu...
Dolezite je, aby ste nasli prienik v tomto nazore, inak budu obaja nespokojni.
A ty si schopna travit cas inac ako s nim? Mas nejake konicky? Pretoze to, ze spolu randite neznamena, ze musite spolu stravit kazdu chvilu. Dokonca aj v manzelstve je dobre a prinosne, ked kazdy z partnerov dokaze stravit cas bez toho druheho, sam so sebou, so svojimi zaujmami, kamaratmi, nie len byt pricucnuty jeden na druheho.
Je úplne v poriadku, že sa ide odreagovať k tomu, čo ho baví. V mojom svete byť priorita znamená, že mám svoj život ale keď sa niečo nečakané udeje v živote manžela som schopná prejsť aj pol republiky, aby som mu mohla byť oporou, nie to, že teraz budem na ňom ako prívesok 24/7. Nájdi si aj ty svoje hobby, nebudeš potom premýšľať nad takýmito blbosťami.
Je to fajn znamenie aj pre teba. Ukazuje ti to, ze on si vie dat seba na prve miesto. Otazkou pre teba je, ako to mas ty u seba? Pokial ta to zaskocilo, lebo ty by si kvoli nemu obetovala “skoro vsetko”, tak toto by bol len zavislostny vztah bez perspektivy.
mne to pripadá že ťa má len tak aby sa nepovedalo - inak povedané nie si jeho priorita....
keby stretol krajšiu, mladšiu - ženu ktorá by mu lepšie pomútila rozum - myslím že bez problémov ťa vymení...
@deti95060810 alebo si ju drzi od tele, lebo tak trosku tusi, ze je prisavka...
Ved si aj ty urob svoj program a nebud k dispozicii vzdy a hned. Parkrat ho zrus ze si busy a hned sa na teba bude dotycny inak pozerat.....a tiez mu mozes povedat ze on je tvoja najvyssia priorita,ale este ides tam a onam, potom mas taky a onaky program a ked stihnes tak mozno sa stretnete....
Na začiatku bol pozorný bola som na 1 mieste. Teraz po 4 rokoch podľa mňa už 2 a jeho auto na 1🥂
Nevideli sme sa úplne vždy, keď sme mohli obaja, mali sme aj každý svoj program, svojich kamarátov, svoje koníčky... ale takým spôsobom, že nikdy som nemala pocit, že som až na druhom či xy mieste a dúfam, že ani on ten pocit nemal... obaja sme sa tomu druhému vedeli aj prispôsobiť a ťahali sme za rovnaké konce
Môj si šiel ruky nohy dolámať aby bol so mnou. Po nočnej ma čakal pred domom a doniesol mi nejakú mňamku na desiatu. Pred nočnou sme randili do poslednej minúty čo mohol ostať. Po ranných len rýchlo porobil veci, čo od neho vyžadovala jeho mama a už bol opäť so mnou.
Ak sme sa nevideli jeden deň,tak sme si do noci volali a písali.
Ine je v 15. Ine v 25. A ine v 40tke. ;D
Zrejme vam cely vztah nefunguje.
Tak to bude aj naďalej. Takí chlapi su pomerne bežný zjav.
Vždy aj v manželstve budú na prvom mieste "jeho" veci .