Nedôvera vo vzťahu

17. aug 2024

Moj partner mi hovori a aj cinmi dokazuje ze ma miluje snazi sa atd..vsetko pekne. No zistila som ze pocas kratkej dvojtyzdnovej pauzy ktoru sme mali z mojej iniciativy, ja som sa s nim rozisla z nejakeho dovodu a dala som druhu sancu, tak on riesil nieco s inymi zenami no najviac mi vadi jedna dotycna ktora ma povest k***y a neviem ani ci s nou nieco mal iba ze si pisali a ktovie ci su stale v kontakte. Snazi sa este viac nez predtym no ja mu teraz akoby neviem doverovat. A rozmyslam ci sa rozist definitivne alebo este dat sancu

sevrin
17. aug 2024

A čo to bol za dôvod, že si sa s ním rozišla a dala mu druhú šancu, napriek tomu že ti hovorí aj činmi dokazuje, že ťa miluje?

koniarova
17. aug 2024

Daj šancu. V tomto prípade dáš aj druhú, tretiu, štvrtú....

melanta
17. aug 2024

A on tebe má dôverovať prečo? Prečo dôverovať niekomu, kto sa s človekom rozchádza a dáva si 2 týždňové pauzy? To tiež nie je v poriadku. Ukončite to a hľadajte si nové vzťahy až keď dospejete.

stanulienkat
17. aug 2024

Dlho ta neoplakaval, ked pocas 2 tyzdnov uz bol aktivny inde. A co u slecny k... nepochodil, ked ta prisiel prosit o druhu sancu?

joesvk
17. aug 2024

Ja mám skúsenosť, že je dobré počúvať, čo nám hovorí intuícia .Ak to teda nie je nejaká chorobná žiarlivosť, ale snáď ty nie si ten prípad.

viestta
17. aug 2024

Ty das este vela sanci... Keby si mala sebeuctu, tak nedavas si pauzu od nevhodneho partnera ale ukoncis to.

tinalia
17. aug 2024

Aka pauza? Take nieco nepoznam. Skratka ste sa rozisli a po 2 tyzdnoch ste sa dali dokopy a medzitym si pisal s inou zenou. Aj keby s nou nieco mal, tak ste spolu vtedy neboli. Ak mu nedoverujes, tak sa posun dalej 🤷‍♀️

minenkak
17. aug 2024

Buď skončím alebo nie,takéto pauzy to fakt nie je ok

muchotrafka298
17. aug 2024

Pre mna je dovera vo vztahu velmi dolezita. Cize nebola by som s clovekom, ktoremu nemozem verit. A dvojtyzdnove pauzy? Bud s nim chcem byt alebo nechcem. Nic medzi tym neexistuje. Ze za tie dva tyzdne mal ine zeny? A co, ved predsa ste mali pauzu a evidentne on to bral inac ako ty.

gribka1
17. aug 2024

Nie si len veľmi dôverčivá, ako veľmi ťa miluje, ako ti to dokazuje? To mohlo byť kľudne divadlo. Ak by ťa skutočne miloval, pravdepodobne by hneď nehľadal kde si vznúť, ale skúšal to dať do poriadku.

danica2711
17. aug 2024

rozišla si sa s ním, bol voľný jak ten vták. Čo riešiš?

jaskolka
17. aug 2024

Nechápem, čo riešiš.. On je taky úžasný, tak ti dáva najavo, že ťa miluje (citujem ta) a ty sa s ním rozides a a potom ta trápi, co on medzitým robil.
Totiž dat si pauzu - insk povedané, rozísť sa. Takže počas tej "pauzy" ste obaja nezadani a každý si môže robiť čo chce.

marca12
17. aug 2024

Chlapi to maju tak po rozchode,ze si zranene ego riesia hned u inej. Neries. Rozisla si sa s nim,dala si mu druhu sancu,tak si uzivaj vztah.

gribka1
17. aug 2024

@marca12 No chúďatká sú to, egičko si musia pohladiť🤣.

marca12
17. aug 2024

@gribka1 Vies,co niekedy im aj zavidim s akou lahkostou to vedia riesit. My sa trapime,zialime a oni si uzivaju.

gribka1
17. aug 2024

@marca12 Veď to, a potom musí autorka rozmýšľať, či to láska je, či nie. A on tu chvíľu slobody len využil naplno. Naozaj sa im dá závidiet😁.

letfenixa
17. aug 2024

We were on a break!

autor
17. aug 2024

@sevrin chcela som byt skor sama no potom mi zacal chybat a uvedomila som si ze chcem byt s nim..no teraz ma to zas taha skor k tomu ze budem radsej sama ako rozmyslat kde je s kym je a co asi robi ked mal potrebu vyhladavat take baby a byt s nimi v kontakte. Proste neverim ze ho to nelaka ked uz to vtedy skusal..

autor
17. aug 2024

@melanta on ma prosil aby som to nezahadzovala pre par nedorozumeni.

autor
17. aug 2024

@joesvk keby som nemala dovod tak neziarlim, tak to proste citim, lebo ano ta intuicia

gribka1
17. aug 2024

Záleži na tebe predsa, buď to vymažeš z hlavy, a žijete ako dve hrdličky alebo sa budeš stále trápiť, že čo ak.

autor
17. aug 2024

@gribka1 no skusal ale ja som bola najprv taka ze som odmietala kazdu jeho snahu a odpalkovala ho. No a k ostatnym spravam nejde o to co robil ked sme spolu neboli, ale rozmyslam ci v tom nepokracuje aj teraz. A ano hovori ze ma miluje nadovsetko ze mu na mne zalezi robi vela preto aby mi to dokazal atd. Ale ja aj tak neviem plne doverovat. A je to dost mozne ze inde neuspel tak sa teraz snazi aby sme sa nerozisli zas. Neviem..

gerber58
17. aug 2024

Nevieme, čo bolo dôvodom prvého rozchodu, keď poľa tvojho opisu všetko bolo výborné. No byt na tvojom mieste a dozvedieť sa, že riešil nejaku ku*** po rozchode, čo ako bežný človek po rozchode by smutil, tak sa nevraciam k tomu, čo bolo. Možno sa snaží viac, aby zakryl to, čo má už možno teraz rozbehnuté. Ale jednému ver a to svojej intuícii..ta neklame.

gribka1
17. aug 2024

Vieš, ono ten čo miluje nemá chuť večne dokazovať druhej osobe, ze to tak je. Neexistuje ta výdrž. Ale pravda je, že nevieme prečo ten rozchod bol.

autor
17. aug 2024

@gerber58 nebolo to uplne uzasne mali sme nejake nedorozumenia a do toho nejake problemy osobne a neustali sme to. Mas pravdu snazim sa pocuvat intuiciu ale niekedy je clovek tak zaslepeny laskou ze potom si len bucha hlavu..