Keďže mi tu nepustilo viac než len pár riadkov, napíšem to stručne. Ťaháme s manželom 9ty rok, vždy to bolo búrlivé, tzv taliansko no v poslednej dobe sa to zhoršilo natoľko až uvažujem nad rozvodom, možno sa zasmejete nad príčinou no necítim sa už byť milovaná, aj keď o rodinu sa stará, nikdy nám nič nechýbalo, ibaže mne chýba ten pocit túžby z jeho strany a a keď sa s ním chcem o tom rozprávať, ignoruje to.
Ach jo. Nooo, toto je fakt blbé... A vie o tom on? Uz ste niekedy sa o tom rozpravali?
@jannette1986 prepac ale tu nečakaj normálnu odpoveď
@zojazoja stále sa snažím... On to nevníma
@jannette1986 no a bol taky uz ked ste spolu chodili alebo? Lebo nie kazdy je taky, ze potrebuje sa "ňuňuškať".. To je asi v povahe, lusknutim prstov sa to asi neda len tak zmenit toho cloveka.
A prečo sa necitis milovaná? Len v tejto otázke? Lebo napríklad my s muzom sme takýto obaja a vyhovuje nám to,opýta sa má či niečo bude aby vedel… keďže má zhruba každý piaty den boli hlava,mam 7mesacne dieta a druhého štvorročného,obdobie vzdoru a papulovanie zo skolky take že som vyflusnuta tak o druhej poobede,romantika sa u nás nekoná 🤷♀️Ale napriek tomu cítim a viem že má miluje a ukazuje mi to v iných veciach😉sex mame momentálne obmedzený,pusu si dame rano,vecer,keď niektorý z nás odchádza alebo pride,objímame sa možno tak raz za dva tyzdne… skratka bieda ale aj napriek tomu sa cítim milovana
@inana11 to je to co som pisala vyssie.. 100 ludi, 100 chuti. Ja ju v tomto úplne chápem.... a toto by som ja osobne nedala, co pises ty 😁 musim kazdy den sa MM dotykat a aj opačne.. Nie, nejde o sex, vôbec, ale ta intimita.. Tiez by som sa citila nemilovana.ale obaja sme take typy ludi, ze potrebujeme aj inu intimitu ako len sex
@inana11 admin hneď zmenil názov, ospravedlňujem sa, pôvodná otázka bola kde je chyba, či vo mne alebo v ňom 😔aby som to upravila, viem že ma miluje, stara sa, deťom sa venuje, je zodpovedný len táto jedna vec ma strašne skrie, od nepamäti som túžila po veľkej láske a vášni, spontánnom milovaní keď sa dá no nič z toho sa nekoná, buď ho vždy musím dostať ja alebo len suchá otázka z jeho strany či bude niečo, to dosť zdepta človeka 😕a áno, objime ma ráno keď ide do práce, sem tam odtiaľ napíše ako sa teší domov, nikam nechodí po baroch a tak.... Ale odkedy sa narodili dvojičky, spím sama a v noci mám depky prečo nie je pri mne v posteli 😪najprv som s nimi spávala ako matka ja samozrejme, boli veľmi nároční a tak ma okolo 3tej v noci vystriedal aby som si oddýchla, za čo mu ďakujem lebo aj to je láska no časom začali spať dobre a vtedy k nim išiel na celú noc on..odvtedy spím sama už 4,5 roka a ide to s nami dolu vodou. Neviem či niekto pochopí čo mi chýba, proste len tá túžba, blízkosť a spontánnosť...
@zojazoja presne, na sex sa môžem vykašľať, skôr mi chýba milovanie. Môj sa ma aj dotýka, ja jeho tiež, hocikedy dá pusu ale štve ma to že sa vôbec nesnaží ísť ďalej, ísť si ľahnúť a uniesť sa... Tým že ma prituli v kuchyni alebo dá pusu na dobrú noc a ja ostanem sama je to vybavené... Niekedy si už fakt myslím že som vadna
@jannette1986 ale ano, rozumiem, velmi. neexistuje u nas, aby siel kazdy inak spat. Vzdy spolu chodíme. Ja si to neviem ani predstaviť spat, zaspavat sama. Aj pri obycajnom sledovani TV, aspon nohou sa musime dotykat 🤣 a cez reklamy, ze pod, musime sa ňuňuškať.. Jak pubertaci 😁
@jannette1986 tak otazka ci nieco bude by zdeptala aj mna. V tomto pripade by som ho poziadala, aby tuto otazku uz viac nepouzival. Mozno by si mohla prevziat iniciativu ty, ked sa muz k nicomu nema, mozno ho tym nastartujes.
@zojazoja nohy si suchame aj my keď niečo pozeráme, no skončí film a skončia aj dotyky. Spať so mnou nechcel najprv že som začala chrapat, teraz už nechrapem, vraj len v noci hocičo taram a to ho ruší aj do vedľajšej izby🤷popritom kým som neporodila dvojky tak so mnou veselo spával celú noc, no neviem už naozaj kde je chyba
@zojazoja 🤣🤣to sa ma chvalabohu nikdy nespytal, vždy videl že nám to spolu funguje... Nemám žiadnu výhradu proti milostnemu životu, len sa mi brydi ísť s ním keď sa jemu zachce 😔
@jannette1986 a co v noci nespi ked pocuje ako taras? 😉
@jannette1986 no vies, mozno on ked vyvinie aku taku iniciativu a vidi, ze nie si z jeho iniciativy nadsena, tak mozno si mysli, ze ani nevie co ma robit, co by sa ti pacilo. Ty chces od neho, aby vedel co chces, co mas v hlave a si sklamana, ze neprecita co chces. Naozaj skus byt iniciativna ty, urcite to oceni.
@jannette1986 ano, po 9 rokoch vztahu a 2 detoch mas prilis romanticke predstavy o vztahu.
My to mame podobne ako vy, ale mne to teda nejak nevadi. Chapem, kazdy sme iny, ale zial je to bezne a normalne. A nepotesim ta, ale bude sa to len zhorsovat...
@zojazoja 😆😆máme izby vedľa seba, myslím že to dosť počuť keď aj ja sa niekedy na to zobudím 🤣🤣
@0silvia0 veď aj to je to, hovorí ako ma pozná, sme spolu už dosť dlho a ešte nikdy ma ničím neprekvapil, aj keď mu hovorím, čo by ma potešilo, trebárs na meniny, narodeniny atď. Snívala som o tom že raz prídem domov a v spálni budú sviečky, lupienky ruží atď a za toľké roky nic🤷ešte aj v práci mu hovorili keď som mala meniny nech mi na prekvapenie pošle nejakú kyticu domov ale kde, vraj by som mu ju otrieskala o hlavu... A pritom kvety milujem
@joannita ako myslíš zhoršovať? Ja to každopádne do extrému zájsť nenechám, radšej ostanem sama ako takto. Milujem ho veľmi no byť v manželstve a cítiť sa sama, tak to nebudem tolerovať
@jannette1986 vies co, ja by som ti poradila necakaj na to, ze ti on splni tuzby. Bud sebecka a pln si tuzby sama. Kup si kyticu sama, ked sa ta spyta, tak mu povedz, ze vzdy si tuzila po kytici, a kedze si sa nedockala, kupila si si sama. Ale nehovor to nasrato, ale tak normalne, pohodovo. Spravny chlap sa casom nauci...
@jannette1986 čiastočne ťa chápem,.ale čiastočne máš príliš romanticke predstavy. Zbytočne sa iba trápiš,.keď vieš že ti sviečky nenachysta, alebo že kyticu na meniny nedostaneš tak na co to očakávas? Ja som bola taká istá, túžila som po veľkej romantickej láske, sviečkach, vášni... No po čase som zistila že.si musím vybrať - buď zabudnúť na moje predstavy alebo si nájsť iného partnera. Toto sú ale podľa mňa nepodstatné drobnosti. Vyriešiť musíte.to, aby sa vrátil k tebe do spálne. Keď.teda ty po Tom túžiš... Alebo sa dohodnúť na kompromisoch. Pol týždňa bude spať sám a pol s tebou 😎
@jannette1986 asi si príliš romantický a kontaktny typ a tvoj muž nie.Lupene ruží, sviečky to robia ľudia na začiatku no dobre pár výnimiek aj dlhšie, ale troška zostup na zem🙂
Vieš zdá sa mi, že máš nejakú ideu v ktorej Ti muž nevyhovuje a vidíš iba to negatívne veľa žien by ocenilo, že ich muž v noci vymení pri deťoch.Aj môj je podobný každý rok na meniny mi kúpi predražený kochlikovy kvet v drahom kvetinárstve, ktorý za pár dní zvadne a ide do koša inde si ho kúpim za 10 eur už to spravil 3x tento rok som povedala, že chcem voňavku🙂
Píšeš, že nechceš sex vtedy, keď on povie no tak navrhni ty....určite má tvoj muž aj pozitívne vlastnosti a iné kvality ako to, že Ťa neprekvapí...ste sami doma mali ste si spraviť iný večer vypiť vínko niečo vymyslieť ísť von sa prejsť...prečo nespite všetci spolu s deťmi, keď Ťa to tak trápi?
@jannette1986 no zhorsovat v tom, ze casom zial vasen, laska a romantika slabne stale viac a ostane kamaratstvo. Jednoducho muza neprerobis, neciti to tak ako ty a podla mna sa to neda zmenit. Bolo by to proste nasilu.
Akoze keby ste boli rok spolu tak dviham varovny prst, ale po 9 rokoch ja toto povazujem za normalne. Chapem ta, ty si proste iny typ, ale komplikujes si tym (nechtiac) zivot 🤷♀️
Každý čaká v živote rozprávku a dostane ju málokto. Keď sa rozvedies, už sa budeš cítiť milovaná? Nie, nebudes,len budes mat navyše stres z veci okolo rozvodu Rozvod kvôli tomu že nie si milovala je sebecky, deti tým dosť utrpia a to len pre tvoje nenaplnené ego a ty si toto budeš uvedomovať a možno si to vyčítať. Možno ti to budú vyčítat aj oni samé v budúcnosti. Neber to zle, máš právo na pocit lásky a podobne. A preto si treba sadnúť s manželom a povedať mu ako sa cítiš. Povedat mu svoje predstavy o tom ako by sa mal správať aby si sa cítila milovaná. Take konverzácie nie sú lahke ale uľaví sa po nich obom. Všetko čo tu píšeš povedz jemu. Najskôr ho oboznám s tým, že je to u teba tak vážne, že sa ti do hlavy vtieraju myslienky o odchode od neho, aj keď ich tam nechceš. Naozaj buď k nemu úprimná o tom alo sa cítiš. Poplac si pri ňom ale nie tak že ho tým plačom zdieras ale tak, že to myslíš uprimne a boli ta to.
To že spi v inej miestnosti by som vôbec nebrala tragicky, človek spi sám, nepotrebuje k tomu spolocnost, spánok je dôležitý a každý by mal mat právo na dobrý spánok a ked mu ho rusis tak ho úplne chápem, to je tiež od teba tak trochu sebecké že chceš aby spal pri tebe aj ked by kvôli tebe trpel spánkovou depriváciou. Naozaj k spanku nikoho netreba a nechaj ho tam, kde sa mu spi dobre. Ten sex si vyriešte, možno objavíte spoločne divoké predstavy, nemysli si že on žiadne nemá. Každý muž ma.
@jannette1986 nie je to z jeho strany pekné. Mohol by sa trocha premôcť na začiatok a zahrať romantiku aj keď na to nie je. Ono ho to zjemní a zapáči sa mu to. Neuvedomuje si že okráda aj seba o intimitu ktorú potrebuje. Keď nebude aspoň občas pritúlenie tak to aj jeho od teba vzdiali nie len teba od neho. Povinnosti okolo deti to držia pokope na úrovni pomoci ale nie na úrovni intímnej lásky. Chlapi to podceňujú a potom sa čudujú keď to vychladne buď z jej strany alebo aj z jeho.
Mne sa tiez zdas byt prilis romanticka az naivne, prepac...neviem ci citas zenske romany alebo co, ale muzi skoro nikdy nefunguju tak ake Ty mas predstavy. Uprimne, mne sa z toho co si napisala o vas zda ze celkom dobre fungujete, este viac vzhladom na to ze ste manzelia uz 9 rokov
Tak ty chceš niečo podľa svojich exaktných predstáv, ale keď to chce on, tak ho odmietneš :D
Vytvárať problémy kde nie sú. Ach kriste pane. Však by ste mali spokojne žiť v pohode, nerobiť si zbytočne trápenie. Už nemáte 20 :D
@bennn 😆a co chce on,? sucho sa opýtať kedy mu roztiahnem nohy... To je celé
@jannette1986 tak ked sa ta opyta ci nieco bude, tak mu povedz jasne, bude, ale najprv chcem tulenie, mile slova, romantiku. Ked mu nedocvakne, musis takto polopatisticky.
Ten pocit keď sa s ním chcem zblížiť intímne, tulit sa a milovať a on ma odmietne, buď z únavy alebo z dôvodu že sú doma deti ma zabíja. Momentálne sú u starých rodičov a on sa v tento čas len sucho opýta, či niečo bude, poprípade vyvinie nejakú slabú iniciatívu no mne sa už nechce, nevládzem, neznášam ten stav keď by niečo medzi nami malo byť len vtedy keď on chce... Nechcem len sex a poslúžiť mu na vyprázdňovanie, potrebujem lásku a veľkú intimitu... Poraďte co ďalej, som len prehnane romantická či? 😔