Ukončili by ste vzťah s mužom, ktorý chce s vami tráviť dá sa povedať každú chvíľu? Keď je s vami, stále na vás (priblblo) usmieva, má oči len pre vás. Ja mám pocit, že ma to už dusí. Málo sa prejavuje, chce robiť to čo ja 🙈, málo rozpráva. Ja už neviem. Je zaľúbený, ale príde mi to až príliš obmedzujúce.
Ano, ukončila, presne pre to, ze mna by to naozaj udusilo. Ja potrebujem priestor..
Utekaj 😅
Nie že by som ukončila, ale ukončila som... ono sa to tak celkovo nejak nabalovalo a keď príšli výčitky a citové vydieranie, keď som potrebovala svoj pristor a čas strávený osamote či stretnutie s kamoškami bola to definitívna bodka
Áno, ja by som toto nezniesla. Ja svojho muža ľúbim, ale teším sa, že veľa veci robíme spolu aj oddelene. A niekedy, keď je večer preč mi je smutno a niekedy sa až teším na ten kľud.
No a keď nie sme spolu, tak mi nonstop vypisuje. Keď chcem byť jeden deň bez neho, tak citovo vydiera, píše škaredé veci. A chce so mnou chodiť aj do obchodu, či už kupujem čisto ženské veci, to je jedno, stále chce byť pri mne, príde mi to extrémne toxické.
Extrémne žiarli. Chce ťa mať pod kontrolou. Uteč z krátkej cesty
Toto nie je dobré, toto nie je láska, ale posadnutosť a túžba vlastniť.. naozaj uteč
Ukončila by som to. Časom to bude horšie..
A keď sa rozlúčime, už o pár minút na to mi píše, že čo teraz budem robiť 🙈 porazí ma. Podotýkam, že nie sme spolu mesiac, ale 1,5 roka. A je to stále intenzívnejšie z jeho strany.
Ak nechceš dopadnúť zle, tak to čím skôr ukončí.
@katka2602 ako myslíš zle?
Toto,co pises je podla mna psycho. Utekaj prec
No zle, nebudeš môcť ísť sama poriadne ani na WC, kamoška mala takého psychopata. Nemohla chodiť nikde, ak meškala 5 minút uz bolo zle, kde bola, s kým bola, kde sa bola kúr.iť,atď. Nedá ti dýchať, nebudeš môcť ísť niekde s kolegyňami. Púšť ho k vode a priprav sa na citové vydieranie, ale nenechaj sa vydierať.
No normálny človek ide do vzťahu s niekým, kto ho nenasiera, ale teší a normálny človek sa veru nepýta, s kým tam ide a nejde a s kým to ukončí. Z vás dvoch bude viac komplet ten dotycny, pretoze je zrejme očividne rád so svojou protistranou, vytúzenou polovickou, zatial co u teba dotycny vytuzenu polovicku nepredstavuje a si odkázana na cudzich ludi sa pytat, ci s nim mas travit a venovat cas vo svojom zivote, no to je fakt smutné
Klasika. Žena ide niekam bez partnera a potom ide známa veta: Zase si sa bola ku…iť? Kto nežiarli neľúbi. Asi nejaký výmysel prírody, udržať si samicu vo svojej svorke, a nepripúšťať k nej iných samcov.
@gta5man Tak takúto chujovú vetu, ani nič obdobné som nikdy našťastie nepočula. To môže byť ozaj klasika len u obmedzených a žiarlivých chudákov. Normálny chlap toto z úst nevypustí.
Už ti začal "ovoniavať" nohavičky, keď prídeš z práce? Aha...ešte spolu nebývate...ale neboj, aj to príde 🙈
@mandarinka555 Kristova noha...a to som si myslela, že niektorí moji ex boli cvoci...no neboli podľa tohoto merítka stupidity 😂
Mala som takeho, bolo to strasneeeee 🙈 kukal na mna jak na svaty obrazok a ked sme neboli spolu tak mi furt cinkal telefon. Myslela som ze ma jebne. Po dobrom dohovaranie nepomahalo, az som raz vybuchla a bolo 🤷♀️
@monikkatt no presne si to vystihla 😀
Volakedy davno som mala takeho frajera. Vkuse v kontakte,ked sme spolu neboli,pisal,prezvanal. Bol schopny mi aj 20x prezvonit,kym som neodzvonila a potom vysluch,preco som neodzvonila,co som robila. Hned rano sms od neho,na dobru noc sma od neho,prezvonit,ked ides spat,prezvonit,ked sa zobudis. No proste sialene,dusil ma nenormalne. Zo zaciatku mi to imponovalo no ku koncu mi to extremne vadilo. Tolkokrat som mu vysvetlivala,ze sa nemoze takto spravat. On akoby ani nepocuval. Rozchod je najlepsie riesenie,kym nestratis samu seba
Ale stáva sa to. A teraz už vážne: Ťažko určiť hranice lebo niekedy je aj žena na vine že koketuje, či aj má reálne milencov, a keď si to muž nenechá, tak je hneď zlý majetnícky žiarlivec. Ťažko posúdiť. Stráži si ženu neni dobré, nestráži tak ho podvedie. Aj muži podvádzajú a ženy žiarlia. Len ženy sú vystavené neustálemu nátlaku zo strany mužov. Stále majú ponuky, stále sa im niekto pchá, dáva im ponuky, nadbiehajú, a niektorí aj po tom čo mu oznámi že je zadaná.
Uz si mala byt s takym rozidena.
Raz som zazila a stacilo. To citove vydieranie som mala tiez, dokonca sa v telefone x-krat rozplakal kvoli blbostiam a raz na stanici mi zacal fingovat infarkt. za par minut uz vyskereny sedel so mnou v autobuse a ja som myslela, ze ma jebne. 2 mesiace som sa s nim konstantne rozchadzala co to nedokazal pochopit, ze je koniec. Desiatky sprav a zmeskanych hovorov. Dievca, beeeeez 😂😅🤞
Autorka, obdivujem tvoju trpezlivosť. Toto dať s triezvou hlavou už 1,5 roka. Posielam medailu 🏅
Jeden a pol roka??? Takéto správanie by som tolerovala tak prvý mesiac a aj to len ak by sme mali 16 rokov. To je choré.
Vo vztahu sa mas citit prijemne. Spokojne. Ak totak nie je tak… zavcasu ist…
Ty nemáš odísť preč, Ty máš UTEKAŤ dievča zlaté. Máš do činenia s narcistickou osobnosťou, manipulátorom ktorý Ťa bude extrémne obmedzovať..Ja keď som tieto prejavy zbadala po mesiaci spoznávania sa, odišla som od takého človeka..a to som mala dosť..ako v tom mozes vydržať tak dlho?
už teraz ti to vadí, čo neskôr? Odpoveď poznáš...