Jeden človek mi spravil niečo nechutné čo ma poznamenalo a chcela som kvôli tomu spáchať samovraždu, necítim šťastie ani radosť tak ako predtým, myslela som si že tá nočná mora už skončila ale mám strašnú zlosť a smútok pretože si uvedomujem že všetko by bolo inak a cítim obrovskú krivdu že mi niekto zmenil môj osud, mala som ťažké depresie aj som sa liečila som z najhoršieho vonku ale neviem to prekusnúť
@walentina7 Ak mám byť úprimná, po týchto slovách sa mi uľavilo aspoň v jednej veci , ďakujem 🙏
máš sa komu zdôveriť, vyžalovať, priateľku, matku, niekoho blízkeho? ak nie, smer psychológ.... pomôže ti, ver tomu.... alebo knižky o tom si kúp a čítaj.... laik
Napis mi sukromnu spravu, poslem ti jedno video.
@natalia2007 pošli aj mne, prosím
Tiež si myslím, že osud je daný. Ale máme silu dostať sa z toho, keď chceme. Možno tvoj príbeh mal byť , aby si ty pomáhala ženám, ktoré si tým prešli tiež. Ale to sú moje optimistické vhľady, kedy z každej nepríjemnej situáciie hľadám zmysel.
@natalia2007 prosim aj mne to video,,tiez mam krizu
@natalia2007 Ďakujem veľmi pekne,nemohli by ste mi prosím poslať sem link na to video?
Ahoj, mne tiež osud dáva riadne zabrať... Ak chceš napíš
Ak to nevies prekonat je dobre zajst za psychologom, ale prvy krok je nedusit v sebe zlost, nemysliet na toho cloveka, aj ked ti velmi ublizil, sebe s tym aj tak nijako nepomozes, skor pohorsis, ak budes mat v sebe nenavist.