Ahojte kto to ma tak isto ako ja? Nemám dobrý vzťah so svokrom . Proste nemá ma rad . Chodím tam zo slušnosti pár krát keď musím.. ale vlastne nemusím? Keď stále ma ustipačne poznámky? Muž o tom vie on nič nerieši a ani sa nezostane.
Mam chodiť viac alebo ešte menej
presne, najlepsie vobec
Vôbec...
ja uz tiez nechodim ku svokre a vies, co mala som to spravit skor, ako vidim, ani jej nechybam....mam pocit, ze vlastne len nato cakala, kedy bude mat aj ona pokoj ...a to som sa vzdy k nej slusne spravala
Nič nemusíš.
kašli na neho a ostaň doma...
svokor už asi iný nebude...
Vobec
Ja som sa snažila 19 rokov....chodila som raz mesačne,potom som to obmedzila na 3 krát ročne. Po včerajšku som si povedala,že DOSŤ. Mám sa rada a aj mám sebaúctu.....ja svokra nemám,ale zato mám svokru a 2 slobodné a bezdetné švagriny. Staré dievky.
nechodiť vôbec. Tvoj svokor môže byť taká "samonasieracia" povaha, mohol byť protivný človek celý život... To nezmeníš. Stýkaj sa len s takými ľuďmi s kt. sa cítiš dobre a príjemne, obohacujúco.
Môj svokor je v podstate dobrý človek, ale... tiež má svoje muchy a v niektorých prípadoch zadubené myslenie. (Fico, za komunistov bolo. dobre a podobne...) Také husté boľševické debaty nevediem, ale ak na to príde, hneď dám jasné argumenty a protéza zaklapne tichom 🤷♀️
Chodit menej.
Nechodila by som..ja sa zo svojou svokrou nebavím uz 7 rokov a nechýba mi to...ona nejaví záujem ani o svojho syna a vnučku... neriešim,k životu nám nechýba
Vobec