Nechýba mi

11. okt 2024

Ahojte.Išla som s malou na 2 týždne pozrieť našich nakoľko som sa odsťahovala cez pol Slovenska k mužovi.Sme tu teda 2 týždne a problém je že za ten čas mi muž vôbec nechýba a vlastne ani nie som s toho niejak nadšená že za 4 dní príde pre nás, vôbec sa neteším že ho uvidím.Je pravda že sme mali aj problémy vo vzťahu kvôli jeho bývalej a vlastne odvtedy ako keby sa zlomilo vo mne niečo.Ani neviem aké rady čakám skôr skúsenosti či to niekto takto mal a ako to dopadlo nakoniec

egonsk
11. okt 2024

zalezi ci je hrncek rozbity, alebo sa iba vylial.

gribka1
11. okt 2024

Čo bolo s bývalou?

faasx
11. okt 2024

Tiež ma zaujíma, čo bolo s byvalou

dzulli1980
11. okt 2024

Veď si to vydiskutujte medzi sebou ... teraz si u rodičov, nechýba Ti, no keby si fungovala normálne vo vašej spoločnej domácnosti, chýbal by Ti, keby odišiel? ... mne tiež muž nikdy nechýbal, keď som bola u rodičov, v našej spoločnej domácnosti by mi chýbal.

ina2405
12. okt 2024

Mne môj muž nechýba v takom zmysle, že mi je smutno keď je na služobke a to ho veľmi milujem. Proste nie som ten typ a nikdy som pri nikom nebola. Ani v tábore, keď iné deti plakali za rodičmi, tak ja nie.

katariinam
12. okt 2024

mne nechyba tiez nikdy a myslim si ze by s om v pohode zvladla zivot bez neho.... ale tak co uz, rozvediem sa? :D

maminkadeticiek
12. okt 2024

To je normalne.To neznamena,ze je to koniec manzelstva.Ja si uzivam kedykolvek ide muz na par dni prec a tesim sa nanho len preto ze zas nebudem na vsetko sama 😝

katariinam
12. okt 2024

zle by bolo podla mna, ak by si mala pocit pocit ze sama to zvladas lepsie....
@maminkadeticiek