Nedokážem zabudnúť po rozpade vzťahu

luli32
15. feb 2022

Ahojte,
Pred 3 mesiacmi som sa rozišla po zvláštnych 2 týždňoch vzťahu (mala som tu už o tom tému), no nejako stále sa s rozchodom nedokážem zmieriť. Stále mam pocit ze on bol pre mňa tá moja osudová láska, ten pravý, len bohužiaľ ja pre neho nie. Stále nad tým rozmýšľam, analýzujem aj keď viem ze tým len sama sebe ubližujem, inak to nejde. Ak niekoho nového stretnem hneď ho začnem porovnávat s mojim bývalým. Keďže som nad tým premýšľala nie raz, zistila som ze kým sme boli kamaráti a kým som si držala odstup bolo všetko fajn, keďže ja som zo začiatku vzťah nechcela l. On sa však stále snažil až som nakoniec si nakoniec povedala ze stoji to za pokus. Dokážem sa rýchlo zaľúbiť q tak sa stalo aj teraz. Hneď ako som mu začala preukazovať lásku on zrazu stratil záujem a zacal sa vyhovárat na iné veci. To už dnes nie je v "móde" preukazovať si lásku? To stále treba hrať nedobitnu? Myslela som si ze ak človek má Toho druhého rad tak mu to ukáže bez zbytočných natahovaciek ved nie sme deti. Obaja mame nad 25. No stále sa s tým nedokážem zmieriť a nedokážem do pochopiť. Som z toho hrozne smutná. časom

zienka966
15. feb 2022

2 týždne vzťahu? Fakt?

tamtamka26
15. feb 2022

@zienka966 no ved boli kamaráti už predtým, niečo sa tam zrejme rodilo, ale za 2 týždne zaľúbiť sa, chce ozaj minimálne odvahu... Časom ťa to prejde, skôr by ma hneval jeho charakter a riadne by si mu to mala vytmavit 👊.

luli32
autor
15. feb 2022

@tamtamka26 boli sme kamarati dlhší čas samozrejme. A ta láska vznikala postupne už počas kamarátstva, len nejako som nechcela ísť do vzťahu a opäť sa sklamať. A nakoniec keď som do toho vzťahu šla on stratil záujem

tyaja5
15. feb 2022

tak taketo nieco sa bezne stava podla mna, a zase aj ked ste boli dlho kamarati oficialne vo vztahu dva tyzden? to je fakt malo.

janetinka27
15. feb 2022

@luli32 ahoj, pamatam si na tvoj prvy prispevok, precitala som si ho este raz. zostava ti iba zabudnut. neboli by ste stastni nikdy. toto sa vo vztahu nikdy nerobi. hodil vsetko na teba, lebo on si to rozmyslel a urobil z teba stihacku. ako ti pisali uz v predoslej diskusii, keby chcel byt s tebou, imponoval by mu tvoj zaujem (pokial by si naozaj nebola stihacka, co ziarli a vsade ho bombarduje, stopuje a robi sceny).
nie je to chlap do zivota, nejaky mantak, na svoj vek sa sprava ako pubertak, vobec nad nim nerozmyslaj, zabudni na to, ze ste toho mali vela spolocneho, lebo to podstatne ste spolocne nemali. urcite najdes poriadneho muza, s ktorym si budes rozumiet, budes sa s nim vediet porozpravat o vaznych veciach ale aj zasmiat, taky, co sa bude rad pri tebe zobudzat. toto by bola pre teba iba strata casu a prisla by si o moznost stravit zivot s niekym inym. kopni vsetky spomienky na neho do zadku, nestal za to. a uz len to jeho trapne gesto, ze sa mozno niekedy ozve ako nejaky pan kral, to uz hovori za vsetko, ze si mysli o sebe aky je dolezity a snad jediny pod slnkom.

nini1978
15. feb 2022

@luli32 ja som necitala predošlý príspevok, len jedno ti napíšem.
Keď ste boli kamaráti a bolo to super,mala si dať na prvé pocity a síce ako píšeš ,ty si do vzťahu nechcela .
Ja som vyrastal v chlapčenskej spoločnosti,a vždy keď sa niekto namietal,nechala som to radšej tak,lebo pre mňa bolo dôležité by kamarátka.
Teraz s tým nič nenarobis,píšem len preto,aby si nabudúce počúvala viac tvoj vnútorný hlas a dala na tvoje prvotné pocity.
Tak už len upratať v hlave,prejde to, neboj.
A nikdy neporovnavaj,to je to najhoršie.
Este na záver,on to možno chcel skúsiť,ale si uvedomil,že bolo lepšie byť len kamarátmi.
A sú muži, ktorí áno,majú radi ženy,ktoré nie sú veľmi presladené, možnou vadilo veľa prehnanej pozornosti...

deti95060810
15. feb 2022

rýchlo sa dokážeš zaľúbiť? tak to počkaj pár týždňov a láska bude zas...a to ani nevravím že ide leto...

luli32
autor
15. feb 2022

@deti95060810 tým ze sa rýchlo zaľúbim neznamená že sa pozriem na chlapa a už som zaľúbená.. Ze poznám chlapa 3 týždne a už sa zaľúbim... Chcela som povedať ze sa rýchlo zaľúbim vtedy keď človeka spoznám a sama si dovolím sa zaľúbiť, ak v tom vidím zmysel.

timing
15. feb 2022

Nebol osudovy. Ak by bol,chcel by byt s Tebou a to nie je. Tazke? Neanalyzuj, nesnival, nesleduj ho. Daj tomu definitivnu bodku.

sari24
15. feb 2022

@luli32 prepáč, ale keď sa ti ťažko predychavaju 2 týždne známosti tak ti prajem veľa šťastia do budúcna keď s niekým budeš niekoľko rokov a nedajbože vzťah nevyjde :/
Toto sa deje úplne bežne. Netreba sa na chlapa až tak upinat a bude to ľahšie sa s niečím vyrovnať.

luli32
autor
15. feb 2022

@sari24 neboli to 2 týždne známosti. 2 týždne sme spolu oficiálne chodili. Pred tým sme sa poznali dlhšie. Myslím si ze čas v láske nerozhoduje. Niekedy stačí aj pol rok nato aby ste s tým človek zažili viac ako keď sa s niekym poznáte 5 rokov.
Ps: mala som 4 ročný vzťah, ktorý má takto nezasiahol.

78787878
15. feb 2022

@luli32 Nie, nebol osudovy. Bud sa pritahujete alebo nie, mozete si aj navzajom sediet, ale minate sa v case... Osudovy Ti pripada iba kym si zalubena, tak sa rychlo snaz, nech Ta to prejde 🙂