Nechcem dať starým rodičom deti nasilu

2. júl 2024

Baby, moje deti (8 a 5) nechcú ísť spať ani prázdninovat k starým rodičom, majú ich radi ale byť tam nechcú..mne to nevadí vôbec , ale svokrovci to nechapu,nútia ich , doslova ich nútia, už to deťom aj mne lezie na nervy..muž im nič nechce povedať,lebo oni sú extrémne ale ozaj extrémne urážlivý..deti im hovoria že nechcú..
Akoby ste to riešili? Viete oni sú není zlý ale nevenujú sa im, tam televízne noviny aj o 12,aj 5 aj 7 večer, medzi tým bez servítky ..my stále niekde lezieme, a všetko robím len aby bolo dobré..oni ich chcú lebo sa nudia ale keď sme tam tak je v kuse na telefóne ..

januska12323
2. júl 2024

Nedaj a hotovo. Nech sa urazia to je ich problém. Ponúkala by som alternatívu pozvať ich na vaše aktivity.

autor
2. júl 2024

@januska12323 ale oni ti nič nebudú robiť, svokra má nadváhu veľmi vysokú, ona ani na ulíc s nimi nepôjde

autor
2. júl 2024

@januska12323 dcéra býva o 4 domi ďalej, aj tam musia autom ísť lebo svokra neprejde ,nohy ju neunesu , nechce sa jej

domka222
2. júl 2024

Pred nimi by som sa spýtala detí,či chcú zostať. Ak povedia nie,viac by som neriešila a išlo by sa domov

thereisabear
2. júl 2024

Povedala by som, že keď budú chcieť samé, prídu, a hotovo.

autor
2. júl 2024

@domka222 vieš si predstaviť aký sú doterny ?.strašné niečo

domka222
2. júl 2024

A čo oni na to,keď im deti samé povedia,že tam nechcú byť?

autor
2. júl 2024

@domka222 ale čoby ste nechceli, ale čo mamičkari, stále len pri máme, atď ..ale poďte , čo nechcete ,a toto dokola 15 minut dokola

autor
2. júl 2024

@domka222 a že určite chcú ísť, ale že su to mamičkari..

janinah
2. júl 2024

Verím.ze sa ti tá ochota budovať vzťahy dedkovci a vnúčatá raz vráti na tvojich vnucatach...
Akože doterni sú.lebo chcú byť s deťmi?
Nemám slov kam ten svet speje.

oli18
2. júl 2024

Moje vnucata mali moment, ked tu nechceli chodit. Vtedy este nevedeli na mobile, preto chceii TV. A ja som im TV pustat odmetla. Mm mi to rychlo vysvetlil, ci ozaj chcem, aby tu nechodili. Tak som povolila 1-2 rozpravky a tv vypla. Venovali sme sa im sposobom, akym sa im rodicia pre nedostatok casu nevenuju. Teraz uz su vacsi, jedem zacal pubertu, tak mame pre nich odlozenu pokazenu pracku a budu ju rozoberat. Dedo im vysvetluje okolo toho idborne veci. Uz minule prazdniny s tym zacali. Uz teraz je velmi tazke ich na dlhsie niecim zaujat. Ale este mame nejake napady😆

bullinka
2. júl 2024

@janinah kam speje? Keby s nimi niečo podnikli,tak by asi deti nemali problém tam ísť? A čo tam majú sedieť len pre telkou v mobilom v ruke?

autor
2. júl 2024

@janinah ale oni nebuduju vzťahy , ono zjesť celú veľkú Milka čokoládu, 15 kroviek , nútiť mojho syna jesť až doma vracia (a to je len po návšteve u nich) a keď jej poviem že nebude tolko jesť,tak vieš čo mi svokra povie? Že naschaval mu nedávam jesť, že čo som za mater ..atď..ešte mu rozpráva že mama ti nedopraje..
Ona má 180 kg, tak podľa nej je to v poriadku ,hentak "žrať" ale moje 5 ročne dieťa to ťažko nesie

zuzinka888
2. júl 2024

@janinah vztahy dedkivci a vnucata sa daju budivat aj cez den. Nie je tam podmienka prespavania. Ja autorke prave fandim a tiez by som nedala. Nutit deti( hicikoho) do niecoho co nechcu je cez ciaru. Prave pre taketo nutenie je svet prave tam kde je.

domka222
2. júl 2024

@janinah čo ich tam má ťahať za vlasy? Keď deti sa tam budú aj tak dnu nudiť? Určite na návštevu chodia a keď tam nechcú ostať dlhší čas, tak načo ich nútiť? "Zhnusiť" starých rodičov ešte viac?

autor
2. júl 2024

@bullinka toto sú tie veci , oni len jesť a pozerať televízor

mamutka
2. júl 2024

Normálne povedz, že sa deti u nich nudia. V telke sú samé somariny, to je pre ľudí, ktorí chcú zhnit v dome. Vy chodíte vela na výlety, deti majú rady program. Keď vymyslia deťom zábavu, tak tam tie deti aj budú chcieť byt. Môže to byt jednoduchá praca v záhrade, prechádzka do blízkeho lesa, či na ihrisko, malý bazenik.
Sorry, ale ked sa žena vypasie do takej obezity, že sa nevie ani po ulici prejsť s deťmi, tak čo majú len sedieť vedľa nej a pozerať primitívne programy v telke?
Sú ľudia ktorí nie jedlo, ale prežieranie povýšia nad všetko ostatné a potom sa čudujú že rodinný život plynie okolo.

autor
2. júl 2024

@mamutka ano takto si to ona predstavuje, ona ich nezoberie na bicykel , malý má 5 , veď on je stále v pohybe, kde to bude vládať , veď ona ani na ulíc..o košík v obchode sa opiera tak že ho ide prekotit, čo nevie chodiť

januska12323
2. júl 2024

Telefón sa dá aj zložiť alebo nedvíhať. Návštevy sa dajú obmedziť keď nechápu ako sa budujú vzťahy. Nenechaj si deti manipulovať.

autor
2. júl 2024

@zuzinka888 ďakujem ♥️

autor
2. júl 2024

@januska12323 vieš oni ani nechcú budovať vzťahy ,oni sa len nudia a moje deti chcú len ako rozptýlenie

januska12323
2. júl 2024

@janinah prepáč ale ty máš normálne averziu na každú tému o starych rodičoch alebo čo? Veď si prečítaj všetko čo autorka píše. Ty by si tam nútila deti ostať?

januska12323
2. júl 2024

Tak nech sa nudia ďalej. Moja babka bola ochotná prejsť cez celé mesto aj keď ju boleli nohy len aby bola s nami a robili sme čo vyhovovalo obom.

autor
2. júl 2024

@januska12323 oni k nám nechodia ,ona sa nevládze vychystat

autor
2. júl 2024

@januska12323 ale ona nie je chorá , všetky výsledky v poriadku, ona je len ozaj obézna a nič sa jej nechce

veronikaszabova
2. júl 2024

@janinah normalne som cakala, kedy tu hodis tie tvoje perly 🤦🤦🤦🤦

natall113
2. júl 2024

@janinah ty sa všade zastávaš svokier, babiek, starých rodičov ale čítaš aj tie príspevky či tliachaš do prázdna? Keď sa jedna strana nesnaží prečo by sa mala druhá? Alebo má deti nútiť ísť nasilu k babke aby bolo?

katulienkax
2. júl 2024

tak to chapem, poznam par obeznych, ti za detmi naozaj behat nebudu aj ked tu zeny budu tvrdit, ze su lenivi, proste kolena nedaju. Ale k obezite sa asi dopracovali tym svojim zivotnym stylom

mimzy123
2. júl 2024

Úplne ako by si hovorila o mojej matke a svokre. Tiež, keď sú u nich len telka sa zapne a tam sedia. Žiadnu aktivitu im nevymyslia. Nudia sa tam. Tiež ich nenutim, aby tam išli, keď nechcú.

autor
2. júl 2024

@katulienkax zila som tam , viem čo dokáže pojest, ona da veľkú Milka čokoládu, krovky, tie kadejaké sladké koláče čo predávajú v Lidli na posedenie ,každý deň , k tomu pečené mäso na masti , aj zemiaky na masti
.proste áno má nezdravi životný štýl, je to jej vec, horšie že by viedla k tomu rada aj moje deti