Prosím potvrďte mi to čo si už dlhú dobu aj ja sama myslím.. môj rozum vie že to tak nemá byť ale srdce nechce pustiť..
Muž.. na začiatku veľa kontaktu hlavne z jeho strany, zaujal ma, dával mi najavo že sa o mňa zaujíma. Po nie veľmi dlhom čase to z jeho strany dosť ustúpilo. Neviem prečo a z akého dôvodu. Sám od seba mi už nezavolá. To ja som musela byť iniciatívna aby k tomu vôbec došlo aspoň raz za mesiac. Potom som prestala byť iniciatívna aby som sa nevnucovala a vôbec ho nenapadlo samého mi zavolať už asi aj 3 mesiace. Chce si len písať a aj to je dosť málo. Len večer na chvíľu, niekedy ani to. Ked som sa pýtala prečo to takto je ked na začiatku bol taký iniciatívny tak ze on ma veľa práce, je unavený. To isté aj cez víkendy. Nie sme z rovnakého mesta a bývame od seba ďalej takže je to trochu na diaľku
Proste ide mi len o to že na začiatku ma bombardoval a chcel veľa kontaktu a potom už nie a ja neviem prečo ale on vraví že stále má toho veľa
Ani nemusí mať inú, hoci je to v podstate jedno. Určite však už nemá záujem o teba a to je celé vysvetlenie. Dôvod by mi bol ľahostajný, výsledok je jasný, môžeš ho pustiť z hlavy. Používa iba výhovorky.
Nemá záujem to je celé.
Dala si mu?
Ako si na ten jeho počiatočný záujem reagovala? Hovoríš o telefonátoch, správach, ale nie je mi jasné či ste sa vôbec stretli? Pokiaľ ten jeho aktívny záujem trval krátko, tak sa mohlo stať fakt hocičo, aby ho stratil - nesmerovalo to tam kam chcel, uvedomil si, že nemá s tebou až tak o čom, nezaujala si ho AŽ tak, aby to udržiaval, začal sa spoznávať s niekým iným, naozaj má toho veľa a hľadanie vzťahu ako takého pre neho nie je priorita,... atď, atď, atď, rôzne možnosti, odpoveď vie len on... v podstate je jedno či ho odradilo, či to bolo niečo konkrétne s tebou súvisiace alebo to s tebou nemá nič spoločné, proste nemá záujem
@vanilkovazmrzka
🤣🤣🤣
hodil hacik a cakal si na jeho navnadu nieco chyti. Ked konecne vsimol, ze to zabralo, zacal potahovat, no asi videl, ze ta rybka nieje celkom podla jeho predstavy a caka, ci sa odhakne, alebo ju zozere nejaka vacsia, ktoru uz ulovi a vytiahne...
Haha, a keby si vedela, aky zaujem by ta cakal v dlhorocnom vztahu. Muz mi napise, len ked sa pyta, kde mame hajzlak😂 a volakedy som tiez dostavala smsky lubim ta😂😇
a to ten kontakt máte stále len písomný, či aj osobný?
@majlo1234 nemôžeš porovnávať vzťah v začiatkoch s dlhoročným manželstvom. S mne nejde o to aby mi vypisoval že má ľúbi. Mne ide o komunikáciu . Tam to viazne
@danica2711 písomný. Nemá čas mi zavolať
@egonsk zaujímavá stratégia. Čaká kým sa odtiahne. Bolo by lepšie keby dospelý človek po 30tke vedel narovinu povedať že nie som podľa jeho predstáv alebo že nepreskocila iskra, namiesto naťahovania. Veľmi ťažké, že?
@lindous nereagovala som na začiatku tak že som z toho úplne paf. Dávala som si pozor na začiatku . Videla som že ma záujem komunikovať tak som komunikovala tiež a rada lebo sme mali o čom.. áno stretávali sme sa..potom som sa rozhodla že tomu skúsim dať šancu. Ale už nemá čas na mňa. Ja som zo západu a on bližšie pri východe.
Uz len kvoli dialke by som sa na to vyprdla
Ak nemáš pocit, že sa stalo niečo zasadne, tak je možné, že proste nezvláda takýto vzťah na diaľku, obzvlášť ak má toho veľa… áno, bolo by fajn a fér, keby to povedal na rovinu, ale to žiaľ nie každý vie…
ked si pozries temy na MK, tak zistis, ze vela ludi sa nevie s partnerom narovinu porozpravat a skor ide hladat radu a pomoc na fore, ako si sadnut k jednemu stolu so svojim partnerom...😉
@egonsk áno všimla som si. Ja tu nepíšem preto aby som hľadala rady a pomoc lebo si neviem sadnúť k jednému stolu s partnerom. Ja som sa práveže veľmi chcela o tom porozprávať. Reálne. Ale vždy som dostala rovnakú odpoveď a len písomne a ešte aj na to som musela čakať. Skôr som len potrebovala dostať zo seba von túto frustráciu tak som napísala sem.
@kitycat na jednej strane máš pravdu. Na druhej strane viem že sú aj páry ktoré to takto dotiahli do úspešného konca a sú spolu, žijú spolu atď... Ale to musia chcieť obaja
to je ok ... nepisal som tu o tom, ze ty si nevedela, ale ze ludia nevedia spolu komunikovat a v tvojom pripade je to rovnake - ty chces, ale on nie lebo proste to nevie, alebo nechce.
@lindous samozrejme. Vedela by som pochopiť keby mi povedal že to nezvláda napríklad.. čokoľvek.. o všetkom sa dá porozprávať a vyjasniť si
Ahoj,ja sice nie som chlap,ale z toho,co som zazila a videla ti mozem povedat,ze toho sa asi nedockas.
Nechce ta zranit,preto caka kedy to vysumi aj z tvojej strany (z jeho to ùz vysumelo,).
Je mi to luto
Boli to,ale budes v pohode
Stratil o teba zaujem.
Však nemá už záujem a hotovo
rozumiem tomu dobre, že ste len v písomnom a telefonickom kontakte, osobne sa nestretávate? A nad týmto sa vôbec zamýšľaš? Rieš vzťahy s ľuďmi, ktorých máš reálne okolo seba, nie nejaké pubertálne vypisovanie...
@danica2711 aj osobne nie len písomne. Len vravím že stále má toho veľa. Či cez týždeň, či cez víkend. Preto bol problém už naplánovať potom aj osobné stretnutie (on s tým mal problém). Ešte tak trochu útočil aj na mňa že neviem pochopiť že má toho veľa. Ja som si potom pripadala chvíľu ako blbá ze ci to naozaj neviem pochopiť? Jasné že viem pochopiť ze niekto ma obdobie kedy má toho veľa , veď aj ja mám svoje koníčky a viem si naplánovať program pre seba vo voľnom čase ale... aby si za niekoľko týždňov nenašiel čas? Uz som to ukončila len tak pre info. Len ma to trochu mrzí ze mi nepovedal narovinu aká je pravda ale správal sa tak aby ma dohnal k ukončeniu. Si myslím ze každý z nás by radšej prial úprimnú pravdu ako sa majú veci než takéto naťahovanie aby človeku muselo samému nejak dôjsť ze oňho nie je záujem
ak chce byt chlap so zenou, otoci naopak svet a nieze si nenajde cas na stretnutie, ci telefonat. nemam cas je milosrdna loz. si naivna, ak veris jeho zaneprazdnenosti. stretne inu, ktora ho zaujme viac, zapaci sa mu viac, ocari ho viac, atd.a casu bude mat na rozdavanie. ziaden vztah sa neda budovat, ak je zaujem jednostranny a u vas je evidentne, ze chlap zaujem nema.
dobre si urobila, že si to ukončila. Áno, každý by chcel vedieť pravdu a každý by chcel, aby ten druhý jednal na rovinu. Tento to nezvládol, takže vidíš, že nestál za námahu. Prajem ti veľa šťastia v ďalšom vzťahu a nad týmto sa netráp
No lebo má viacej kontaktu s nejakou inou.Jednoduche