Nechcené zaľúbenie

rometa
25. sep 2023

Ahojte, skôr ako má odsúdite, ( áno viem, ja mám na takéto ženy rovnaký názor, a nikdy som nechapala ale keď sa to stalo mne, pochopila som..) zaľúbila som sa do chlapa, ktorý má doma ženu( ktorú vraj neľúbi) ale je s ňou len za syna..vraví že ma ľúbi, že mu je somnou ďalej, ale nič viac.. Chce somnou sex, dlho odolavam pretože viem aké budú následky, ale na druhej strane neviem mu povedať do oci že končím s ním..ako to spraviť ?? Ďakujem za odpovede..

lindous
25. sep 2023

Že si samú seba vážiš a zaslúžiš si viac ako byť milenka a baviť sa môžete, keď bude slobodný… a kludne mu to napíš, už sa nestretávajte, ani kvôli tomuto rozhovoru nutne nemusíte

rometa
autor
25. sep 2023

@lindous to som už povedala veľa krát, bohužiaľ stále má oblazni s nejakými rečami, keď som sa mu prestala ozývať začal mi vyvolavat, prisiel zamnou do roboty a podobne..

marca12
25. sep 2023

@rometa chlap,ktory ma doma zenu a dieta a tvrdi,ze ju nelubi,s takym by som podlahu vytrela a ani by nestekol. Vaz si samu seba. To ti takyto debil imponuje? To si tak zufala?

lindous
25. sep 2023

Zablokovať, nenechať sa oblbnúť, keď príde do práce, poslať kolegu, aby mu vysvetlil, že nemáš záujem… a dávaj na seba pozor

jenny224
25. sep 2023

Chlap nie je so ženou len kvôli dieťaťu. Existujú rozvody a rozchody pre skrachované vzťahy, pričom rodičmi ostávajú. Nenechaj sa balamutiť, jeho tvoj prípadný vzdor len provokuje a páči sa mu, ale to je všetko. Matrac nech si robí z inej, ktorá mu na to skočí. Máš na viac, ako zbabelca

domkakvet
25. sep 2023

@rometa tu je na tuto temu vela diskusii a rozne skusenosti, bud chce len sex, co bude zrejme tvoj pripad, ked ze uz o tom premyslas, bez toho, ze budete raz spolu, cize uz asi bol pokus z jeho strany, alebo si potrebuje vyhonit ego, ze este ma na to aby daku zbalil a mnoho ineho, ale keby bol jeho vztah nefunkcny, tak by s nou uz nebol a kazdy chlap povie, ze ma doma zenu s ktorou mu to nefunguje, vsak ti predsa nepovie, ze doma to ma ideal, len by si rad uzil. A zacinat si so zenatym chlapom, to nemas na viac?

rometa
autor
25. sep 2023

@domkakvet všetky vy čo tu píšete, máte úplnú pravdu a ja si to úplne uvedomujem,a sama seba nechápem ako som prišla do tohto bodu, a prekrocila všetky svoje limity, pretože som dosť zasadova v tomto, a nechápem sa preto chcem z toho von..nebaví ma že príde a odide..a čakať potom kedy znovu príde..nemala som s ním zatiaľ nič a ani nechcem pretože nechcem byť taká,akou presne píšete že by som bola

domkakvet
25. sep 2023

@rometa ja som mala podobny problem, zacal ma balit taky zenaty typ, hned ako som sa to dozvedela koniec, ked ze nedoslo k nicomu ani ku vztahu, ani rande, ked ze som to zistila takmer hned, tak som aj hned zabudla, ked si na to pomyslim este teraz mi je zo seba zle, pri tom som za to nemohla, o nicom nevedela a hned som to stopla, aj som potom zistila ze si chcel iba uzit, ani som to neriesila, zistila som to cistou nahodou.

rometa
autor
25. sep 2023

@domkakvet áno, mne on hovorí ako to je len spolubývajúca, on spi v inej izbe ako ona, a pritom som našla ju na FB a videla tie príbehy ako si chodia po obedoch a podobné veci.. ten chlap sa mi vie tak neskutočne dostať pod kožu a manipulovať má,že už ani kamarátky má nechápu..a on veľmi dobre vie že mám na neho slabosť a keď ho vidím uverim všetkému čo hovori, pritom viem AKA JE PRAVDA! len neviem v sebe nájsť tú vôľu povedať mu to do očí a nechať ho ísť , keď si s ním rozumiem tak, ako ešte asi s nikým..nuž aj takýto je život, musím nájsť v sebe silu a ukončiť to. A to som na seba ešte hrdá že som nedovolila mať s ním to čo on chce stále odomna

majkamasar
25. sep 2023

Urcite by som mu neverila. Kazdy ktory si najde milenku tvrdi ze zena je len spolubyvajuca. A ked to ukoncis teraz ked ste spolu nic nemali. Tak skor zabudnes.

maryetta
25. sep 2023

Len caka na moment kedy podlahnes. Ked mu povies nie pojde hladat inu… tomu ver. Je to proste lovec ktoremu jedna nestaci. Berie to mozno ako hru. Ako zabavku?
Alebo sa pozri na to z druhej stranky. Keby aj bol s tebou. Ja by som mala v hlave iba to ze ked to robil svojej zene ze utekal balit dalsie tak to bude robit aj mne…. Ak raz nema zabranu….

rometa
autor
25. sep 2023

@majkamasar ano, dlho váham preto som sa s ním doteraz nič nemala a urobila som správne ..

rometa
autor
25. sep 2023

@maryetta toto trvá už od marca cca..ja len nechápem, prečo ma tak strašné naháňa, keď môže mať iné,možno aj má, tak prečo ma nenechá ísť po svojom?? :( už od marca čaká kedy "podlahnem"

maryetta
25. sep 2023

@rometa presne pre toto. Lebo vie ze ta uz ma namotanu. Skus mu povedat nie. Alebo sa mu proste vobec neozyvaj. Az potom uvidis jeho reakcie…

rometa
autor
25. sep 2023

@maryetta veď som to skúsila..zacal mi všetko na FB lajkovat, staré fotky..vyvolavat..zavolal mi že stojím pred tvojou robotou, ..potom mi začal písať aby som nebola taká, že ho zožieram..viem mala som vytrvať..možno keby vydržím v tom neozyvani, toto by som asi už nepisala..ale je to ťažké..

marianarem
25. sep 2023

@rometa Tak urcite ti nebude hovorit, ze spolu spavaju. Bez ohladu na to, ako funguju, nemoze zene, ktoru bali, hovorit, ze spi aj so zenou. To aj kamoska mala takehoto napadnika, len ona zial s nim aj nieco mala, a potom zrazu manzelka cakala dvojicky. A tiez jej nechcel dat pokoj a ona mala tiez pocit, ze si strasne rozumeju...no trapila sa nejake 4 roky. A mne ten chlap pripadal vzdy ako velke dieta, sympaticky hej, ale vyslovene pohlad batolata a tak sa aj spraval podla mna.
Nastastie kamoska uz ma konecne super chlapa len to trvalo. U nej si myslim vzhladom na jej detstvo, ze mala nejaky dovod, aby ju lakal zenaty chlap. Mozno aj u teba nejaky je, skus mozno radsej rozmyslat nad tym.

daniela2202
25. sep 2023

@rometa pekne do očí.... a uvidíš tie oči 😂😂😂

rometa
autor
25. sep 2023

@daniela2202 tiež si myslím..tento týždeň to príde..ja viem že inakade cesta nevedie, a ja za týždeň buď zahojena🙏

domkakvet
25. sep 2023

@rometa tak nestrat svoju hrdost a ukonci to.

janulka1802
25. sep 2023

@rometa ach jaj žena. Váž si samú seba a vykašli sa na neho. To Ti nevadí byť tá druhá? Tajná? Lem na to jedno?

vikiki29
25. sep 2023

Neboj sa, tá “láska” ťa časom prejde. Potom sa budeš sama čudovať aká hlúpa si bola. Základ je žiaden kontakt. Ak mu naozaj nechceš skočiť na sladké rečičky tak to musíš rázne. A nie že stretávanie sa, telefonáty, FB a neviem čo. To že ťa stále otravuje je výhovorka. Zablokuj a hotovo. Ak bude ďalej hľadať spôsoby, pošli jeho správy jeho manželke, garantujem že sa viac neozve 😁

anketkarka
25. sep 2023

V príspevku píšeš, že mu nevieš povedať, že s ním končíš a dole tvrdíš, ako dobre, že ste spolu nič nemali 🤷 nevieš ukončiť to nič, čo ste spolu nemali? 🤦

rometa
autor
25. sep 2023

@janulka1802 vadí mi to a veľmi..preto si držím odstup ale zaľúbenost žiaľ nepozná pravidlá...ukončím to určite, a ďakujem všetkým za rady 🙂

rometa
autor
25. sep 2023

Ešte by ma zaujimalo ako by ste to ukončili..nechcem spraviť to, že ho len bloknem..chcem mu povedať normálne do očí, že proste s ním končím že chcem oveľa viac ako byť pre niekoho len na sex.. na mojom mieste by ste sa priznali že sú tam také city, ktoré tam už nemajú čo hľadať ?? Že cítim viac ako by som mala ?? Alebo zaťať zuby a zahrať to že som nad vecou a proste nechcem nič riešiť so zadaným mužom?? Priznať svoje city alebo mu povedať rázne dôvody prečo to končím?????

vikiki29
25. sep 2023

Pane bože! Načo s ním potrebuješ riešiť svoje city??? Maj hrdosť žena 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Stretneš sa s ním a zas ťa oblbne.

jenny224
25. sep 2023

Načo priznávať city idiotovi, to nie 🙂Tým by si mu len dala zbraň do rúk. Jednoducho mu skalopevne povedz, že so zadaným nič mať nebudeš a nech ťa viac nekontaktuje. Len to musíš aj dodržať a na jeho ďalšie pokusy nereagovať. Ja osobne by som ho aj rovno blokla, zadanemu nemáš prečo niečo vysvetľovať. Doma má ženu a dieťa.

rometa
autor
25. sep 2023

Súhlasím..žiadne city, pravda že nemám záujem..ďakujem ženy za podporu

lavender273
25. sep 2023

@rometa cim viac budes riesit svoje pocity s nim, tym viac ta bude namotavat. Ja viem ze ti lichoti pozornost a to jeho nahananie ale realne, len to zavana pruserom. Nemusis mu nic vysvetlovat zoci voci. Blokni ho. Ty sa z toho dostanes rychlo.
Som sa zasmiala, dalsi co zije so zenou ako spolubyvajuci, iba kvoli dietatu 🤣 aky martýr.

h2
25. sep 2023

@rometa Určite mu nepriznávaj city, lebo zacíti šancu a znova ťa oblbne. Ja by som sa s ním na tvojom mieste už ani nestretla. Ak máš potrebu mu niečo vysvetľovať, napíš mu to stručne do správy. Že hľadáš vzťah, muža, ktorý ťa bude milovať a bude a tebou. Nie ženatého milenca na sex, ktorý potom pôjde domov k rodine.

gleep1
25. sep 2023

Do role mileniek sa dostávajú ženy co si naplno neuvedomujú vlastnú hodnotu a vystačia si s tým, že sú ta druha. Ta ku ktorej si muž len odskoci.
Oni už teraz majú vo vzťahu problémy za ktoré ty nie si zodpovedná, ale ak sa zamiesas do tejto rodiny a rozpadne sa, časť zodpovednosti si na pleciach ponesies.
Toto co píšeš
"keď som sa mu prestala ozývať začal mi vyvolavat, prisiel zamnou do roboty a podobne..veď som to skúsila..zacal mi všetko na FB lajkovat, staré fotky..vyvolavat..zavolal mi že stojím pred tvojou robotou, ..potom mi začal písať aby som nebola taká, že ho zožieram..viem mala som vytrvať."
Tebe samej musí vravieť že voči tebe nemá žiadny rešpekt. Nemá rešpekt voči žene, žene ktorej sľúbil vernost ale Budiš. Nemá rešpekt voči svojmu dieťaťu za ktorého zdravý Psychický vývoj je zodpovedný... Pokojne by riskoval rozvod a prišiel by o dieťa len kvôli sexu. Alebo by sa nasťahoval o dieťa že chce striedavo starostlivosť a hajzlik by obral dieťa o stabilitu a domov. Len lebo si neváži nič, lebo si len honí scihe nízke posrane ego. Nemá rešpekt voči tebe keď ho odbijas. Mysli si ze niekedy ten rešpekt voči niekomu nájde?
Som rada ze si uvedomujes že to je zle, dúfam ze budeš mat dosť síl poslať ho na dobro do riti. A tým ze chcel a naháňa len teba by som si vôbec nebola taká istá, pokojne tak môže mať ďalších 5 a skúšať ktorá roztiahne nohy. Je to hajzel a z teba keď opadne ta chémia tak sa sama pri myšlienke naňho strasies od zhnusenia, ver mi