Nedôverujem manželovi už zhruba rok...pred rokom som mu našla v pc ako si písal v tom čase s kolegyňou, že ju ľúbi a chýba mu..vtedy chodil na týždňovky..samozrejme jeho odpoveď, že s ňou nič nemal, ani z tých správ to nevyzeralo, že by mali spolu niečo fyzické..od vtedy už na týždňovky nechodí vraj s ňou ani nie je v kontakte...to už si neviem overiť...doma sa správa normálne aj predtým sa tak správal...ale ja teraz pri každom jeho odchode z domu (rád športuje) alebo pri zapípaní telefónu mám nervy a hneď mám pocit, že ma podvádza...
Stále mu to vyhadzujem na oči, stále to spomínam..už neviem ako ďalej postupovať, v podstate aj ako pomôcť sebe, aby som stále na to nemyslela...
@lejka218 aj ja som to riešila rok... mala v hlave neustále podozrenie proste ak niekto sklame Tvoju dôveru je to v ... najlepšie co mozes pre seba urobit je odísť z toho vztahu. Lebo Ta to bude ubíjat a roky utekajú.. môžeš byt šťastná milovaná a nepodvadzana. A to ako to mne sebavedomie zničilo a ako.dlho po rozvode som sa dávala ešte psychicky dokopy pisat ani nejdem...
@lejka218 tiež som zažila už niečo podobne tiež takéto vypisovavky a nám pomohlo zmena práce. Takže na tomto by som asi trvala.. A hlavne, ospravedlnil sa? Sypal si popol na hlavu? Oľutoval to? Dala si mu to vyzrat? Lebo ak si len mavla rukou a teraz ta to zoziera.. Ja som odišla na par dni k rodičom, nech si uvedomí co ma a co môže stratiť a to nám nejak pomohlo. Ale stále mam obavy zr keď to urobil raz, urobí znovu. No to by som mu už neodpustila.
@lejka218 neverila by som mu, že s ňou nič nemal. ani náhodou. a neverila by som mu už vôbec. pre mňa by takéto zistenie znamenalo ukončenie vzťahu. už len to, že si vypisuje s voľakým hovadiny, svedčí o tom, že vôbec v danej chvíli nemyslel na to, že má manželku/ženu, ktorá mu takéto veci nerobí. nemyslel na to, ako ti to môže ublížiť, ak sa to dozvieš (čo sa aj stalo). myslel len na seba a svoje potešenie. obyčajný chudák/egoista/idiot - vezmi si z toho, čo chceš. ja byť tebou, končím s ním.
No bud odpustit a definitivne za tym zatvorit dvere alebo sa rozviest. Ale to, co zijes momentalne nema zmysel a uzenies si tym psychickym stresom akurat tak nejaku chorobu.
Ja som síce rozvedený,žijem v partnerskom vzťahu,a na môj pc,tablet a aj na môj mobil má prístup moja partnerka.Moje správy nečítá,že ju to nezaujímá,lebo mi verí,a môže mi veriť.Ja mám kopec kamaráťiek,s ktorými pravidelne píšeme o bežných veciach.Chodia aj ku mňe,a ja k nim.Nie veľmi často,ale pár krát do roka.Moje manželstvo rozpadlo kvôli nevere mojej ex ženy,ked som ležal v nemocnici s chrbťicou.Som úprimný človek,a nevera u mňa v žiadnom prípade nehrozí.Nikdy som žiadnú kamarátku,manželku nepodviedol,ani len v mysli.Ked sme sa našli s terajšou partnerkou,sme si určili isté pravidlá.Nevera,0 tolerancia.Ale ak chce,kľudne jej porozprávam o všetkom,čo sa týká mojich kamarátiek.Mám viac kamarátiek,ako kamarátov.Zo ženamy si veľmi rozumiem.Píšem s nimi aj o intýmních veciach,niekedy sa o mňa pítajú radi ohľadom mužov,a o všetkom vie moja partnerka,a považuje to za normálné.Povedala nie raz,že ak sa citíš medzi ženamy lepšie,bud s nimi.S kamarátmy mužmi som inak.Oni radi zabávajú,pijú,atd.Ja nepijem,nerád chodím do krčmy.Jedine na otočku na jednu kávu.Chápem tvoje obavy,skúsťe sa o tom porozprávať,ako to vlastne medzi nima je.
@lejka218 uz davno nemas co pri nom robit.
@rol76 za mňa napíšem len toľko. 10r som nekukla manželovi do mobilu. Ani ma to nenapadlo, pokiaľ si nedosiahol domov 2 kolegyne, že počkajú kým sa on oblečie. Išli na vianočný večierok. To čo som videla na vlastné oči, mi nedalo. Kukla som do mobilu. A vtedy som pochopila. Odvtedy mu neverím ani nos medzi očami.
@lejka218 myslím, že keď chlap napíš žene - ľúbim ťa - je to stokrát horšie akoby sa s ňou vyspal
@lejka218 keby sa s nou len vyspal, ze mal vypite alebo co...este budis...ale ako pise
@123nikolaa123 ked jej pise ze ju lubi, tak to je pruser. A teraz ju uz neľúbi???
Ano, tazko ti je radiť, ale to, ze píšeš ze on to uz ani nechce riešiť by mi signalizovalo ze som mu ukradnutá. Nemusis ho teraz hneď bezhlavo opúšťať, ale zacni sa na to pripravovať keby daco. Setri peniaze a pod.
Mas kam ísť v prípade rozvodu? Ma ti kto pomôcť? Lebo ostávat s niekym iba preto ze mam s nim hypo je podla mna blbost.
@lienka.7 tak to je riadny prúser, keď si môj do nejakej zastrčí, budem ešte ako tak uvažovať, ale keby som si prečítala toto, to je riadna zrada, alebo ešte keď zatají rodinu, fuj
@lejka218 Ahoj zažila som niečo podobné skor horšie. A neda sa tým prejsť. Nedá sa zabudnut. Stále ma to prenasledovalo. Myslienky co ak... bola.z rovnakého sidliska robili v rovnakej práci... nakoniec som sa rozviedla. A ďakujem Bohu ze som to urobila. Mne vtedy tak odlahlo ako nikdy v živote.