Nedôvera v manželstve

pipi11
24. sep 2021

Dobrý večer prajem som s manželom 15 rokov.Pred rokom som zistila ,že ma klame hral hazardné hry cez mobil a vyšlo nakoniec najavo, ze to hrá uz cca 10 rokov .voľáko sme to ustáli dala som mu ešte šancu ale teraz stále podvedome citim ,ze ma klame naďalej hrá a to ma uz ubíja vôbec mu neverím teraz tak uvazujem preco som sa pred rokom nerozviedla co mam stoho ked uz aj tak nič k nemu necítim a vsetko sa vo mne zlomilo myslím si že gambler sa nezmení a vždy si nájde cestu bohužiaľ

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pipi11
autor
24. sep 2021

@cocolino234 ďakujem za odpoveď mame 2 deti áno spomínala som rozvod, ale nejako nas vzťah ochladol a uz dlhšie mam pocit ze skôr žijeme pri sebe ako spolu a neviem co s tým

pininka1
24. sep 2021

@pipi11 nehnevaj sa, ale ak hral tak dlho je velmi naivne od teba mysliet si ze prestane lebo to povedal. On ma problem a velky, je to zavislost, trvala by som na lieceni, ak si chce zachranit rodinu. Skor ako sledovat ho treba podrzat, ak ti na nom este zalezi a zvladnut to ako rodina, pretoze to je rodinny problem, dotyka sa vas vsetkych. Ak mu uz nedokazes verit, je zbytocne to dalej natahovat.

pipi11
autor
24. sep 2021

@pininka1 podľa teba hrá ďalej

pininka1
24. sep 2021

@pipi11 no ja s nim nezijem, ale ked hral tak dlho, to by musel mat sakra motivaciu a sebazaprenie aby sam prestal. Sama pises ze vztah ochladol, naco teda spolu ste?

pipi11
autor
24. sep 2021

@pininka1 neviem možno deti ,zvyk

haley7897
24. sep 2021

@pipi11 veľa ľudí neskodne stavkuje. Skus byť trochu viac špecifická. Co "hráva" cez mobil? Hovoríme o nejakých finančných stratách? Dlhoch?
Trochu to rozvin kým podas o rozvod a potom sa dozvieme, že hráva candy crush. Zo skúsenosti viem ze gro žien na mk nepozná rozdiel gamer / gambler. Vieš čo konkrétne robí?

janinah
24. sep 2021

Ide vám to do peňazí? Máš prehľad? Od toho by sa odvíjalo moje rozhodnutie čo ďalej

pipi11
autor
24. sep 2021

@haley7897 no nejaký poker hra cez mobil a zistila som to náhodou ze si často dobíjal kredit cca 100 e mesačne a stále sa hral na mobile vôbec si nás nevšímal len hral

pipi11
autor
24. sep 2021

@janinah cca 100 mesacne prehral cez aplikácie nasla som to uložené v Google sľúbil ze nebude uz hrať no neverím mu uz

haley7897
24. sep 2021

@pipi11 no v poriadku, ale poker hráva veľa ľudí. Myslím, že keby bol gambler, tak za 10 rokov by ste už boli financne v oveľa väčších problémoch. A áno, aj hry niečo stoja. Obaja v manželstve by ste mali mať nejaké financie aj pre seba na relax, zábavu... 100 e mesačne môže byť pre niekoho nad limit, uznávam, ale pred tým ako sa kvôli blbosti rozvediete, by ste si skôr mohli vykomunikovat koľko by takýto limit mal byť a koľko času strávite spolu ako pár a rodina. Lebo zase budme realisti, všetci potrebujeme aj čas len pre seba, pre tvojho muža to môže byť čas keď vypne pri pokri 🤷🏻‍♀️
Skúste si to s otvorenou mysľou (hlavne u teba) vykomunikovat kým odosles rozvodové papiere... 😳

pipi11
autor
24. sep 2021

@haley7897 dakujem pekný večer prajem

andreatytler
25. sep 2021

@pipi11 Ak jeho gamblerstvo a hranie nema zly vplyv na vas zivot, tak to nie je az take zle. Napriklad ak prehra mesacne 100 ale zarobi 2000 a stale mu ostane pekna suma na setrenie, tak by som to neriesila. Ale ak ide hranie na ukor vasho spolocneho casu, tak tam je problem. Moj muz napriklad sportkuje. Podla mna za 30 rokov co to robi, vyhodil do vzduchu okolo 300000, co je otrasne ale jeho to bavi a nemame financnu biedu a tak mu to tolerujem. Ma to ako konicek.