Nejde mi randenie

24. sep 2024

Ahojte baby. Som slobodná matka a určite obdobie som som si hovorila, že o mňa už nikto nikdy nezakopne.
Bola som psychicky vyčerpaná a k tomu sa mi nabaľovali kilá a samé komplikácie. Komplikácie všeobecne, čo prináša situácia, kedy človek ostane na všetko sám a ešte sa musí postarať o svoje dieťa. Všetko toto si stále nosím, ale toho sa už asi nezbavím. Ale začínam vnímať, že ešte tak celkom nie je mojím dňom koniec a stále som atraktívna pre druhé pohlavie. Ale neviem sa do toho ponoriť. Flirtovanie a randenie mi už vôbec nejde. Po chvíli to rýchlo vzdám, odmlčím sa. Nejde o to, že by som stratila záujem, ale akoby som nevedela nič zo seba už ponúknuť, tak sa vrátim z krátšej cesty. V podstate nemám ani záujem o vzťah, ale aj tá kamarátska rovinka pre mňa nie je jednoduchá.
Uvažujem, či som sa nestala introvertkou alebo či potrebujem viac času alebo či sa mi zakrpatili komunikačné zručnosti alebo či mám viac riskovať a ísť s kožou na trh.
Je tu niekto, kto má takýto come-back za sebou?

hugoboss1923
24. sep 2024

Nemáš si čo vyčítať. Jednoducho občas prídu chvíle, kedy človek začne pochybovať o svojich schopnostiach. Možno by pomohlo, keby ti niekto zdvihol sebavedomie, hoc aj malým komplimentom.