Nedarí sa mi nájsť si kamarátku

petra372016
15. apr 2024

Ahojte. Mám asi horúčku. Alebo som fakt chorá. Ako som skončila strednú školu a mám dcérku vôbec sa mi nedarí nájsť si kamarátku. Snažím sa nadviazať komunikáciu. Ale po pár vetách to končí. Dcéra chodí už do školy. Ale keď vidím komunikáciu matiek je mi s toho zle. Máme spoločnú skupiny z učiteľkou.A ako sa pchajú jedna druhej do zadku je mi s toho zle. To fakt aj ja musím byť falošná aby som mala kamarátku? Alebo sa konečne mohla normálne porozprávať? Mrzí ma to aj kôli deťom. Lebo sa musia samé hrať. Nie som špinavá. Starám sa o svoju rodinu. O seba. Vždy upravená. Tak isto moje deti. Nerobíme nič zle. A aj tak vôbec neviem nájsť kamarátku. Ktorá má tiež deti. A prijala by spoločne trávenie času. To v Zh nie je žiadna mamička? Ktorá neznáša faloš. A vie normálne sa porozprávať?.

deti95060810
15. apr 2024

neboj , niekto sa ti ozve...len aby to nebola mamička z vašej triedy...😉

petra372016
autor
15. apr 2024

@deti95060810 To ťažko. Však to sú hrozne povýšenecke ženy. Ja si na 200 e kabelkách nepotrpím preto nemôžu so mnou komunikovať

slivka77
16. apr 2024

Ja mam tolko svojich aktivit,ze nemam cas na kamaratky a v podstate chcem od vsetkych svaty pokoj 🤣. Ale spat k tebe. Ocividne nenajdes kamosku v tej skupinke,kde ti je z tych mamiciek zle. Existuje mnosztvo volnocasovych aktivit,jednorazovych workshopov,kruzkov a tam vies spoznat mnozstvo novych ludi