Nemá záujem, ale pozerá príbehy na sociálnych sieťach

28. okt 2024

Ahojte. Stalo sa vám, že ste sa bavili s mužom, no skončili ste to s ním (nemyslím vzťah, ale komunikáciu), potom sa znova objavil a stále sleduje vaše príbehy na sociálnych sieťach, ajked nemá nejaký záujem komunikovať s vami? Ako nechápem, prečo to robia, keď ten záujem nemajú, ale obzeraju vás stále...

brloh
28. okt 2024

A prečo dávaš príbehy na sociálne siete ak nechceš aby ich ľudia pozerali?

autor
28. okt 2024

@brloh ja nepíšem, že mi vadí, že si to pozerajú ľudia. Otázka bola inak položená. Prečo tí, čo už o mňa nemali záujem, zrazu pozerajú všetko..

janickacrazy
28. okt 2024

Tak asi sa mu stále páčiš, tak kuka. Chlapi sú už raz takí. Určite nie si jediná, ktorú okukava, to sa neboj. 😁

h2
28. okt 2024

😂 Dobrý názov diskusie. Ako nejaká chovateľská príručka.

rozculena
28. okt 2024
rozculena
28. okt 2024

bože,tak ho zablokuj

vanilkovazmrzka
28. okt 2024

Kolkokrat pribehy preklikam ani neviem co to je, len chcem aby to zmizlo z toho zoznamu nevidenych… takze fakt si nemysli ze za to ze tam vidis jeho meno medzi ludmi co to videli, ze tam onanuje nad tvojimi storkami :D

simona20201309
28. okt 2024

Kedy zacnem chápať tento moderný svet??
Naozaj sa tomu nedá vyhnúť?
Myslite ze sa ľudia z toho niekedy vyliečia?
Mam namysli žiť tento virtualny svet - zverejňovať svoje súkromie a potom žiť z toho koľko ľudí mi to pozrie a olajkuje a sledovať jeden druhého a polemizovať prečo sleduje namiesto normálneho rozhovoru???

miadi
29. okt 2024

Davas tomu vacsi vyznam nez to mà . Nema o teba stale zaujem . Len sedi na wc a caka na 💩 aby mu to tlacenie lepsie ubiehalo tuka do mobilu vidi pol sekundy tvoju story a dalsich 10 + bab potom tukne na nejake video o autach a kym
splachne aj zabudol ze existujes .

micusa2222
29. okt 2024

treba sa spýtať ich..ináč ti tu nikto nebude vedieť povedať...prečo ?

benimnadir
29. okt 2024

@h2 tak teraz som sa zasmiala 🤣🤣🤣🤣 treba mať aj k tomu návod, nie iba chovanie sliepok, psov..🤣

dadis
29. okt 2024

Co si pamatam, tak toto je tretia diskusia, co si tu na tuto temu za posledne 2 tyzdne zalozila. Co k tomu dodat?

oli18
29. okt 2024

No ved sa ho opytaj. My mu do hlavy nevidime, ani nemame vestecku gulu.

ukgirls
29. okt 2024

mozno s nudi a tak pzera rad radom ... mne sa pribehy prehravaju automaticky ..aleb pozriem jeden a hned to skoci aj na druhy tak to uz necham dojst ... to ze je pozety,neznamena,ze ma o teba zaujem ako o osobu -zas si nemusis nahovarat 😉

bg92
29. okt 2024

Pozeras si ich preto lebo ty ich tam davas na to aby sa ludia na nich pozerali. Tak ako vsetci ostatni co to pozeraju.

vilma7
30. okt 2024

Nudí sa tak sledujem jednu za druhou. Určite nepozerá len tvoje príbehy, len roluje, keďže mu ich tam ukáže. Nič za tým nehľadaj.
Keď sa nudím tiež si pozriem veci, bez záujmu a pozerám čo mi vyhodí...žiaden cieľ, Nič, len zabiť na chvíľu čas s niečím iným ako povinnosťami.