Neistota vo vzťahu

23. jún 2024

S manželom som 10 rokov, manželia 6, máme dve malé deti. Ja som 5 rok na materskej. On tento rok začal chodiť do novej práce. Prácu má fajn, kariérne rastie, super kolektív, stále nejaké firemné akcie. Nikdy som naňho neziarlila, pretože som nemala dôvod. Pred pár týždňami mi povedal, že v práci majú novú recepčnú, nejakú mladú študentku. Neprikladala som tomu význam. Dnes som si zobrala jeho mobil, lebo som niečo potrebovala (bežne si chodíme do mobilov) videla som, že si s ňou písal, posielal jej linky na jeho obľúbenú hudbu. Okrem toho tam žiadne podozrivé správy neboli, ale aj tak ma to škrie a rozmýšľam, čo je za tým. Viem, akí sú chlapi a nechcem, aby ma začal podvádzať a išiel za "lepším" životom. Na druhej strane, nechcem si zničiť vzťah tým, že mu prestanem dôverovať. Ani neviem, čo chcem dosiahnuť touto témou. Boli ste niektorá v podobnej situácii a ako ste sa zachovali,?

barka1
23. jún 2024

Nebola som. Ale z pohladu ženy po rozvod by som poradila pestovat váš vztah s muzom. Správat sa k sebe so vzájomnou úctou a respektom. Trávit spolu čas, nie len ako rodina, ale aj vy dvaja sami, bez deti. Venovat sa jeden druhému, trávit čas kvalitne. A byt spokojna a dávat to chlapovi najavo,byt mu oporou.
Vždy sa najde mladšia, krajsia, zajímavejsia. Ale chlap od rodiny si sakra rozmyslí, ci zahodí spokojnu ženu a rodinu, ktora ho podporuje, za mladšiu neistotu.

barka1
23. jún 2024

A úplne by som vylucila vypytovanie sa, narážky, ultimata, vydieranie, výčitky. Ale bola ostrazita. Zatial o nic nejde a ani o nic ist nemusí.

minilla
23. jún 2024

Ja by som veru odkomunikovala, co som nasla, bez zbytocnych emocii a hysterie. Ak ste zvyknuti si chodit do mobilov, tak by som mu povedala, ze nieco si tam hladala a okrem toho na teba vybehlo aj toto. A nechala si to vysvetlit. Komunikacia vo vztahu je podla mna zaklad.

jockey
23. jún 2024

Tak si to zhrňme: išla si mu do mobilu a... nič si nenašla.
Bodka.

vilma7
23. jún 2024

@jockey super logický vysvetlené...ani to nestačí, že žena nič nenájde, ale sak treba polemizovať, že čo ak ma nechá....omg, niekedy ľutujem chlapov.

vilma7
23. jún 2024

Nie, nič si nenašla. Koniec story ktorá sa nekoná.

pet888
24. jún 2024

@barka1 s tymto silno suhlasim..mozno vas vztah pri detoch isiel do stereotyu,malo casu na seba ako partnerov a to zacne kazdemu skor ci neskor chybat..na tomto urcite zapracujte,kym je cas,aby nebolo neskoro..
..lebo presne takto som zacala vztah s mojim partnerom..moj kolega,stali sme sa kamarati,posielali si hudbu..az to casom prerastlo do lasky..

margotka17
24. jún 2024

Môj, ked chodil na VŠ externe, mal tiež mladé spolužiačky. Občas si s niektorou napísal, ale všetko bolo v rámci školy a normy. Až prišiel čas, že mal skúšku skoro ráno a večer mi povedal, že idem s ním do školy na skúšku, keďže je to dlhá cesta a chce prestriedat soferovanie. Ráno mi vraví, ešte z PO vezmeme 2 spolužiačky. Vzali sme, boli milé, veselé a vraveli, že má často pri debatách spomína. Takže nie vždy je to o storke s mladou babou.

domkakvet
24. jún 2024

Pri dnesnych rozpadoch manzelstva pri takomto niecom treba byt v strehu, kym nebude neskoro, ale ty musis vediet, ci u neho nastala nejaka zmena, ci sa napriklad viac o seba stara.