Neľúbi ma

21. júl 2024

😢 Chcela by som, aby ma ľúbil. Na začiatku sme si povedali ako to jeden i druhý má, že chceme odlišné veci. Napriek tomu, že som si bola toho vedomá, tak som sa i naďalej stretávala. Ale uvedomujem si po takmer roku, že by som skutočne chceš, aby mu na mne záležalo. A skutočne to tak nie je. Realita je opak. Cítim sa mizerne ako po rozchode a pritom pred rozchodom.

vsetkounas
21. júl 2024

A načo tyras samu seba veď pošli ho do riti a nájdi si takého čo hľadá to čo ty .

lindous
21. júl 2024

Pozri cítiš sa mizerne už pred rozchodom, takže horšie to nebude, práve naopak, rozchod bude odrazovým mostíkom, aby si sa cítila lepšie… jasné, že to nebude hneď, je normálne to oplakať, ale bude sa to zlepšovať, pričom v nefunkčnom vzťahu by sa to len zhoršovalo… drž sa

danyelia
21. júl 2024

Nikdy nikoho nedonútiš, aby Ťa ľúbil, bohužiaľ 🤷🏼‍♀️ Nechaj ho tak a hľadaj ďalej...Ten pravý na Teba ešte len čaká 😊

barborachors
21. júl 2024

Aha, takze robis niekomu madrac a teraz vyplakavas ze ta nelúbi? To si ani trochu nevazis sam seba? Kolko mas rokov? O chvilu tu bude zas téma, som slobodná matka s dieťaťom a nemam kam ist…. Joj zeny zeny preco ste len take sprosté 🙏

rozculena
21. júl 2024

zas kamaráti s výhodami,a jedna strana to nepochopila.....sex,sex,sex...nič iné

sevrin
21. júl 2024

Mal by ti povedať, že si ťa nezaslúži a mala by si si nájsť lepšieho.

gerber58
22. júl 2024

Rok je už dosť dlhá doba na to, aby aj čosi začal cítiť. Keď necíti a ty cítiš, len ubližuješ sebe. Jeho to nezaujíma, nevníma to.

nuni11
22. júl 2024

presne tak. je hlupost zotrvavat v nefunkcnom vztahu. v podstate len oddalujes to, co by sa skor ci neskor stalo aj tak. bude ti lepsie, nepotrebujes ho. mozno to bude zniet ako klise, ale fakt si ta nezasluzi a pride lepsie. istotne.